Arkadaşlar 8 Aylik Hamileyken Bebeğimi Kaybettim

yeşimnur bende farklı sebeplerle bebeğimi 23 haftalıkken kaybettim ikinci için en az 6 ay beklemek gerekiyor daha önce olursa plesanta farklı bir yere yapışabiliyor yada bebekte büyüme geriliği olabiliyor rahim tam olarak yeni bir gebeliğe yeterince hazırlanamadığı için oluyor eğer bebeğin bu kadar büyükken kalbi durmuşsa pıhtılaşma sorunu olabileceği düşünülüyor ve bu yönde tetkikler yapılıyor

walla sabrına hayran kaldım ne diyim..
Daha ilk günden bu kadar metanetli davranman takdirlik bir durum gerçekten..
Maşallah sana

Allahım hayırlı bir zamanda tekrar bir bebek nasip etsin sana inş..

canım Allah sabır versin.acını çok iyi anlıyorum bende yaşadım o acıyı.senin benim şefaatçimiz olacak onlar sabredip mükafatını alacağız inşallah. burdaki arkadaşlar ve ben yanındayız canım seni tanımıyor olsakta dualarımız seninle.inşallah Allah kısa sürede sağlıklı bir bebek daha verir sana.

benimde 8aylık erken doğum sonrası bebeğimi kaybettim...acısı hala derinlerde ..şuan yaşaydı 11 yaşında bir kızım vardı...ne yapıyım rabbim yanına layık gördü..şimdi 7 yaşında bir oğlum var ve ben ikinci için uğraşıyorum..:))
canım kendini daha fazla üzme...umarım en kısa zamanda hamile kalır ve bu sefer yavrunu sağ sağlim kucağına alırsın inşallah...

geçmiş olsun.allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın inş.en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olur ve sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inş.

allah sabır versin.iyiki görmemişsin unutamazdın yüzünü görseydin o zaman daha acı olurdu.allah bidaha yaşatmasın sıkma canını zamanı gelince allah bi daha verir

canım çok çok geçmiş olsun
Allah sabır versin diyorum
İnan çok üzüldüm
Ama elden bişey gelmiyo
Dilerim en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve
bebişini kucağına alırsın

canim Allah sabir versin seninde dedigin gibi Allah boyle istemis demekki dilerim yeniden olur saglikli ve hayirli bir bebegin...

Canim Keşke Normal Doğum Yapsaydin. Ama Boşver Inşallah Bidahaki Gebeliğimiz Sağlikli Geçerde Bunlarin Acisi Birazda Olsa Hafifler. Bir Yandan şükret Hemen Hamile Kalmayi Düşünyosun. Ben Düşünüyorum Bir Daha Hamile Kalabilirmiyim çünkü Tüp Bebekle Olmuştu Benim Bebeklerim Malesef Erken Doğumla Kaybettim 11 Gün Arayla 2 Normal Doğum Yaptim Ikizlerimi. Inan Bende Doğumda Görmemek Için Kafami çevirdim... çok Zor Bir Durum Allah Bize Inşallah Sağlikli Birşekilde Kucağimiza Alacak Bebekler Nasip Etsin...

canım başın sağ olsun dediğin gibi allah daha iyi bilir.şuna inan kucağına alıp kaybetseydin.daha farklı hissderdin.ben yaşadım inan daha zor.inşallah rabbim sana bir bebiş verir.tekrar geçmiş olsun.

Çok üzüldüm..Bu kadar yaklaşmışken kaybetmek ne acı...Muhakkak bir nedeni olmalı bebeğinin ölmesinin ya kan pıhtılaşması ya yüksek tansyon, şeker? Off ben gün sayıyorum şöyle bir 30 hafta olsam diye demek ki saymamak gerekir, her an tehlike vardır.Teyzemin doktoru hamile kaldığında demişki, kucağına almadan sevinme.Demek adam bunu kastetmiş.Ne yazacağımı bilemiyorum allah sabır versin sana tüm dualarım seninle inşallah doğru zamanda tekrar hamile kalırsın...

allah sabır versin cnm
2 kere 13 haftalıkken içimde öldü
ama seninki bambaşka
allah sabır versin
umarım en kısa zamanda tekrar hamiş olursunsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…