- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 28
- Konu Sahibi Peri perii
-
Ben baküdeyim burda kan falan verme olayı pek yok.. bu test yanlışmı acaba ya çok heveslendim oysaki3 testte yanlış göstermez heralde canım bence bu kodar endişe etmek yerine hemen git acile kan ver rahatla
Canım 3 test yapmışsın testin markası sıkıntılıda olsa 3 ü de aynı sonucu vermezdi heralde bide farklı marka dene istersen emin olursun sende ama bence hamilesinBen baküdeyim burda kan falan verme olayı pek yok.. bu test yanlışmı acaba ya çok heveslendim oysaki(
Evet başka bi test almam lazım..umarım yanıltmaz beniCanım 3 test yapmışsın testin markası sıkıntılıda olsa 3 ü de aynı sonucu vermezdi heralde bide farklı marka dene istersen emin olursun sende ama bence hamilesin
Bence yanıltmıycak ben daha önce kullandım bu markayı beni yanıltmamıştı o zaman sanmam bide sen 3 tane yapmışsın bence kesin hamilesinEvet başka bi test almam lazım..umarım yanıltmaz beni
Ne zaman kullandın bu testten ? Kaç tane kullandın ? Lütfen herşeyi anlat..çok moralim bozulduBence yanıltmıycak ben daha önce kullandım bu markayı beni yanıltmamıştı o zaman sanmam bide sen 3 tane yapmışsın bence kesin hamilesin
Canım 2015 in mayıs ayında 2. Hamileliğimdi o zaman 2 tane yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı kan testi yapmaya gittim sonra hamileydim ama düşük yapıyomuşum meğer kanamam vardı yani bende doğru sonuç verdi o yüzden sen 3 tane yapmışsın muhakkak varki çıkmış olmasa çıkarmazdı heralde bir kaç kişi yanılma yasadı diye sende yaşayacaksın anlamına gelmiyo bence hamilesin senNe zaman kullandın bu testten ? Kaç tane kullandın ? Lütfen herşeyi anlat..çok moralim bozuldu
Bendede batdan 9 gün önce silik çıktı,6 gün kala biraz daha belirginleşti..ama bazıları hiç güvenilir değil yazmış..sen bi defamı kullandın sadece ?Ben hamile olduğumu bu testle öğrendim. Hem de adetimden 4 gün önce falan
İnşALLAH öyledir canım ,içime su serptin yaa..şimdi gelde batı bekle :))Canım 2015 in mayıs ayında 2. Hamileliğimdi o zaman 2 tane yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı kan testi yapmaya gittim sonra hamileydim ama düşük yapıyomuşum meğer kanamam vardı yani bende doğru sonuç verdi o yüzden sen 3 tane yapmışsın muhakkak varki çıkmış olmasa çıkarmazdı heralde bir kaç kişi yanılma yasadı diye sende yaşayacaksın anlamına gelmiyo bence hamilesin sen
Evet 1 kez kullandımBendede batdan 9 gün önce silik çıktı,6 gün kala biraz daha belirginleşti..ama bazıları hiç güvenilir değil yazmış..sen bi defamı kullandın sadece ?
Ay canım yaa için rahat olsun bence çünkü hamilesinİnşALLAH öyledir canım ,içime su serptin yaa..şimdi gelde batı bekle :))
İnternette araştırdım biraz bazıları hatalı pozitif çıkıyo yazmışlar.sizce paniğe gerek yokmu ?Evet 1 kez kullandım
Niye bu kadar panik yapıyorsun anlamadım. 3 testin de hatalı olma ihtimali ne olabilir ki?
Ama başka marka testlerde hatalı sonuç aldığım oldu. Ki söylediğin marka çok kullanılan bir marka.
Pek dışarı çıkamıyorum bu günlerde.eşimde aynı markadan 6 tane almış..bu erkekler hiç bişeyden anlamazmı ya :))baska marka yokmu neden ayni markadan defalarca denedin bi de baska marka alip dene bakalim ne olcak sonuc
İyi tamam :)) heyecandan ölürüm artık bata kadarAy canım yaa için rahat olsun bence çünkü hamilesin
Öylesin öylesin alıştır kendini şimdidenİyi tamam :)) heyecandan ölürüm artık bata kadarama banada hamileymişim gibi geliyo
Tamam canım inşALLAH :)) Doktora gidince hemen yazıcam sana :))Öylesin öylesin alıştır kendini şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?