- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
-
Canim Banada Suni Sanciyla Normal Doğumla Bebeği Alalim Dedi Doktor Ama Ben Bebeğimi Görmek Istemedim Bir Daha Unutamam Diye Iyimi Yaptim Bilmiyorum Ama Tekrar Hamile Kalmak Istiyorum Ama En Az 6 Ay Beklemek Gerekiyomuş Sezaryan Sonrasi şu An Tek Pişmanliğim Bu
canim Banada Suni Sanciyla Normal Doğumla Bebeği Alalim Dedi Doktor Ama Ben Bebeğimi Görmek Istemedim Bir Daha Unutamam Diye Iyimi Yaptim Bilmiyorum Ama Tekrar Hamile Kalmak Istiyorum Ama En Az 6 Ay Beklemek Gerekiyomuş Sezaryan Sonrasi şu An Tek Pişmanliğim Bu
Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun.pazartesi Günü 34 Hafta 4 Günlük Hamileyken Bebeğimin Hareketlerini Hissedemedim Hastaneye Gittiğimde Nst De Kalp Atişlari Duyulmadi Ultrasonla Yapilan Kontrollerde Bebeğimin Kalbinin Durduğu Anlaşildi.o An Dünya Başima Yikildi Sandim Bu Acinin Altindan Kalkamam Sandim Ama Allah Derdi Verince Sabrinida Eriyo.yapilan Araştirmalarda Ne Bebekte Nede Bende Herhangi Bir Problem Bulunamadi Demekki Böyle Olmasini Allah Istedi.arkadaşlar Aranizda Benle Ayni Durumu Yaşamiş Olan Varmi Ne Olur Desteğinize çok Ihtiyacim Var Yada Sonrasinda Ne Zaman Hamile Kaldiniz Ne Durumdasiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?