ARKADAŞLAR ACİL YARDIMMM

ddenizzh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
42
4
86
Yüzümde fotoğraftaki gibi lekeler cıkmaya basladı git gide her tarafa yayılıyor, cogalıyor ne olabilir ne yapmaliyimmmmm

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 162
Sikintili bi donem deysen cnm cikiyo bende sikintiliyken kollarimda cikar travazol krem kullaniyorum geciyo kasimamaya calis

Kaşıntı ve kuruluk varsa strese dayalı egzama olabilir . Lanet hastalıkla aylarca uğraştım yuzumdekiler bacaklarımda olanlar geçti doğum lekemde kaldı surekli kasiniyor ama yüzde olan hemen geçiyor doktora git canım. Ha kaşıntı olmadan da olabiliyor o egzama ilk zamanlar bende de kaşıntı olmadi ne zaman stres arttı kaşıntı da olmuştu iz de kalmadı

Kuru ama kaşınmıyor başka bişey olabilir mi acaba

Yüzümde fotoğraftaki gibi lekeler cıkmaya basladı git gide her tarafa yayılıyor, cogalıyor ne olabilir ne yapmaliyimmmmm
Gunes lekelenmelerine benziyor. Cildiyeye gitseniz sizin icin daha iyi olabilir en azindan koruyucu falan onerir.

Stres ile alakalı çok fazla cilt hastalığı var ama yüze vuran genelde mantar ve egzama cilt kuruluğu ile de alakalı egzama olabiliyor . Belki başka biseydir ama benim egzamaya çok benziyor o yüzden böyle bir yorum yaptım kuzum

Anladım çok teşekkür ediyorum canım

Bence yapacagin en mantikli is sabah bi dr ye gostermek cunku once o lekenin ne oldugunu anlamak lazim yorum yapabilmek icin ve resimdende ne oldugu tam anlasilmaz

Doktora gidebilirsiniz mesela.

Cilt cok hassastır burda duyduklarinizla bir sey yaparsanz daha da cok etkiler sizi. Biran once cildiyeye gidip önlemini alın

Bence yapacagin en mantikli is sabah bi dr ye gostermek cunku once o lekenin ne oldugunu anlamak lazim yorum yapabilmek icin ve resimdende ne oldugu tam anlasilmaz
Evet ama 2-3 gün cok doluyum sonra gidebilirim anca o zamana kadar daha cok cogalmasından korkuyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…