Arkadaşlar acil bakım

Hayırlı olsun kan verin ben geçen hafta cuma günü 2. Çizgiyi görür görmez kan verdim belirsiz durmak istemedim

Hadi

İnşallah

Gerçekten miii gitmem lazım kan vermeye normal devlet hastanesi acil kısmından gitsem kan vermek istiyorum gebelik için diye alırlar dimiii
Alırlar sanırım bilmiyorum ben özelde ve sağlık ocağında verdim hep acilde alıp almadıkları konusunda bilgim yok canım. Geçen hafta cuma ve pazar günleri özelde salı da sağlık ocağında verdim

Özelde de doktorum var ben çalışıyorum sağlık ocağı erken kapanıyor yüksek ihtimalle

Evet bir de sadece sabah kan alıyorlar benim iş yerimle sağlık ocağı yan yana rahat şekilde verebiliyordum aslında ama ben sonucu hemen almak için özelde verdim geçen hafta 1 saat içinde mailime attılar sonucu sağlık ocağını ertesi gün alabildim

Özelde de doktorum var ben çalışıyorum sağlık ocağı erken kapanıyor yüksek ihtimalle
Neyse gideceğim teşekkür ederim haber veririm sizlerde
AA ne güzel benim uzak maleseff

Yok bırakmayı da düşünmüyorum öğretmenim ben nasıl bırakayım onlar da benim çocuklarım gibi gidebildiğim yere kadar gideceğim sonra da zaten yaz tatili girer doğum iznim yaz tatiline geliyor S siyahiimavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…