- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Rahim filmi çektirmeden klomen vs deneme derim canım, propolis deneyebilirsinMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...
1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor
2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum
Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
merve Jou cevizli tarcinli kek D Dediyy C Capanin Gururu Teyom
Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Kusura bakma etiket yapamadım çok etiket yaparsam yasak falansa diye cevap için çok teşekkür ederimFikrim sorulmamış ama cevap vereceğim
Ovulasyon testleri öyle çok para değil
Set halindr filan satılıyor
Maddi olarak şu an diğer şeylere mğsait değilseniz bütçeniz sarsılmadan çok rahat yapabilirsiniz onu
Yorumu dene anlamışım ikinci defa okuyunca dank ettiRahim filmi çektirmeden klomen vs deneme derim canım, propolis deneyebilirsin
Ona baktım doktoru takibe aldım bı yandan da ne yaparsam yapauim eşim askeei personel ve uymuyor çoğu zamanİnstagramda mfk yöntemi diye bir şey okudum. Ovulasyon testine filan gerek olmadan hamile kalmak mümkün filan diyordu. Bi araştır istersen
Rahimin durumunu görmeden klomen filan kullanmak çok mantıklı olmaz sanki yukardaki üyenin dediği gibiKusura bakma etiket yapamadım çok etiket yaparsam yasak falansa diye cevap için çok teşekkür ederimşuan sadece maddi olarak film cektiremiyorum geri kalanlara bütçem müsait şimdilik
Bu ikinci rahîm filmi olacak ilkinde doktor problem yok demişti yeni doktora geçtim oda görmek istedi sizin söylediğiniz de çok mantıklı kafam ikiye ayrılmış durumdaRahimin durumunu görmeden klomen filan kullanmak çok mantıklı olmaz sanki yukardaki üyenin dediği gibi
Sonuçta rahimde bi sorun varsa boşa kullanmış olursunuz
Ovulasyonun herhangi bi olayı yok ama
Tamamen fırsat değerlendirme gibi
Yani bence de ovulasyon testi ve takviyeler daha mantıklı şu durumda. Rahim filminden sonra da başka yol çizersin doktorla birlikte.
Teşekkür ederimYani bence de ovulasyon testi ve takviyeler daha mantıklı şu durumda. Rahim filminden sonra da başka yol çizersin doktorla birlikte.
Canim sen beni dinle instagrama gir .. yaz ... ablaya wp dan yaz derdini anlat kadin ve erkek macunu + ovülasyon takibi iste gün gün seninle ilgilenecektir 10 yıldır çocuğu olmayanların çocuğu oldu onun sayesinde sayfasina bir bak derim ben 3 aydir deniyorum emel ablayla ovü takibi yaptık bu ay ve şuan hamile olduğuma neredeyse eminim p tesi sonucumu seninle paylasirim yine de eşinin de dediği gibi arı sütü poleni keçiboynuzu bilmem ne göndericek sana tamamen doğal bence düşunMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...
2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum
Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
Canımm beniimm dicektim direk doktorun dediğini yap ama maddi olarak diyorsanda klomenle tekrar deneyebilirsin ovulasyon ne kadar uğraşıcaksın ben bile okadar uğraştım işe yaramamıştı tabii ki sen bilirsinMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Tadı güzel canım, hiç endişe etmeYorumu dene anlamışım ikinci defa okuyunca dank etti
Propolis bakayim yarın inşallah tadı guzeldir
Ovulasyon testi doktor muayenesinin (özel hastane) onda bir fiyatı falan. 25 lira fazla değil diye düşünüyorum. Yani tercih yapmanızı gerektirecek bir durum değil. Ben ovulasyon testini kullandığım ilk ayda hamile kaldım. Bence denemelisiniz ovulasyon testini.Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Sorun olmayanlarda fayda ediyor, ancak aşılama vs negatif olunca ovu testinin de bir anlamı olmuyor maalesefOvulasyon testi doktor muayenesinin (özel hastane) onda bir fiyatı falan. 25 lira fazla değil diye düşünüyorum. Yani tercih yapmanızı gerektirecek bir durum değil. Ben ovulasyon testini kullandığım ilk ayda hamile kaldım. Bence denemelisiniz ovulasyon testini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?