arkadaslar arasinda cinsellik konusulmasi dogrumu

iyi noktaya dokundun dostum.. aynen.. adamin romantikligini ballandirirlar mesela, esegin aklina karpuz kabugunu dusururler.. Allah sasirtmasin hic kimseyi..

iyi noktaya dokundun dostum.. aynen.. adamin romantikligini ballandirirlar mesela, esegin aklina karpuz kabugunu dusururler.. Allah sasirtmasin hic kimseyi..
Aminn..
Biri sorununu anlatıp sizde nasıl dediğinde boşbulunup anlatıyorum, sonra bu konu aklıma geliyor, mutluluğu çok dile getirmemek lazım, herkes iyi niyetli değil malesef.

Aminn..
Biri sorununu anlatıp sizde nasıl dediğinde boşbulunup anlatıyorum, sonra bu konu aklıma geliyor, mutluluğu çok dile getirmemek lazım, herkes iyi niyetli değil malesef.
aynen oyle.. bsy yapmasa da imrenip uzulebilir veya nazar degebilir Allah korusun.. o yuzden hep mahremde kalmali :)

asla yapmayacağım şeydir .. Bazı kadınlar kendini bilmez olabiliyor çünkü sen anlatınca onlarda fantezi kurabiliyor.. Bir komşum vardı ben asla eşimle ilgili bişeyler anlatmadığım halde bana bi keresinde dediki
sizin kapıyı çaldığımda kapıyı x abi açtığında şaşırıyorum şimdi bu adamdamı o işleri yapıyo nasıl ne pozisyonda oluyordur ki ??
bu cümlesinden sonra irtibatı kesmiştim o kadından neyseki sonrada boşandı gitti oturduğum yerden

Hic
Zaten yapamiyo ama ben söyledim suclandim bende onun yapmadigini duyunca sasirdim mesela kendim yaptigim icin her evli ciftinde yaptigini dusunurum yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ama.. bu tepki belkide beni dusundurdu

Hicte bir mahsuru yok canim,bende yaparim zaman zaman esim istersede yaparim..esas yapmayanalar da sorun var..

Yuhh Tam arsız, iyi kurtulmuşsun

Arkadaslarin soyledigin gibi "yakin" ise, ben bu konuyu konusmakta bir sakinca bulmuyorum. Kendinden ornek vermekte senin bilecegin is

Bence geyiğine konuşulmamalı.
Senin arkadaşının sorunu varmış yardımcı olma amaçlı konuşulabilir ama kendinden örnek vermemek gerek. Yada eşim şöyle yapıyor böyle yapıyor filan, o kısımlara hiç girmemek lazım.
Ben olsam problemini çözme harici konuşmam.

Ben nefret ediyorum anlatan kadindan da erkekten de. Bir arkadasim esinin nasil bosaldigina kadar her seyi anlatiyor maalesef. Ben anlatmayinca da sorun bende oluyor arkadas olarak gormuyor musum.
Mahrem yahu mahrem.

ne yaptigini soylediysen sorun degil de, nasil yaptigini anlattiysan biraz sıkıntı

şahsen konuşmam
konuşulunca da bir şekilde ortamdan çıkarım
bu bana anne nasihati

annemin arkadaşının kızının böyle bir konudan evliliği bozulmuş
kız sıkıntısını arkadaş ortamında paylaşıyor, arkadaşlarından biri de konuyu kocasının yanında konuşuyor
ardından sıkıntısı olan kızın kocasının kulağına gidiyor
ne kadar arkadaş da olsa, içini bilemezsiniz
her kadın kadınlar arasında konuşulanı, malesef orada bırakmayabiliyor

Bazı kadınlar var ki her duyduklarını eşlerine yetiştiriyorlar. Sadece eşinizi değil sizi de öyle düşünüyor olabilirler.

Sende mi yapıyorsun denilince keşke "Benim eşim öyle şeyleri sevmez ama yapanlar varmış. Eşinin gönlünü yapmak için biraz gayret etsen falan deseydin."

Bence yanlis...sen kocanin yatakda ne yaptigini kadina anlattın kadin zaten zevk almiyormys kocasindan seninkine göz dikerse sasirma...insanlarin bir ozeli olmali.orda burda yatagini kocasini anlatan kadinlara sinir olurum...sanki bir o yapiyor.esin erkek arkadaslarina seni anlatirsa hos olur mu ..

bu kadar detaylı konuşmanız hiç yakışık almamış.
kadın kadına bir yere kadar sohbet edilebilir ,üstü kapalı tavsiyelerde de bulunulabilir ama özel hayatınızı deşifre edecek detaylar vermek doğru değil.
ortam da kalabalıkmış.hele ki bu durumda daha bi dikkatli olmak lazım.insanlar şurda duyduğunu ummadığın insanlara anlatabiliyor.
hani yok yakın iki dost olunur başbaşa biraz paylaşımda bulunulabilir ama orada bile kendi eşinle ilgili örnekler üzerinden değil de genel olarak konuşmak en güzeli.
mahremiyeti korumak gerekir.
sen biraz fazlaca detaya girmişssin ama bu da sana ders olsun.
bir daha özellikle de böyle kalabalık ortamlarda kendi üzerinden örnekler tavsiyeler verme canım.

Fikir vermek için ya da yardımcı olmak için dahi olsa eşimle özel hayatımı anlatmazdım.
Kendini kapsamayan örnekler vererek de yardımcı olabilirdin.
Bence özel, özel kalmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…