Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar akil verir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1sene önce farklı doktor çekti o bı problem yok demişti sonra onunla 2 klomen kullandım .

Başka doktora gittim en son çevremde ki herkes memnundu ilgili falan dedi oda muayene etti polip ve rahîm kalınlığindan şüphelendi kendimde görmek isterim rahim filmi çekelim ona göre tedaviye başlarız dedi .

Bakıyorum şimdi teşekkür ederim
Canımm beniimm dicektim direk doktorun dediğini yap ama maddi olarak diyorsanda klomenle tekrar deneyebilirsin ovulasyon ne kadar uğraşıcaksın ben bile okadar uğraştım işe yaramamıştı tabii ki sen bilirsin
Şuan bu ay için maddi durumum müsait değil malesef rahîm filmi için ancak Aralık ta cekilebilirim ovulasyonu sırf yumurtlama gorecekmiyim diye denemek istiyorum
Tadı güzel canım, hiç endişe etme
Teşekkür ederim buna çok sevindim
Ya fiyat olarak ovulasyon 95 TL dersek doktor muayenesi 70 TL burada . Şuan onun için değilde düşüncem doktora gitsem hormon almak durumunda kalıyorum ya o yüzden kaf karışmıştı
Sorun olmayanlarda fayda ediyor, ancak aşılama vs negatif olunca ovu testinin de bir anlamı olmuyor maalesef
Aynen öyle yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar gebelik var mı bakar misinx

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-23-37-05-58.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2021-10-29-23-36-45-45.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar arı sütü propolis kullanalım eşimle birlikte ayrıca folik asite başlayayım tekrardan bırakmıştım bir süre. Ve dvit kullanalım diyorum eşimle birlikte bı doktor bu şekilde önermiş.
Arı sütü karışımını eczane de bulabiliyor muyuz ? C Capanin Gururu Teyom bilgin var mı bu konu da

Peki sen totalde ne kadardır deniyorsun?

O zaman sen de tüp bebek yolunu tutsan aşılama filan olaylarına girsen ya.
Mart ayinda aşılama yaptırdım.
Ama çok güzel bı yer değildi imkan olarak anca orası vardı eşim askerî personel izin alamıyor iyi bir yere gitmem için
Tüp bebek için biraz daha bekleyelim dedik 2 aşılama falan yapalım diye birde o tedaviye girersek anca batı görevine gidince ugrasabiliriz. Şimdi hazirana kadar izni hiç yok 2.asilama düşünüyorum kvler Kayseri de iznimizi ayalayip ona gore gitmeyi dusunduk o zamana kadar da boş geçsin istemedim

Bence propolis şuan en mantıklı olanı sizin için 1 ay kullanın derim. Ovulasyon testinde günlerinizi illaki değerlendirmeniz lazım ama eşim asker diyosunuz denk gelmeyedebilir. 1 ay deneyin propolisi olmadı doktor kontrolüne gidin. Ovulasyon testi cidden çok stresli oluyo yinede siz bilirsiniz

Anladım canım. O zaman bu arada tekrar klomene sans verilebilir 1 2 defa daha. Uygun olunca da rahim filmini çektirirsin. Ben ovulasyon testini gereksiz buluyorum düzenli ilişki varsa.

Sondaki biberon niçin acaba teşekkür ederim cevap için

Birde ovulasyon testi yaptiginda yumurtlama gununden itibaren her gün 1 tane avokado ye canım bebeğin tutunmasına çok yardimci oluyor

Anladım canım. O zaman bu arada tekrar klomene sans verilebilir 1 2 defa daha. Uygun olunca da rahim filmini çektirirsin. Ben ovulasyon testini gereksiz buluyorum düzenli ilişki varsa.
Öyle yapayim o zaman rahim filmini en kısa zamanda çektirip o zaman içinde tekrar klomen kullanayım . Çok teşekkür ederim

Birde ovulasyon testi yaptiginda yumurtlama gununden itibaren her gün 1 tane avokado ye canım bebeğin tutunmasına çok yardimci oluyor
Bende avakado yiyeyim diye heves ediyorum ne zaman markete gitsem kalmıyor en iyisi onlardan rica edeyim bana ayırsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…