- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Çok teşekkür ederim cevabın için peki ovitrelle yi niçin kullandı düzensiz adet çatlamayan yumurta mıydı yoksa az yumurta sebebiyle mi onuda biliyormusunMerhaba canım arkadaşı tanıyorum şuan yeni gebe kaldı ama femara ve ovitrelle tedavisi ile kaldı. Şuan banlı o sebepten cevap veremez ben yazayım dedim
Sebepsiz interfiliteydi hiç bir sorunları yoktu bu zamana kısmetmişÇok teşekkür ederim cevabın için peki ovitrelle yi niçin kullandı düzensiz adet çatlamayan yumurta mıydı yoksa az yumurta sebebiyle mi onuda biliyormusun?
Yumurta rezervim az benimde aslında kendiliğinden olur ama beklemek stresli olur stres te etkilediği için zorlaşır. aşılama tavsiye ederim dedi doktorSebepsiz interfiliteydi hiç bir sorunları yoktu bu zamana kısmetmişsenin sorun ne tam olarak peki doktor bi sebep söyledi mi olmaması için
Hiç korkma erteleme benimde iki doğal gebeliğim var düşük oldu sonrasında 2 yıla yakındır gebe kalamadım iki güne adetim gelecek bu adetle beraber aşılama tedavime başlicam kısmetse rezerv azsa beklemek risk bir iki aşılama sonrası direkt tüpe geçersinYumurta rezervim az benimde aslında kendiliğinden olur ama beklemek stresli olur stres te etkilediği için zorlaşır. aşılama tavsiye ederim dedi doktorama korkuyorm aşılama tutmazsa die bilmiyorm kararsızım
Senin sıkıntın ne canım? İnşallah ilkinde tutarHiç korkma erteleme benimde iki doğal gebeliğim var düşük oldu sonrasında 2 yıla yakındır gebe kalamadım iki güne adetim gelecek bu adetle beraber aşılama tedavime başlicam kısmetse rezerv azsa beklemek risk bir iki aşılama sonrası direkt tüpe geçersin
Sebepsiz interfiliteyiz herhangi bir sorun yok pıhtılaşmam var oda gebeliğe engel değil gebelik olunca kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor sadece. İnşallah tutarSenin sıkıntın ne canım? İnşallah ilkinde tutar
İnşallahh tutar canım sıkıntılarınız son bulurSebepsiz interfiliteyiz herhangi bir sorun yok pıhtılaşmam var oda gebeliğe engel değil gebelik olunca kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor sadece. İnşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?