Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar akil verir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstagramda mfk yöntemi diye bir şey okudum. Ovulasyon testine filan gerek olmadan hamile kalmak mümkün filan diyordu. Bi araştır istersen
Bende takip ediyorum bahsettiğin doktoru hamile kalan çok özellikle polikistik over olanlar ayrıca önerdiği arı sütü karışımı da var ben bugün sipariş verdim mfk denemiyorum ama klomen çatlatma yaptım 36 saat dolmak üzere bu ay olmazsa denicem mfk

Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabb'im gönlüne göre versin

Gününü başkası belirleyince stres oluyo insan görev gibi hissediyorum şuan iş olarak bakıyorum
Oda doğru bizim bı keresinde su saatte yapin demişti saatlerce uğraştık o gün sabaha karşı 5 te olmuştu

Oda doğru bizim bı keresinde su saatte yapin demişti saatlerce uğraştık o gün sabaha karşı 5 te olmuştu
Benimde tam olarak öyle şu saat dendi kasıklarım fena ağrıyo iğneden heralde nasıl olcak bilmiyorum şu günü bi atlatayım da sıkıldım çünkü o gün şu saat adapte olamıyorum sende durum nedir

O anı aklından at ve öyle seviş ben adet oldum bu ayda kürü deneyecem

Hergun ilişki olmamalı zaten önerilmiyor

Merhabalar bu ay bende almayı düşünüyorum ama bahar aylarında olan polenler beni cok rahatsız ediyor bu maçında ki polen beni rahatsız eder mi bilemedim yoksa içinde polen olmayan propolisli arı sütü mü alayım bilemedim

Bilmiyorum ama alerjiniz varsa doktora danışın yazmışlardı bı sayfada

Canım merhaba yaptırdın mı aşılama bnde kayseride yaşıyorum ve aşılama düşünüyorm tıpta şansımı denemek istiyorum ama güvenemiyorum?

Canım merhaba yaptırdın mı aşılama bnde kayseride yaşıyorum ve aşılama düşünüyorm tıpta şansımı denemek istiyorum ama güvenemiyorum?
Merhaba canım arkadaşı tanıyorum şuan yeni gebe kaldı ama femara ve ovitrelle tedavisi ile kaldı. Şuan banlı o sebepten cevap veremez ben yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…