- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Tamam normal bişi katmadan tüketecem dimi ?Unutma 1 hafta boyunca yemen lazım her gün
Teşekkür ederimİçimden geçti bir anİnşaAllah sağlıklı bi bebeğe sahip olursunuz. Rabbim en kısa sürede nasip etsin.
Benim de eşim askeri personel 2 yıldır doğudaydık doğru düzgün bişey yapamadık boşa geçti zamanımız şimdi batıya geldik çok şükür rahim filmi çektirdim 2 hafta oldu daha bekliyoruz bakalım eşlerimizin görevi böyle olunca gerçekten çok zor oluyorMart ayinda aşılama yaptırdım.
Ama çok güzel bı yer değildi imkan olarak anca orası vardı eşim askerî personel izin alamıyor iyi bir yere gitmem için
Tüp bebek için biraz daha bekleyelim dedik 2 aşılama falan yapalım diye birde o tedaviye girersek anca batı görevine gidince ugrasabiliriz. Şimdi hazirana kadar izni hiç yok 2.asilama düşünüyorum kvler Kayseri de iznimizi ayalayip ona gore gitmeyi dusunduk o zamana kadar da boş geçsin istemedim
Gözünüz aydınBenim de eşim askeri personel 2 yıldır doğudaydık doğru düzgün bişey yapamadık boşa geçti zamanımız şimdi batıya geldik çok şükür rahim filmi çektirdim 2 hafta oldu daha bekliyoruz bakalım eşlerimizin görevi böyle olunca gerçekten çok zor oluyor
Evet canim ama olgunlaşmış olanları alacaksın dediğim gibi emel ablaya da ulasıp takip yaparsan o sana yumurtan çatladı dediği günden itibaren 1 hafta boyunca tüketeceksinTamam normal bişi katmadan tüketecem dimi ?
İnşallah teşekkür ederimGözünüz aydıninşallah güzel sonuçlar alırsınız merkeze 2 saat uzaklıkta büyük hastaneler gidip gelmiyoruz izin alamıyor vermiyorlar sürekli görev vs derken yoğun geçiyor
Vandayiz siz neredeydinizİnşallah teşekkür ederimnerde görev yapıyorsunuz aynı sıkıntıları bende çok yaşadım maalesef
Siz nasıl eminsiniz? Test yaptınız mı?Canim sen beni dinle instagrama gir ovulasyon takibi 2019 yaz emel ablaya wp dan yaz derdini anlat kadin ve erkek macunu + ovülasyon takibi iste gün gün seninle ilgilenecektir 10 yıldır çocuğu olmayanların çocuğu oldu onun sayesinde sayfasina bir bak derim ben 3 aydir deniyorum emel ablayla ovü takibi yaptık bu ay ve şuan hamile olduğuma neredeyse eminim p tesi sonucumu seninle paylasirim yine de eşinin de dediği gibi arı sütü poleni keçiboynuzu bilmem ne göndericek sana tamamen doğal bence düşun
Emel abla değilde eczaneden propolis bal karışımı birde folik asit deneyeyim diye düşündüm.avakado hatırlatması için teşekkür ederimEvet canim ama olgunlaşmış olanları alacaksın dediğim gibi emel ablaya da ulasıp takip yaparsan o sana yumurtan çatladı dediği günden itibaren 1 hafta boyunca tüketeceksin
Yakınmışız bizde ağrıdaydık şimdi Kırşehir’e geldikVandayiz siz neredeydiniz
2 idrar testinde silik cizgiyi gördüm kan vermek için 29 ekim hafta sonu vs pzt kaldm belirtilerim ben burdayım diye bağırıyorSiz nasıl eminsiniz? Test yaptınız mı?
Sen bilirsin canım rica ederimEmel abla değilde eczaneden propolis bal karışımı birde folik asit deneyeyim diye düşündüm.avakado hatırlatması için teşekkür ederim
Hayırlı olsun.2 idrar testinde silik cizgiyi gördüm kan vermek için 29 ekim hafta sonu vs pzt kaldm belirtilerim ben burdayım diye bağırıyor
Bizi de inşallah oralara bir yerlere atarlarYakınmışız bizde ağrıdaydık şimdi Kırşehir’e geldik
İnşallah canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallahBizi de inşallah oralara bir yerlere atarlarçok batı olunca İstanbul İzmir vs bu seferde dış ülkeye gönderme ihtimali oluyor o yüzden Mersin Nevşehir Kırşehir Kayseri vs vs oralara tercih düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallahGüzel bi şekilde gerekli tedavilerimizi oluruz da sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah Rabbim göstersin o günlerimizi isteyen herkese
Aşko doğal kürler dene istersen şimdilik. Hatta bence soğan suyu kürü dene herhangi bir mide rahatsızlığın yoksaMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...
1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor
2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum
Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
merve @cotton @cevizli tarcinli kek D Dediyy @Teyocan
Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Gastrit ülser var malesef askoAşko doğal kürler dene istersen şimdilik. Hatta bence soğan suyu kürü dene herhangi bir mide rahatsızlığın yoksa
O zaman propolisten başla aşko. İnşallah vesile olurGastrit ülser var malesef askodoğal kür teşekkür ederim yorum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?