- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Tabi haklısınız bu konudaSorun olmayanlarda fayda ediyor, ancak aşılama vs negatif olunca ovu testinin de bir anlamı olmuyor maalesef
1sene önce farklı doktor çekti o bı problem yok demişti sonra onunla 2 klomen kullandım .Benceeee ovulasyon testi stres. Görev gibi sevişince büyüsü kaçar. Yani yeni deneyecek olsan dene derdim. Ama uzun zamandır deneyen birinin stresi daha büyük olacaktır. Zaten gün aşırı sevişiyoruz illa ki denk gelir. Ben hamile kaldığım ay yumurtlamamı biliyorum ama o gün ilişki oldu mu olmadı mı inan farkında değilim.
Arı sütü propolis denenebilir rahim filmine kadar en azından deneseydim diye aklında kalmamış olur.
Sana rahim filmi çekildi ve çok eski değildi sanki.
Bakıyorum şimdi teşekkür ederimCanim sen beni dinle instagrama gir .. yaz .. ablaya wp dan yaz derdini anlat kadin ve erkek macunu + ovülasyon takibi iste gün gün seninle ilgilenecektir 10 yıldır çocuğu olmayanların çocuğu oldu onun sayesinde sayfasina bir bak derim ben 3 aydir deniyorum emel ablayla ovü takibi yaptık bu ay ve şuan hamile olduğuma neredeyse eminim p tesi sonucumu seninle paylasirim yine de eşinin de dediği gibi arı sütü poleni keçiboynuzu bilmem ne göndericek sana tamamen doğal bence düşun
Şuan bu ay için maddi durumum müsait değil malesef rahîm filmi için ancak Aralık ta cekilebilirim ovulasyonu sırf yumurtlama gorecekmiyim diye denemek istiyorumCanımm beniimm dicektim direk doktorun dediğini yap ama maddi olarak diyorsanda klomenle tekrar deneyebilirsin ovulasyon ne kadar uğraşıcaksın ben bile okadar uğraştım işe yaramamıştı tabii ki sen bilirsin
Teşekkür ederim buna çok sevindimTadı güzel canım, hiç endişe etme
Ya fiyat olarak ovulasyon 95 TL dersek doktor muayenesi 70 TL burada . Şuan onun için değilde düşüncem doktora gitsem hormon almak durumunda kalıyorum ya o yüzden kaf karışmıştıOvulasyon testi doktor muayenesinin (özel hastane) onda bir fiyatı falan. 25 lira fazla değil diye düşünüyorum. Yani tercih yapmanızı gerektirecek bir durum değil. Ben ovulasyon testini kullandığım ilk ayda hamile kaldım. Bence denemelisiniz ovulasyon testini.
Aynen öyle yaaSorun olmayanlarda fayda ediyor, ancak aşılama vs negatif olunca ovu testinin de bir anlamı olmuyor maalesef
Ben göremedimArkadaslar gebelik var mı bakar misinx
Peki sen totalde ne kadardır deniyorsun?1sene önce farklı doktor çekti o bı problem yok demişti sonra onunla 2 klomen kullandım .
Başka doktora gittim en son çevremde ki herkes memnundu ilgili falan dedi oda muayene etti polip ve rahîm kalınlığindan şüphelendi kendimde görmek isterim rahim filmi çekelim ona göre tedaviye başlarız dedi .
2 buçuk sene diyebilirimPeki sen totalde ne kadardır deniyorsun?
O zaman sen de tüp bebek yolunu tutsan aşılama filan olaylarına girsen ya.2 buçuk sene diyebilirim
Mart ayinda aşılama yaptırdım.O zaman sen de tüp bebek yolunu tutsan aşılama filan olaylarına girsen ya.
Bence propolis şuan en mantıklı olanı sizin için 1 ay kullanın derim. Ovulasyon testinde günlerinizi illaki değerlendirmeniz lazım ama eşim asker diyosunuz denk gelmeyedebilir. 1 ay deneyin propolisi olmadı doktor kontrolüne gidin. Ovulasyon testi cidden çok stresli oluyo yinede siz bilirsinizMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...
1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor
2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum
Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
merve @cotton @cevizli tarcinli kek @Dediyy C Capanin Gururu Teyom
Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Anladım canım. O zaman bu arada tekrar klomene sans verilebilir 1 2 defa daha. Uygun olunca da rahim filmini çektirirsin. Ben ovulasyon testini gereksiz buluyorum düzenli ilişki varsa.Mart ayinda aşılama yaptırdım.
Ama çok güzel bı yer değildi imkan olarak anca orası vardı eşim askerî personel izin alamıyor iyi bir yere gitmem için
Tüp bebek için biraz daha bekleyelim dedik 2 aşılama falan yapalım diye birde o tedaviye girersek anca batı görevine gidince ugrasabiliriz. Şimdi hazirana kadar izni hiç yok 2.asilama düşünüyorum kvler Kayseri de iznimizi ayalayip ona gore gitmeyi dusunduk o zamana kadar da boş geçsin istemedim
Sondaki biberon niçin acabaBence propolis şuan en mantıklı olanı sizin için 1 ay kullanın derim. Ovulasyon testinde günlerinizi illaki değerlendirmeniz lazım ama eşim asker diyosunuz denk gelmeyedebilir. 1 ay deneyin propolisi olmadı doktor kontrolüne gidin. Ovulasyon testi cidden çok stresli oluyo yinede siz bilirsiniz
Birde ovulasyon testi yaptiginda yumurtlama gununden itibaren her gün 1 tane avokado ye canım bebeğin tutunmasına çok yardimci oluyorKizlar arı sütü propolis kullanalım eşimle birlikte ayrıca folik asite başlayayım tekrardan bırakmıştım bir süre. Ve dvit kullanalım diyorum eşimle birlikte bı doktor bu şekilde önermiş.
Arı sütü karışımını eczane de bulabiliyor muyuz ? C Capanin Gururu Teyom bilgin var mı bu konu da
Öyle yapayim o zaman rahim filmini en kısa zamanda çektirip o zaman içinde tekrar klomen kullanayım . Çok teşekkür ederimAnladım canım. O zaman bu arada tekrar klomene sans verilebilir 1 2 defa daha. Uygun olunca da rahim filmini çektirirsin. Ben ovulasyon testini gereksiz buluyorum düzenli ilişki varsa.
Bende avakado yiyeyim diye heves ediyorum ne zaman markete gitsem kalmıyorBirde ovulasyon testi yaptiginda yumurtlama gununden itibaren her gün 1 tane avokado ye canım bebeğin tutunmasına çok yardimci oluyor
Rica ederim. Bu bencesi işin. Tabi ki sen içinden ne geliyorsa onu yap.Öyle yapayim o zaman rahim filmini en kısa zamanda çektirip o zaman içinde tekrar klomen kullanayım . Çok teşekkür ederim
Unutma 1 hafta boyunca yemen lazım her günBende avakado yiyeyim diye heves ediyorum ne zaman markete gitsem kalmıyoren iyisi onlardan rica edeyim bana ayırsinlar
İçimden geçti bir anSondaki biberon niçin acabateşekkür ederim cevap için
Sizin fikirleriniz tecrübeleriniz çok önemli benim icin kafamda netleşti çok teşekkür ederimRica ederim. Bu bencesi işin. Tabi ki sen içinden ne geliyorsa onu yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?