- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Aktarciya gidecem bugün ordan bakacam bide olmazsa mecbur eczaneden alayım diyorumTabii kuzumm internette çok güvenme ya çok emin olduğun yerden alabilirsin
Hehh aynen öyle yap bitanem hiç gerek yok internetten yoksada aktarda getirtebiliyorsun belkiAktarciya gidecem bugün ordan bakacam bide olmazsa mecbur eczaneden alayım diyorum
Yan ürünü çokmuş asko sahte ürün almaktan korkuyorumHehh aynen öyle yap bitanem hiç gerek yok internetten yoksada aktarda getirtebiliyorsun belki
Evetttt bende korkarım ondan boşunada içmiş oluruz falanYan ürünü çokmuş asko sahte ürün almaktan korkuyorum
Araştırayım bakayım inşallah aktardan bulurum ya yoksa eczaneden alacamEvetttt bende korkarım ondan boşunada içmiş oluruz falan
Oyy canımm güzle haberler alasın inşaallahh denemekte fayda var ❤Araştırayım bakayım inşallah aktardan bulurum ya yoksa eczaneden alacam
Aynen asko öyle yapmaya karar verdim boşuna hormon almayayım böylesi daha sağlıklıCanım istersen bu ay ovulasyon takibi yaparak dene
İnşallah canımAynen asko öyle yapmaya karar verdim boşuna hormon almayayım böylesi daha sağlıklı
Merhaba öncelikle sorununuz ne biliyor musunuz ? Ona göre bir şey söyleseydikMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...
1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor
2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum
Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
@MerveJou @cevizli tarcinli kek @Dediyy @Teyocan
Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle sorununuz ne biliyor musunuz ? Ona göre bir şey söyleseydik
Ahh ahh 2018 yılında 200 TL ye rahim filmi çektirmiştim o bile fazla gelmişti
Propolis gibi takviye edici şeyler gerçekten işe yarıyor . Eşimin ilk sperm testi 20 milyondu son aşılama yaptırdığımızda 76 milyon olmuştu. Ama onun yanında vitaminlerde kullanıyordu. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Sizin ileri hızlı iyimiş bizim 0 dı onun için tüp bebek bizim son çaremizdiÇok teşekkür ederimöyle yapmaya karar verdim eşimin sperm sayısında sıkıntı yok sadece ileri hızı 22 falan
Doğal yolla mi gebe kaldınız peki tüp bebek mi ?Sizin ileri hızlı iyimiş bizim 0 dı onun için tüp bebek bizim son çaremizdi
Tüp bebekle çok şükür ilk denememizde tuttu. İkinci inşallah doğal olurDoğal yolla mi gebe kaldınız peki tüp bebek mi ?
Bizim son yitirdiğimiz sperm sayısı 400 milyon çıkmış takviye kullanmıştı eşim 3 çeşit
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimTüp bebekle çok şükür ilk denememizde tuttu. İkinci inşallah doğal olur
Amin teşekkür ederim. İnşallah sende en kısa zamanda pozitif sonuçlar alırsınSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbimçok sevindim canım
Amin inşallahAmin teşekkür ederim. İnşallah sende en kısa zamanda pozitif sonuçlar alırsın
İnşallah faydası olur canimEki Görüntüle 2942421 bunlari aldım kizlar bu ayda böyle kullanalım bakalım arı sütü karışımı nurs lokman hekim ürünüymüş başka da yoktu
Amin inşallah canımİnşallah faydası olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?