- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi Peri perii
-
Bence yok. Hamilesindir. 3 te 3 pozitif ve gitgide daha da koyulaşan çizgi :)İnternette araştırdım biraz bazıları hatalı pozitif çıkıyo yazmışlar.sizce paniğe gerek yokmu ?
Pek dışarı çıkamıyorum bu günlerde.eşimde aynı markadan 6 tane almış..bu erkekler hiç bişeyden anlamazmı ya :))
Eşime aldırdım başka bi marka,yapıcam birazdan .. ama içimi baya rahatlattınız sağolun :)Bence yok. Hamilesindir. 3 te 3 pozitif ve gitgide daha da koyulaşan çizgi :)
Panik olma ve kan ver. İçin de rahat etsin.
Ben sipsilik bir çizgi görüp hemen kan vermiştim betahcg 70 çıkmıştı
başka bi marka yaptım vee pozitiff :)) gereksiz yere korkmuşumÖylesin öylesin alıştır kendini şimdiden
Bence yok. Hamilesindir. 3 te 3 pozitif ve gitgide daha da koyulaşan çizgi :)
Panik olma ve kan ver. İçin de rahat etsin.
Ben sipsilik bir çizgi görüp hemen kan vermiştim betahcg 70 çıkmıştı
başka bi marka yaptım vee pozitiff :)) gereksiz yere korkmuşum
Evet canım ben demiştim sanaaaa seni boşuna korkutmuşlarrrrr tebrik ederimmmmmmm hayırlı olsunnnnnbaşka bi marka yaptım vee pozitiff :)) gereksiz yere korkmuşum
Aynen yaa :) çoook teşekkürler canımm ,sağlıkla gelsin bebişlerEvet canım ben demiştim sanaaaa seni boşuna korkutmuşlarrrrr tebrik ederimmmmmmm hayırlı olsunnnnn
Ayy inşallahhhhh allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh oh ne güzel haber bari babasına güzel bir sürpriz yapAynen yaa :) çoook teşekkürler canımm ,sağlıkla gelsin bebişler
İnşALLAH canımmm inşALLAH.. babası biliyo zaten :)) zaten yıldönümümüzde bebeği öğrenmemiz kocaman bi süpriz olmuşdu ikimizede :))Ayy inşallahhhhh allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh oh ne güzel haber bari babasına güzel bir sürpriz yap
Ay ne güzel yaa hadi hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun peki canım ?İnşALLAH canımmm inşALLAH.. babası biliyo zaten :)) zaten yıldönümümüzde bebeği öğrenmemiz kocaman bi süpriz olmuşdu ikimizede :))
İnşALLAH canımm.zaten tek korkum orda..n18i falan gidicem herhalde bat 18 çünkiAy ne güzel yaa hadi hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun peki canım ?
Ay iyi hadi çok güzel allahım daim etsin :)İnşALLAH canımm.zaten tek korkum orda..n18i falan gidicem herhalde bat 18 çünki
Amin canım herkesinkini :)) senin randevu ne zaman bebişle ? :))Ay iyi hadi çok güzel allahım daim etsin :)
Ayın 20 sinde az kaldı canım :)Amin canım herkesinkini :)) senin randevu ne zaman bebişle ? :))
Hmm ne güzel :) senin kaç haftaydı canım , kusura bakma ben biraz unutkanımdaaAyın 20 sinde az kaldı canım :)
16. Haftanın içindeyim canım benHmm ne güzel :) senin kaç haftaydı canım , kusura bakma ben biraz unutkanımdaa
Normal kontrolmü ? Yoksa cinsiyetmi ? Sanırım bunuda sormuştum ama unutmuşum16. Haftanın içindeyim canım ben
Normal kontrolmü ? Yoksa cinsiyetmi ? Sanırım bunuda sormuştum ama unutmuşum16. Haftanın içindeyim canım ben
Yok canım sormamıştın :) cinsiyeti belli inşallah kızım olucak normal kontroller içinNormal kontrolmü ? Yoksa cinsiyetmi ? Sanırım bunuda sormuştum ama unutmuşum
Ay ne güzel bi prenses :)) bende kız hissediyorumYok canım sormamıştın :) cinsiyeti belli inşallah kızım olucak normal kontroller için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?