- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
- Konu Sahibi siyahiimavi
-
Hastaneden hastaneye değişiyorHadi
İnşallah
Gerçekten miii gitmem lazım kan vermeye normal devlet hastanesi acil kısmından gitsem kan vermek istiyorum gebelik için diye alırlar dimiii
Yaa bende anaokulu öğretmeniyiimYok bırakmayı da düşünmüyorumöğretmenim ben nasıl bırakayım onlar da benim çocuklarım gibi gidebildiğim yere kadar gideceğim sonra da zaten yaz tatili girer doğum iznim yaz tatiline geliyor S siyahiimavi
Ah keşke bende öyle olsa özel kurumdayim ben mecbur kaldırıyorum cocuklari indiriyorum vs benim için çok zorYaa bende anaokulu öğretmeniyiim
Hastaneden hastaneye değişiyor
Branşınız zor bir branş ben sınıf öğretmeniyim ve devlet okulundayım sabah gidip öğlen dönüyorum yormuyor beni. O yüzden devam ederim yani sizin durumunuzda olsam edemezdim riskli çünküAh keşke bende öyle olsa özel kurumdayim ben mecbur kaldırıyorum cocuklari indiriyorum vs benim için çok zor
Branşınız zor bir branş ben sınıf öğretmeniyim ve devlet okulundayım sabah gidip öğlen dönüyorum yormuyor beni. O yüzden devam ederim yani sizin durumunuzda olsam edemezdim riskli çünk
artimed bazen yalancı çizgi çıkarabiliyor, bence kan testi verin en azından kesinlik kazanır. bat ne zaman?Ben bugün tekrar test yaptım negatif aklım çok karıştı kızlar ya anlamadım peridoctor erken testi yaptım ama negatif
Bat ne kuşum anlamadım 2 gün sonra regl 15 gün önce yumurtlamam vardiartimed bazen yalancı çizgi çıkarabiliyor, bence kan testi verin en azından kesinlik kazanır. bat ne zaman?
2 gün sonra bi test daha yapabilirsin o zaman , yada kan verebilirsin hayırlısı olsun hakkında canımBat ne kuşum anlamadım 2 gün sonra regl 15 gün önce yumurtlamam vardi
Bekle bakalım yanda kan ver emin olmak içinBen bugün tekrar test yaptım negatif aklım çok karıştı kızlar ya anlamadım peridoctor erken testi yaptım ama negatif
AA tamamdır teşekkürler2 gün sonra bi test daha yapabilirsin o zaman , yada kan verebilirsin hayırlısı olsun hakkında canım
Kan vereyim aklım rahat değil o kadar çok istiyomuşum demekkkiiiBekle bakalım yanda kan ver emin olmak için
Evet gebelik görünüyor hayırlı olsun
Tatlım sonra.bdaha yaptım negatif fakat şuan reglim gecikti bir gün aşırı kaşıntım ve beyaz akıntım var şeffaf şeklinde anlamadimmbendeEvet gebelik görünüyor hayırlı olsun
Kan ver bence direkTatlım sonra.bdaha yaptım negatif fakat şuan reglim gecikti bir gün aşırı kaşıntım ve beyaz akıntım var şeffaf şeklinde anlamadimmbende
Bence de öyle yapicam kızlar bide enfeksiyon kapmış olanilir miyim ben özel bölge çok fazla kaşınıyor ve su gibi akıntım varKan ver bence direk
Olabilir kaşıntı enfeksiyon belirtisiBence de öyle yapicam kızlar bide enfeksiyon kapmış olanilir miyim ben özel bölge çok fazla kaşınıyor ve su gibi akıntım var
İlaç aldım fitil geçti ama regl olmadım hâlâOlabilir kaşıntı enfeksiyon belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?