Arkadaşlar acil tecrübeli asker yarenlerinden bilgiye ihtiyacım var!!

Prensesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
595
9
118
Sevgilim yeni usta asker oldu ve bugün ankara il jandarmaya teslim oldu cezaevine düştüğünü söylemişler çok endişeliyim. Sevgilisi tanıdığı askerliğini cezaevinde yapmış veya yapıyo olan var mı lütfen yardımcı olun..

Kuzenim yapmıştı cezaevinde karsta gardiyan olarak. Rahat olduğunu söylemişti. Ama tam bi fikrim yok cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzenim yapmıştı cezaevinde karsta gardiyan olarak. Rahat olduğunu söylemişti. Ama tam bi fikrim yok cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler internette biraz araştırdım çok bilgi yok ama bulduklarım hep kötü yönde hemde çok kötü yönde.

benm bildiğim kadarıyla cezaevleri hep rahat oluyo.. bi de Ankara'daymış.. bence cok zor olmaz

İnternette çok kötü şeyler yazıyo siz nereden biliyorsunuz teşekkürler bu arada

Rica ederim, babam emekli asker benim, bir dönem cezaevinde görev yapmıştı, en rahat görev yerlerinden biriydi orası.. Denetlemesi çok olmuyordu, yapılacak iş ve saateri belliydi, planlıydı yani her şey.. Angarya iş çok vermiyorlar orda bildiğim kadarıyla askerlere. Herkes sadece kendi işini yapıyor..

İnternette işte 6-8 saat nöbet oluyo işte mahkumları hastaneye adliye götürüp akşam 9-10 a kadar oralarda mahkum bekliyolarmış falan öyle seyler okudum da

İnternette işte 6-8 saat nöbet oluyo işte mahkumları hastaneye adliye götürüp akşam 9-10 a kadar oralarda mahkum bekliyolarmış falan öyle seyler okudum da

Ama canım askerlik bu, benim erkek arkadaşım da askerde şu an, sabah 8, gece 10 arası çalışıyo ve her saat başı sadece 10 dk molası var ancak o zaman oturabiliyo.. yani evet nöbet tutacaklar yorulacaklar.. en azından can güvenlikleri var.. doğuda değiller içimiz rahat..

Arayabiliyor mu peki seni

Telefonunu aldıktan sonra rahat olmaya başladı. almadan önce ankesörlüden günde 1 defa en fazla 2 defa arayabiliyordu.. Şimdi sabah öğle akşam olmak üzere en az 3 kere görüşebiliyoruz..

Sizin az kalmış ama kavuşursun yakında inşaAllah

Sabah 8 den gece 10 a kadar mı??

Allah kavuştursun canım, en çok ben söyleniyodum burda geçmiyo geçmiyo diye ama, geçiyo bir şekilde.. Allah sabrını veriyor

Önemli olan bana geçmesi değil inanın kendimi pek düşünmüyorum özlerim çok özlerim ama onun orda psikolojisi bozulursa canı sıkılırsa çok ezip yorarlarsa ben dayanamam

14 saat nöbet mi olur ya her gün mü peki

nöbet değil canım, kantinci oldu ve koca kışlada 1 tane kantinci olduğu için bu kadar yoğun çalıştırıyorlar.. her gün, haftada sadece 1 gün çarşı izninin olduğu gün çalışmıyor.. onun dışında 14 saat görevli.. ramazandan dolayısıyla nöbetten düştü ama ramazan bitince bir de yine 2 saat gece nöbeti olacak.. etti 16 saat.. geriye uyuması için 8 saati kalıyo..

İnanmıyorum ya bide buna askerlik diyolar vatan korumak diyolar resmen köle gibi kullanıyolar lanet olsun oğlum olursa biriktiricem parayı göndermicem askere olmaz olsun böyle şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…