Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekadar istiyor mesalaben tevfik sözen düsünüyorum ama cok ucuk ücretler mali durumu toparlayıp insallh
Olursan haberimiz olsun inşallah istediğin gibi olurMuhittin Eski ye olacağım sanırım
bilmiyorum ama bu forumda 4.500 ve 7 bin gördümNekadar istiyor mesala
Olursan haberimiz olsun inşallah istediğin gibi olur
Inşallah istediğin gibi olur korkma baksana herkes nerdeyse yaptırıyor ya ben vazgeçiyorum heralde bu sevdadan benim korkum ifademin gidip yapaylık olacak çünkü bana göre güzellik kusursuzluk degil veya neye kime göre güzel eğer yani çok kemikli büyük değilse bir daha düşün ama karışmak gibi Olmasın yada çok çok takıyorsan Hakkkında Hayırlısı olsunİnşallah, korkuyorum çok...
Şimdi esabil hoca bukadar burun yapıyor yüz oranını bilmiyormu da Detaylı bilgi vermek gerekiyor istediğin burun diye birşey yoktur yüz Oranı kişiye yakışma çeneye dudakla orantısı vs vs bunları bilecek doktor ,şimdi hastası çok fiyat uygun ona rağmen yüzde 50 başarı Oranı ben onunla görüştüm beklerken hastaları gördüm yani beğenmedim bendemi bir anormallik var bilemedim şimdiEsabil Eker'in yaptığı burunları beğendim ben doğal duruyor ancak her ameliyat olan şunu söylüyor ne istediğinizi çok net belirtin gösterin fotoları.
İşinin ehliyse yüksek Ücret verilir de inanın bunun iki üç katı fiyatta duydum benbilmiyorum ama bu forumda 4.500 ve 7 bin gördüm
Çok sağol, hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinInşallah istediğin gibi olur korkma baksana herkes nerdeyse yaptırıyor ya ben vazgeçiyorum heralde bu sevdadan benim korkum ifademin gidip yapaylık olacak çünkü bana göre güzellik kusursuzluk degil veya neye kime göre güzel eğer yani çok kemikli büyük değilse bir daha düşün ama karışmak gibi Olmasın yada çok çok takıyorsan Hakkkında Hayırlısı olsun
instagramda fotolarını gördüm benim istediğim tarz yapıyor ve zaten hacaettepedeİşinin ehliyse yüksek Ücret verilir de inanın bunun iki üç katı fiyatta duydum ben
İnşallah güzel olur29 haziranda Kemal Findikciogluna olucam umarim guzel olur dua edin
Amaliyat oldun mu bilgi verirmisin Ankara'da araştırmalara devam ediyorum nasıl geçtiBen haziranin 29 unda kemal findikciogluna olucam Ankarada karar vermek cok zor
Bende arayış içindeyim be kararsızım evet Ankara'da amaliyat olanlar lütfen bilgi versin bulursam kafama uyan doktor Ekim de düşünüyorum operasyonBurada yazan arkadaşlar kime ameliyat oldunuz ve memnun musunuz? Ankaradakilerle haberleşebiliriz.
Ben hemen karar veririm ameliyat olurum diye düşünüyordum ama araştırdıkça kafa karışıklığı artıyor. Bu yüzden ben de ileri tarihe erteledim. Acele etmemek en iyisiBende arayış içindeyim be kararsızım evet Ankara'da amaliyat olanlar lütfen bilgi versin bulursam kafama uyan doktor Ekim de düşünüyorum operasyon
Kesinlikle acele etme ben yıllardır karar veremiyorum artık kışa olayım diyorum ama çok dogal istiyorum zaten çıkıntılı kemikli burnum yok burun ucu Ağırlıklı istiyor iste ondada kıkırdak fazla alım vs handikaplar çıkıyor zor bir süreç bu süreçBen hemen karar veririm ameliyat olurum diye düşünüyordum ama araştırdıkça kafa karışıklığı artıyor. Bu yüzden ben de ileri tarihe erteledim. Acele etmemek en iyisi