Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar akil verir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçimden geçti bir an İnşaAllah sağlıklı bi bebeğe sahip olursunuz. Rabbim en kısa sürede nasip etsin.
Teşekkür ederim amin inşallah rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

Benim de eşim askeri personel 2 yıldır doğudaydık doğru düzgün bişey yapamadık boşa geçti zamanımız şimdi batıya geldik çok şükür rahim filmi çektirdim 2 hafta oldu daha bekliyoruz bakalım eşlerimizin görevi böyle olunca gerçekten çok zor oluyor

Gözünüz aydın inşallah güzel sonuçlar alırsınız merkeze 2 saat uzaklıkta büyük hastaneler gidip gelmiyoruz izin alamıyor vermiyorlar sürekli görev vs derken yoğun geçiyor

Gözünüz aydın inşallah güzel sonuçlar alırsınız merkeze 2 saat uzaklıkta büyük hastaneler gidip gelmiyoruz izin alamıyor vermiyorlar sürekli görev vs derken yoğun geçiyor
İnşallah teşekkür ederim nerde görev yapıyorsunuz aynı sıkıntıları bende çok yaşadım maalesef

Siz nasıl eminsiniz? Test yaptınız mı?

Evet canim ama olgunlaşmış olanları alacaksın dediğim gibi emel ablaya da ulasıp takip yaparsan o sana yumurtan çatladı dediği günden itibaren 1 hafta boyunca tüketeceksin
Emel abla değilde eczaneden propolis bal karışımı birde folik asit deneyeyim diye düşündüm.avakado hatırlatması için teşekkür ederim

Yakınmışız bizde ağrıdaydık şimdi Kırşehir’e geldik
Bizi de inşallah oralara bir yerlere atarlar çok batı olunca İstanbul İzmir vs bu seferde dış ülkeye gönderme ihtimali oluyor o yüzden Mersin Nevşehir Kırşehir Kayseri vs vs oralara tercih düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah Güzel bi şekilde gerekli tedavilerimizi oluruz da sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah Rabbim göstersin o günlerimizi isteyen herkese

Amin inşallah

Aşko doğal kürler dene istersen şimdilik. Hatta bence soğan suyu kürü dene herhangi bir mide rahatsızlığın yoksa

Aşko doğal kürler dene istersen şimdilik. Hatta bence soğan suyu kürü dene herhangi bir mide rahatsızlığın yoksa
Gastrit ülser var malesef asko doğal kür teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…