Arkadaşlar Ben eşimle 1 sene oldu evleneli onun ilk evliliğinden bir kızı var 8 yaşında ben başta evlenirken anlaştım bu senin sorumluluğun beni karıştırma ben bakamam aynı evde yaşamam annelikte yapamam dedim benim ilk evliligim bu şekilde konuştuk sıkıntı yok seni bağlayan bir durum yok annem bakıyor zaten dedi çocuğun anneside başkasıyla evli arada görüyor çocuğu çok bakmaya gönüllü değil bu şartlarda kabul ettim evlenmeyi çünkü severek evlendim neyse bu çocuk sıkıntı oldu bize ilk dakkadan sürekli ağlayarak babayı aramalar benle kal demeler ve benim eşimden kaynaklı hepsi aşırı simartiyor çocuğu bir sene böyle geçti ben sorumluluk almak istemediğimi baştan söyledim şimdilerde eşim bana benim çocuğum evime gelsin gitsin muhabbeti yapmaya başladı bunları baştan konusmasaydik haklı derdim ama istemiyorum yani tahammül edemiyorum çocuğa çünkü aşırı şımarık ve yaramaz mecbur değilim ben bakmaya başıma ağrılar giriyor bende kendi cocugumu doğurmak istiyorum artık bu defada eşim benim bir çocuğum var onun psikolojisi bozulur diye yanaşmıyor herkesin çocuğu kendine yani ben kendi doğurduğum çocuğu istiyorum beni senin ilk evliliğinden olan ilgilendirmez sorun kıyamet ne yapacağımı bilmiyorum boşanma raddesine geldim bana akıl verin nasıl bir yol izleyeyim artık annede olmak istiyorum bizim evliligimiz ayrı senin çocuğun ayrı ikisini birbirine karistiramazsin dedim en son