- 30 Kasım 2020
- 318
- 196
- 23
- 35
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Bende takip ediyorum bahsettiğin doktoru hamile kalan çok özellikle polikistik over olanlar ayrıca önerdiği arı sütü karışımı da var ben bugün sipariş verdim mfk denemiyorum ama klomen çatlatma yaptım 36 saat dolmak üzereİnstagramda mfk yöntemi diye bir şey okudum. Ovulasyon testine filan gerek olmadan hamile kalmak mümkün filan diyordu. Bi araştır istersen
Hadi hayırlısı olsun inşallahBende takip ediyorum bahsettiğin doktoru hamile kalan çok özellikle polikistik over olanlar ayrıca önerdiği arı sütü karışımı da var ben bugün sipariş verdim mfk denemiyorum ama klomen çatlatma yaptım 36 saat dolmak üzerebu ay olmazsa denicem mfk
Amin inşallah zaman nasıl geçecek bilmiyorum 15 günHadi hayırlısı olsun inşallahgüzel sonuçlar alırsınız Rabb'im gönlüne göre versin
Geçer yeterli stres yapmaAmin inşallah zaman nasıl geçecek bilmiyorum 15 gün
Gününü başkası belirleyince stres oluyo insan görev gibi hissediyorum şuan iş olarak bakıyorumGeçer yeterli stres yapma
Oda doğru bizim bı keresinde su saatte yapin demişti saatlerce uğraştık o gün sabaha karşı 5 te olmuştuGününü başkası belirleyince stres oluyo insan görev gibi hissediyorum şuan iş olarak bakıyorum
Benimde tam olarak öyle şu saat dendiOda doğru bizim bı keresinde su saatte yapin demişti saatlerce uğraştık o gün sabaha karşı 5 te olmuştu
O anı aklından at ve öyle sevişBenimde tam olarak öyle şu saat dendikasıklarım fena ağrıyo iğneden heralde nasıl olcak bilmiyorum şu günü bi atlatayım da sıkıldım çünkü o gün şu saat adapte olamıyorum sende durum nedir
Bakalım yapıcam biseylerO anı aklından at ve öyle sevişben adet oldum bu ayda kürü deneyecem
Sebebsiz infertilite diyebilirim 2 buçuk senedir deniyorumBakalım yapıcam biseylerhayırlısı olsun inşallah seninde ne zamandır deniyosun sıkıntı ne
Mfk denedin mi dene bu ay karışım da kullanSebebsiz infertilite diyebilirim 2 buçuk senedir deniyorum
Yok denemedim uymuyor malesef eşim askerî personel olunca uymuyorMfk denedin mi dene bu ay karışım da kullan
Sebebsiz infertilite diyebilirim 2 buçuk senedir deniyorum
Gün aşırı önermiyo ilişkiyi ne kadarını yapabildiysen artık dediğim gibi bu ay kalmazsam denicem Gün aşırı ve her gün sıkıcı olmaya başladı çünkü keyiften çok sıkmaya başladıYok denemedim uymuyor malesef eşim askerî personel olunca uymuyor
Hergun ilişki olmamalı zaten önerilmiyorGün aşırı önermiyo ilişkiyi ne kadarını yapabildiysen artık dediğim gibi bu ay kalmazsam denicem Gün aşırı ve her gün sıkıcı olmaya başladı çünkü keyiften çok sıkmaya başladı
Evet Gün aşırı diyo doktorlar ama yine sıkıcıHergun ilişki olmamalı zaten önerilmiyor
Görüşmek üzereEvet Gün aşırı diyo doktorlar ama yine sıkıcıben göreve kaçar
Bilmiyorum ama alerjiniz varsa doktora danışın yazmışlardı bı sayfadaMerhabalar bu ay bende almayı düşünüyorum ama bahar aylarında olan polenler beni cok rahatsız ediyor bu maçında ki polen beni rahatsız eder mi bilemedim yoksa içinde polen olmayan propolisli arı sütü mü alayım bilemedim
Canım merhaba yaptırdın mı aşılama bnde kayseride yaşıyorum ve aşılama düşünüyorm tıpta şansımı denemek istiyorum ama güvenemiyorum?Mart ayinda aşılama yaptırdım.
Ama çok güzel bı yer değildi imkan olarak anca orası vardı eşim askerî personel izin alamıyor iyi bir yere gitmem için
Tüp bebek için biraz daha bekleyelim dedik 2 aşılama falan yapalım diye birde o tedaviye girersek anca batı görevine gidince ugrasabiliriz. Şimdi hazirana kadar izni hiç yok 2.asilama düşünüyorum kvler Kayseri de iznimizi ayalayip ona gore gitmeyi dusunduk o zamana kadar da boş geçsin istemedim
Merhaba canım arkadaşı tanıyorum şuan yeni gebe kaldı ama femara ve ovitrelle tedavisi ile kaldı. Şuan banlı o sebepten cevap veremez ben yazayım dedimCanım merhaba yaptırdın mı aşılama bnde kayseride yaşıyorum ve aşılama düşünüyorm tıpta şansımı denemek istiyorum ama güvenemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?