Arkadaşlar acil bağımlı birine gizli test yapilirmi ve nasıl yapilir

Yok çok rahatlar ben diyorum ben korkuyorum aynı evde kalmaktan bana diyolar yok öyle bişey yapmaz zarar vermez
Arkadaşımın eşi de başladı o lanet şeye ve kızın iş yerini basıp orda herkese karımın kiminle ilişkisi var deyip duruyordu. Rezil ediyordu kızdı. Çünkü öyle olurmuş eşinin kendini aldattığını inanırlarmış. Şiddette cabası neler yaşadı neler.. ama boşanmadı kocamı kurtaracam vs dedi durdu. Şimdi görüşmüyoruz çünkü en son eşimden bile şüphelenmişti senle mi birlikte diye soruyordu. Bu adamı hala kurtarabileceğine inanması beyhude bir çaba. Maalesef iflah olmuyorlar. Bir kuzenimde arkadaşımdan akıllı çıktı aynı durumda kaldı kocasını direk boşadı hem de ne annesi ne babası hiç kimsesi yoktu.

Devlet korumasına mı baş vursanız acaba
Aslında şöyle biseyler var ben şuan kafamda bitirsem ben bosanacam bu duzelmeyecek diye kendime çocuklarıma yeni bir yuva kurabilirim ama onun ne derece bağımlı olduğunu duzelebilirmi çünkü hiç eve o halde gelmedi bunları tam bitiremedigim için kafamda adımda atamiyorum

Arkadaşımın eşi de başladı o lanet şeye ve kızın iş yerini basıp orda herkese karımın kiminle ilişkisi var deyip duruyordu. Rezil ediyordu kızdı. Çünkü öyle olurmuş eşinin kendini aldattığını inanırlarmış. Şiddette cabası neler yaşadı neler.. ama boşanmadı kocamı kurtaracam vs dedi durdu. Şimdi görüşmüyoruz çünkü en son eşimden bile şüphelenmişti senle mi birlikte diye soruyordu. Bu adamı hala kurtarabileceğine inanması beyhude bir çaba. Maalesef iflah olmuyorlar. Bir kuzenimde arkadaşımdan akıllı çıktı aynı durumda kaldı kocasını direk boşadı hem de ne annesi ne babası hiç kimsesi yoktu.
Evet aynen öyle bende düzeltirim cabasindayim ama inkar etmeyip içiyorum dese destek alsa hiçbirini yapmıyor

Aslında şöyle biseyler var ben şuan kafamda bitirsem ben bosanacam bu duzelmeyecek diye kendime çocuklarıma yeni bir yuva kurabilirim ama onun ne derece bağımlı olduğunu duzelebilirmi çünkü hiç eve o halde gelmedi bunları tam bitiremedigim için kafamda adımda atamiyorum
Canım eğer bahsettiğin madde ise bırakması çok zor kimyasal bir madde. Başlayan iflah olmuyor. İki bebeğe ben çok üzülürüm daha çok. Şiddetli, öfkeli bir baba figürü ile büyüyecekler yavrucaklar. Evde huzur olmayacak. Bunları iyi düşün. Eşine şart koş bırakırsan tekrar aile oluruz de ama ondan şimdilik uzaklaş.

Canım eğer bahsettiğin madde ise bırakması çok zor kimyasal bir madde. Başlayan iflah olmuyor. İki bebeğe ben çok üzülürüm daha çok. Şiddetli, öfkeli bir baba figürü ile büyüyecekler yavrucaklar. Evde huzur olmayacak. Bunları iyi düşün. Eşine şart koş bırakırsan tekrar aile oluruz de ama ondan şimdilik uzaklaş.
Bende çocuklarım için endiseliyim bide sanırsam baslangicimi çünkü yeni yeni fark etmeye başladım ve zaman geçtikçe daha da çıkmaza girecek gibi

İnanın hiçbir işe yaramıyor maaalesef yol yakınken kendinize ve çocuklarınıza bir yol çizin..
Bide sizin çevrenizde böyle olaylara şahit olmusunuz sanırım yani artık ne içiyorsa etkisi geçtikten sonra eve geliyor saat gecenin kaçında eve geliyor dışardan bakınca normal biriymiş gibi duruyor sanki hiç bişey kullanmamis gibi bunu nedeni ne

Lütfen tek başınıza böyle büyük bir yükü sırtlanmaya çalışmayın. Ailesi size destek olmak zorunda..güzellikle olmuyorsa çocuklarınızı da alıp gideceginizi söyleyin. Yaşadığınız basit bir şey değil, can güvenliğiniz tehlikede. Eşinize gelince test yaptırmanız bir şey fark ettirmez. Sonuçta kabul etmiyor. Yapacağınız tek şey zorla yatış yaptırmak. Benim eşim de rahatsız, bağımlılık değil ama psikiyatrik ve kesinlikle kabul etmiyordu. Sağlık sistemi bu konuda prosodürel anlamda çok zayıf ne yazık ki. Zorla yatış kararı aldırmak çok zor. Ben çareyi özel psikiyatri hastanesinde buldum.1.dereceden akraba teyitiyle zorla yatış yetkisi var bu hastanelerin. Maliyeti fazla ama bir araştırın derim. Amatem bölümleri de mevcut. Allah yardımcınız olsun, kolaylıklar diliyorum.

Bide sizin çevrenizde böyle olaylara şahit olmusunuz sanırım yani artık ne içiyorsa etkisi geçtikten sonra eve geliyor saat gecenin kaçında eve geliyor dışardan bakınca normal biriymiş gibi duruyor sanki hiç bişey kullanmamis gibi bunu nedeni ne
Siz madde kullandığından emin misiniz? Hayatında başka biri olmasın? Eve gayet normal bir şekilde gelemez ki madde kullanan kişi?

Test yapsanız ne olacak ki. Kan ve idrar testi ile ortaya çıkıyor. Ancak şu şekilde olabilir. Bi polis üst araması filan yapar üzerinde madde yakalarsa o zaman test yapıyorlar.

filmlerde falan saç telinden çıkıyor da öyle olsa bile nereye yaptıracaksınız ki?
hadi yaptırdınız ve kullandığı çıktı ne yapacaksınız bu bilgiyle sonuçta tedaviye yanaşmayan biri var karşınızda. milleti ikna etmeye çalışmak yerine kendinizi kurtarmaya bakın derim ben.
Saç telinden son 90 günlük madde, kullanılan rutin ilaçlar, vitamin ve mineral takviyelerini gorebiliyoruz fakat senin de yazdığın gibi Savcılık kararı olmadan bunu yapmak yasal değil. Merdiven altı bir lab da yapılırsa da zaten kanıt olarak görülmez. En hızlı ve basit çözüm idrar analizi ama burada da her madde çıkmıyor bir de zaman dezavantaj.

Son düzenleme:
Konu sahibi bir şey kanitlamaya uğraşma, adamdan ayrıl. Sen şu anda fark ediyorsun ama bu meselenin 6 aylık geçmişi var diye tahmin ediyorum. Kendi kendine bırakamaz, tedavi görse bile yeniden başlar olan sen ve çocuklarına olur.

Söylediğiniz gibi işte madde etkisi. Ama bırakma oranları maalesef çooook düşük bağımlılığı farklı

Arkadaşlar benim eşim madde kullanıyor ve inkar ediyor inkar ettiği için herkes ona inanıyor ve bu sürümde ne bir piskolaga nede bir tedaviye yanaşıyor ben bişey kullanmıyorum diyor ama bunu biliyorum ki ailesinin hepsinin haberi var iki tanede bebeğim var ne yapacağımı sasirdim
amateme gitmesi lazım idrardan çıkıyor idrar örneği ile

Cimere başvuruda bulunun durumunuzu anlatan eşinizin tedavi edilmesini istediğinize dair dilekçe yazın. Onlar yaşadığınız şehrin il sağlığına yönlendirerek gerekli muayenesini, testlerini ve tedavisini yapmak için uğraşıyorlar diye biliyorum.

Polise gideceksiniz can güvenliğimiz yok eşim madde kullanıyor koruma kararı çıkarmak istiyorum diyeceksiniz. Onlar da tahlilleri yapacaklar siz de boşanacaksınız. Aileniz destekse onların yanına gidin yoksa sığınma evine. Bir an önce iş bulmaya bakın.

Bence ailesi de olayı kapatma derdindeyse siz de uğraşmayın. Kendinize biraz zamab verip para biriktirin. Sonra da boşanırsınız.

Konu sahibi bir şey kanitlamaya uğraşma, adamdan ayrıl. Sen şu anda fark ediyorsun ama bu meselenin 6 aylık geçmişi var diye tahmin ediyorum. Kendi kendine bırakamaz, tedavi görse bile yeniden başlar olan sen ve çocuklarına olur.
Evet çok haklısınız ve bende 6 aydır kullanıyor diye dusunuyorum nasıl anladınız ki suan

Back
X