Arkadaşlar aktif olan bayanlardan yardım bekliyorum

Evet önce emin ol hamile olup olmadığından. İnşallah bebişin seninledir de bunlara hiç gerek kalmaz... :)
Ins cnm allah tüm bayanlar hayırlı ewlat nasip etsin bnde beklicem ama içimde hala umut war ne kadrda hayal kırıklığı yasasamda içimden BJ ses dio war die ama bakalm; (

Ins cnm allah tüm bayanlar hayırlı ewlat nasip etsin bnde beklicem ama içimde hala umut war ne kadrda hayal kırıklığı yasasamda içimden BJ ses dio war die ama bakalm; (
Bacım bu ne panik sakin ol biraz. Bir seneye kadar yolu var. Bi sene boyunca düzenli birliktelik olurda hamile kalinmazsa o zaman araştırmaya başlıyor doktorlar. Madem şüphen var 3-5 gün sonra testi tekrarla. Eğer yoksa Ovulasyon testi kullanabilirsin mesela. Ayrıca bildiğim kadarıyla soğan kürü iltihap falan temizliyo. Dediğim gibi telaş yapmak için 6 ayın daha var :)

Arkadaşlar gece ilişki olup ta sabaha kadar yıkanmayınca günaha mı girmiş oluyorsunuz yani? Hangi devirde yaşıyorsunuz allah aşkına? Hurafe bunlar. Sabah namaz kılacaksanız girersiniz duşa alırsınız boy abdestinizi kılarsınız namazınızı. Bu kadar kasmaya gerek yok.... Bebek o,lması için uzun süre sırt üstü yatmak çok önemli gerçekten de... Eşinizle yaptığınızı Allah insan soyunun devamlılığı için yaratmış. Bunun sonucunda hemen yıkanmazsan günah diye bişi yok... Günlerce öyle dolaşmayacaksın ya
o gece sabaha çıkmanın garantisi varmı peki?yıkanıp temizlenmenin hangi devrimi var,kasmayın falan demişsinizde,bi namaz vakti geçirmek zaten günah,imkan varken niye duşa girilmesin...

Bacım bu ne panik sakin ol biraz. Bir seneye kadar yolu var. Bi sene boyunca düzenli birliktelik olurda hamile kalinmazsa o zaman araştırmaya başlıyor doktorlar. Madem şüphen var 3-5 gün sonra testi tekrarla. Eğer yoksa Ovulasyon testi kullanabilirsin mesela. Ayrıca bildiğim kadarıyla soğan kürü iltihap falan temizliyo. Dediğim gibi telaş yapmak için 6 ayın daha var :)
Zamanı varda bn artık bekliyemiyorum ki ;)

o gece sabaha çıkmanın garantisi varmı peki?yıkanıp temizlenmenin hangi devrimi var,kasmayın falan demişsinizde,bi namaz vakti geçirmek zaten günah,imkan varken niye duşa girilmesin...
Kesinlikle ölüm war sonuçta yarına cikicagimizi bilemeyiz allah bilir o yüzden her zmn temiz gezmek en doğrusu cnm

Back
X