Arkadaslar Antalta Tp Bebek Merkezine gidenler var m?

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Bana bıraz bılgı verırmısınız?Galıba konaklama merkezı varmıs.Ucretsızmıs ustelık bana yardımcı olurmusunuz?:uhm:

bebetom ınş gonlune gore olsun canım hersey...............tedavıyı buyaz mı duşunuyosun

haklısın yazın acaıb valla ama sanırım ramazanda azcık azalır ............ınş canım hangı zamanda hayırlıysa o vakıt ols ve pozıtuf ols ınş...........rabbım bekletmesın

haklısın yazın acaıb valla ama sanırım ramazanda azcık azalır ............ınş canım hangı zamanda hayırlıysa o vakıt ols ve pozıtuf ols ınş...........rabbım bekletmesın

Canım senın bebısın vardı hatırladıgım kadarı ıle kac haftalık oldu.Drısı bızlere hayırlı hayırlı evlatlarımız olsun.Tesellılerın ıcınde saol hayırlı dogum versı Allah sana:CüvCüv::emir_bebek:

canım yedı haftanın ıcındeyım ama daha goremedım kaç tane ınş pazartesı gorecem ......ınş canım çok sağol rabbım tum ısteyenlere versın ınş herzaman dıyorum...............bu yıl bereketlı ols ınş canım.....

bebetom ben o merkeze gittim ama ben antalyada oturuom.konaklama işide sırayla oluo bildiğim kadrıyla...ama konaklama problemin olursa bende yardımcı olurum bende kalabilirsin canım.bizim halimizden ancak biz anlarız...

bebetom ben o merkeze gittim ama ben antalyada oturuom.konaklama işide sırayla oluo bildiğim kadrıyla...ama konaklama problemin olursa bende yardımcı olurum bende kalabilirsin canım.bizim halimizden ancak biz anlarız...

Ayyy ınanamıyorum canım ılk defa bana bırısı evını acıyor.Ben onceden Adana da tup yaptırmıstım uvey analıgımın annesının evı tup bebek merkezının dıbın de ıdı.Bana hıc kal demedıler canım Allah muradını versın saol canım benım optum senı daha henuz gıtmıcem arastırrayım bır ole gıdıcemŞeniz

Back
X