- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
-
Eğer hemen çıktıysa pozitif4 gün kaldı adete ama sonuçlar böyle anlamadım kızlar bakar mısınız test mi bozukEki Görüntüle 3308490
Usttekinde fazla idrar var, alttaki pozitif gozukuyor.4 gün kaldı adete ama sonuçlar böyle anlamadım kızlar bakar mısınız test mi bozukEki Görüntüle 3308490
Pozitif4 gün kaldı adete ama sonuçlar böyle anlamadım kızlar bakar mısınız test mi bozukEki Görüntüle 3308490
Gerçekten mi eğer öyleyse çok duygulanirimPozitif
Gebelik testi gördüğüm kadarıyla ve pozitif iki çizgi varGerçekten mi eğer öyleyse çok duygulanirim
Evet hemdUsttekinde fazla idrar var, alttaki pozitif gozukuyo
Eğer hemen çıktıysa pozit
Evet iki çizgi var.biri silik amaGebelik testi gördüğüm kadarıyla ve pozitif iki çizgi var
Ben pozitif olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsunEvet hemd
Evet iki çizgi var.biri silik ama
Hemen çıktı gerçekten bende çok şaşkınım bir tane daha yapacağım yarın yarın akşamı bekliyorumEğer hemen çıktıysa pozitif
İnşallahBen pozitif olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun
Gerçekten miii gitmem lazım kan vermeye normal devlet hastanesi acil kısmından gitsem kan vermek istiyorum gebelik için diye alırlar dimiiiHayırlı olsunkan verin ben geçen hafta cuma günü 2. Çizgiyi görür görmez kan verdim belirsiz durmak istemedim
Alırlar sanırım bilmiyorum ben özelde ve sağlık ocağında verdim hep acilde alıp almadıkları konusunda bilgim yok canım. Geçen hafta cuma ve pazar günleri özelde salı da sağlık ocağında verdimHadi
İnşallah
Gerçekten miii gitmem lazım kan vermeye normal devlet hastanesi acil kısmından gitsem kan vermek istiyorum gebelik için diye alırlar dimiii
Özelde de doktorum var ben çalışıyorum sağlık ocağı erken kapanıyor yüksek ihtimalleAlırlar sanırım bilmiyorum ben özelde ve sağlık ocağında verdim hep acilde alıp almadıkları konusunda bilgim yok canım. Geçen hafta cuma ve pazar günleri özelde salı da sağlık ocağında verdim
Neyse gideceğim teşekkür ederim haber veririm sizlerdeÖzelde de doktorum var ben çalışıyorum sağlık ocağı erken kapanıyor yüksek ihtimalle
AA ne güzel benim uzak maleseffEvet bir de sadece sabah kan alıyorlar benim iş yerimle sağlık ocağı yan yana rahat şekilde verebiliyordum aslında ama ben sonucu hemen almak için özelde verdim geçen hafta 1 saat içinde mailime attılar sonucusağlık ocağını ertesi gün alabildim
Tamam haberlerinizi bekliyorumNeyse gideceğim teşekkür ederim haber veririm sizlerde
AA ne güzel benim uzak maleseff
Evet yaptıracağım pozitifftir inşallah yapozitif görünüyor yine de bi kan testi yaptırın bence
AA super ne mutlu bizlere işi bıraktınız miTamam haberlerinizi bekliyorumben de yeni öğrendim sayılır zaten ilerlemelerimizi takip ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?