- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
-
Off Ne Diyim Allah Sabirlar Versin çok Zor... Bende Yaklaşik 24.gün önce Erken Doğumla(21.VE 23.HAFTALARDA) Tüpbebekle Sahip Olduğum Ikizlerimi Kaybettim... Acisi Hala Yüreğimde Hala Hersabah Kalktiğimda Ağliyorum... Açikçasi şuan Berbat Durumdayim...
Bir Yandan şükrediyorum Ya Onlari Birkere Kucağima Alip Emzirip Ozaman Kaybetseydim Doğumda Bile Görmemek Için Kafami çevirdim Acisi Daha Farkli Olurdu Heralde Böyle Düşünüyorum.. Bu Yüzden şükretmeliyiz Herşeyde Hayir Vardir Arkadaşim... Allah Bize Sabirlar Ve Bu Acimizi Dindirecek Gebelikler Bebişler Versin...
Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun.pazartesi Günü 34 Hafta 4 Günlük Hamileyken Bebeğimin Hareketlerini Hissedemedim Hastaneye Gittiğimde Nst De Kalp Atişlari Duyulmadi Ultrasonla Yapilan Kontrollerde Bebeğimin Kalbinin Durduğu Anlaşildi.o An Dünya Başima Yikildi Sandim Bu Acinin Altindan Kalkamam Sandim Ama Allah Derdi Verince Sabrinida Eriyo.yapilan Araştirmalarda Ne Bebekte Nede Bende Herhangi Bir Problem Bulunamadi Demekki Böyle Olmasini Allah Istedi.arkadaşlar Aranizda Benle Ayni Durumu Yaşamiş Olan Varmi Ne Olur Desteğinize çok Ihtiyacim Var Yada Sonrasinda Ne Zaman Hamile Kaldiniz Ne Durumdasiniz ?
Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun.pazartesi Günü 34 Hafta 4 Günlük Hamileyken Bebeğimin Hareketlerini Hissedemedim Hastaneye Gittiğimde Nst De Kalp Atişlari Duyulmadi Ultrasonla Yapilan Kontrollerde Bebeğimin Kalbinin Durduğu Anlaşildi.o An Dünya Başima Yikildi Sandim Bu Acinin Altindan Kalkamam Sandim Ama Allah Derdi Verince Sabrinida Eriyo.yapilan Araştirmalarda Ne Bebekte Nede Bende Herhangi Bir Problem Bulunamadi Demekki Böyle Olmasini Allah Istedi.arkadaşlar Aranizda Benle Ayni Durumu Yaşamiş Olan Varmi Ne Olur Desteğinize çok Ihtiyacim Var Yada Sonrasinda Ne Zaman Hamile Kaldiniz Ne Durumdasiniz ?
canım başın saolsun benimde 7.5 aylıkken sezeryana aldılar tansiyon yükselmesinden bebeğim 6 gün yaşamış ben görmedim.şimdi 1.5 sene geçti ikinciye hamileyim işallah buna bişey olmaz.o şimdi melek bunu düşün ikinciye hemen kalırsın umarım
:çok üzgünüm:yesim nurcum benim 1 yıl 3 ay oldu ama benim bir hatam oldu dogumdan 2 ay sonra hemen hamile kaldım cünkü 2.bir bebekle acımı dindiririm sandım malesef onuda icimde 9hafta tutabildim yani düsük yaptım simdi aradan 7 ay gecti ama ben hamile kalamıyorum dün arkadasımın 4.bebeye hamile oldugunu duyunca saatlerce agladım yani durumum cok kötü bitürlü bebeyimi unutamıyorum yinede ALLAH,asıgınıyorum ALLAH heppimize sabır versin birbirimize destek olursak cabuk atlata biliriz:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?