arkadaslar arasinda cinsellik konusulmasi dogrumu

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Slm kizlar merak ettigim bugun arkadas ortaminda kocamizla olan ev halleri yatak halleri olsun konustuk hani bi yerden laf acildi mevzuyu oraya geldi (bi ark zevk almadigini hic bir sekilde istemedigini sadece kocasi isteyince onuda zorla istemeyerek yaptigini belirtti) hani benim kendi dusuncem ben sadece taktik vs hani böyle yap fln gibisine konustum aksi mumkun deil anlatmazdim yardimim dokunurmuki diye ilk tavsiyemiz psikolok oldu ama mumkun olmadiginii söyledi bizde kendi hayatlarimizdan örnekler verdik sadece ben deil hepimiz konustuk pozisyonuna varincaya kadar saka ile karisik... ama gecenin bu saatinde aklima takildi acaba yanlismi yaptim her ne olursa olsun özelim bende saklimi kalmaliydi hani yasadiklarimi yaptiklarimi anlattim arkadaslarin gözunde nasil bi sekil alacagini simdi dusunmeye basladim sadece ben deil hepimiz konustuk ben asla onlar hakkinda kötu dusunmem eksiklerimi tamamlarim eksik yanim varsa amaaa bilemedim iyimi ettim kötumu ettim yardim edermisiniz

sorunu sağlık problemı olarak yardımcı olmaya calısmak bır nebze de, karsımızdaki insanın dusuncesını ve esıyle bu konuyu paylaşıp paylaşmayacağını bılemeyecegımızden, ne kadar yardımcı olacak olsamda, kendı yaşantımı fantazı olarak kullanılmasını ıstemedıgımden ve mahremıyete onem verdıgımden özelimden ornek verılmesını kendı adıma uygun bulmuyorum.
doğru mu, degılmi dersen, herkesın doğrusu kendınedır....canınız cok sıkıldıysa bir dahakine konusu açılsa da konuşmazsınız, uzulmeyın...

Zaten fikir verirken de neler yasadigimizdan bahsetmis olmuyomuyuz hani bir bana fikir verirken bu konuda kendi yapiyor yasiyor fikrini söyluyor diue anlarim. Ama ben sadece kendimden örnekler vererek kocasini mutlu etmesini evliligini kurtarmasini istemistim durumuna uzuldugum icin. Sadece cocuklari icin bu evliligi surdurdugunu söyluyor kocasiyla arasinda baska problemleride var genel olarak evin her tarafindan bahsettik

Yaa arkadaslar söylemesem iyi olur ama söyleyimki fikirlerinizi faydasi olur heralde. Yani bahsettigim pozisyon oral sexti bunuda esi ondan istemis ama bu kabul etmiyormus icim almiyor diyor bende ne var gibisine konusunca aha bu yapiyor dedi bende evet kocam isterse herseyi yaparim ne var bunda dedim benim yaptigim ortaya cikti yani bana göre normal ama o yapmiyomis digerleride tepki almaktanmi korktular bilmiyorum ama tepkide vermediler yapiyoruzda demediler kafama takildi demesemiydim diye

Yani sahsen benim arkim bana anlatsa ben kafamda turlu turlu pozisyonlara sokarim kotu niyetimden degil ama sokarim iste...o yuzden anltmk iyi degil bna gore karsinizda ne kadar iyi dosttunuz olursa olsun..

Fikir vermeye çalışmışsınız niyetiniz kötü değil ama bence anlatmayın. Yatak odası sonuçta mahremiyetiniz ve eşinizle yaptıklarınız orada kalmalı diye düşünüyorum.

Icimi rahatlattiniz bi nebzede olsa tesekkurler

mahremdir bu ve konusulmasi hos degil..
hani sorunu vardir, akli basinda birine danisip yardim isteyebilir ama uluorta kendinden orneklerle konusmak hos degil.. esinizi neden oyle canlandirsinlar zihinlerinde.. hic tasvip etmedigim seylerdendir perdenin yirtilmasi..

O zaten durduk yere içinin alabileceği bişi değilki, şehvet gerektiren bi durum, kadın istemeyerek ilişkiye giriyor diyorsun o bahsettiğini zaten yapamaz bence

Kesinlikle öyle yaparim detaylara girmem en azindan

Ayyyyy yapmayin bu cok kötu esimi öyle dusunmeleri bi daha asla kendimden örnek vermiycem :-(

O zaten durduk yere içinin alabileceği bişi değilki, şehvet gerektiren bi durum, kadın istemeyerek ilişkiye giriyor diyorsun o bahsettiğini zaten yapamaz bence

Zaten yapamiyo ama ben söyledim suclandim bende onun yapmadigini duyunca sasirdim mesela kendim yaptigim icin her evli ciftinde yaptigini dusunurum yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ama.. bu tepki belkide beni dusundurdu

Yahu cinsellikten zevk almayan kadın nasıl yapsın onu? Bana biraz boş bulunmuşsunuz gibi geldi. Zaten görev gibi görüyor kadın, oraya gelene kadar 40 yıl geçer. Kendinizi rahatsız hissettiyseniz bir daha konuşmazsınız olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…