Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar Antalta Tp Bebek Merkezine gidenler var m?
haklısın yazın acaıb valla ama sanırım ramazanda azcık azalır ............ınş canım hangı zamanda hayırlıysa o vakıt ols ve pozıtuf ols ınş...........rabbım bekletmesın
haklısın yazın acaıb valla ama sanırım ramazanda azcık azalır ............ınş canım hangı zamanda hayırlıysa o vakıt ols ve pozıtuf ols ınş...........rabbım bekletmesın
canım yedı haftanın ıcındeyım ama daha goremedım kaç tane ınş pazartesı gorecem ......ınş canım çok sağol rabbım tum ısteyenlere versın ınş herzaman dıyorum...............bu yıl bereketlı ols ınş canım.....
bebetom ben o merkeze gittim ama ben antalyada oturuom.konaklama işide sırayla oluo bildiğim kadrıyla...ama konaklama problemin olursa bende yardımcı olurum bende kalabilirsin canım.bizim halimizden ancak biz anlarız...
bebetom ben o merkeze gittim ama ben antalyada oturuom.konaklama işide sırayla oluo bildiğim kadrıyla...ama konaklama problemin olursa bende yardımcı olurum bende kalabilirsin canım.bizim halimizden ancak biz anlarız...