Arkadaşlar 8 Aylik Hamileyken Bebeğimi Kaybettim

canım çok geçmiş olsun.allah sabır versin.bidaha yaşatmasın.
rabbim bunu yaşayan tüm annelere sabır versin

Merhaba canım ben de senin gibi 21haftalık bebeklerimi kaybettim o kadar zor ki benim de tüp bebekti ve üçüzdü. Ben 1 ocakta kaybettim hepsini peşi peşine. Rabbim bundan sonra hiçbir kuluna evlat acısı yaşatmasın.Aminnnnnn

Yesimnur cok üzüldüm insallah yeniden hamile kalirsin ve cok guzel bi hamilelikle sag salim bebisini kucagina alirsin. Ben gecen cuma 8 haftalik kurtaj oldum ama senin yasadiginin yaninda benimki hiccc kalir keske hic bi anne böyle bi aci yasamasa.

Cok cok gecmiş olsun herbirinize arkadaslarım cennete melekler ucurmussunuz Allah size sabır ve guc versin.Yeniden, saglıklı bebekler sahip olmayı nasıp etsin..

sudecim bende 35.haftamda kaybettim bebeğimi sezaryanla alındı şu an ne durumdasın tekrar gebelik için ne kadar bekledin?

Yesimcim iki gundur bakip, bakip kapatiyorum yazacak bisey bulamadim inan Allah sabir versin arkadasim.Ama inan Allah herseyin hayirlisini verir yani bundada bi hayir vardir muhakak.Allah insallah en kisa zamanda sana saglikli ve hayirli bi bebis nasip eder.yengem dogumdan bir gece önce bebegini kaybetmisti.2 sene istemedi bidaha ama simdi öyle güzel bi oglu varki dünya tatlisi.Insallah darisi basina tatlim

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok üzüldüm canımm

canım başın saolsun benimde 7.5 aylıkken sezeryana aldılar tansiyon yükselmesinden bebeğim 6 gün yaşamış ben görmedim.şimdi 1.5 sene geçti ikinciye hamileyim işallah buna bişey olmaz.o şimdi melek bunu düşün ikinciye hemen kalırsın umarım

:çok üzgünüm:yesim nurcum benim 1 yıl 3 ay oldu ama benim bir hatam oldu dogumdan 2 ay sonra hemen hamile kaldım cünkü 2.bir bebekle acımı dindiririm sandım malesef onuda icimde 9hafta tutabildim yani düsük yaptım simdi aradan 7 ay gecti ama ben hamile kalamıyorum dün arkadasımın 4.bebeye hamile oldugunu duyunca saatlerce agladım yani durumum cok kötü bitürlü bebeyimi unutamıyorum yinede ALLAH,asıgınıyorum ALLAH heppimize sabır versin birbirimize destek olursak cabuk atlata biliriz:teselli:

ALLAH sabır versin canım,bunu yaşamış tüm annelere ALLAH sabır versin.gerçekten takdir i İLAHİ.

umarım saglıkla bebegıne kavusursun.

canım umarım hayırlı zamanda bebek sahibi olursun yeniden.

canım aynı olay benimde başıma geldii 3 ay oldu bebeğim öleli bende sezeryn oldum ne zaman hamile kalabilrim bebeğin sağlıklı mı bana dönüş yaparsan çok sevinirim

Yeşimnur cum arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama sana teselli vericek hicbir cümle olmadığı için bişi deyemiyorum
aynılarını bende yaşadım bende 30 haftalık bebeğimi kaybettimm.çok zaorrr
allah kimseye evlat acısı vermesin
teselli bulduğum tek şey sığındığım hadisi serifti 'sizin şer bildikleriniz aslında hayırdır.'ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım
oda boş gebelik çıktı.ve son 3.hamileliğimde 36 haftalık erken doğum yaptım ama allaha şükürler olsun bebeğim çok iyi şimdi 5 aylık.ama ilk oğlumun yeri apayrı.hala içim sızlar.yüzü gözümün önüne gelince dalar giderm.allahıma dua ediyorum onun ömrünü yusuf alp e versin.
Inan bugünler geçicek diğer bebeğini sağlıkla alıcaksın kucağına inan
ama hep allahtan hayırlsını iste.
Ben öle yaptım
hayırlısı ise olsun aynı ieyleri yaşayacaksam olmasın dedim.
Ama allah duydu beni
kendine iyi bak.

allah yardımcısı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir
allahım bütün bebiş isteyenleri en kısa sürede meleklerine kavuşturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…