- 25 Ağustos 2014
- 21.221
- 50.836
- 798
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
iyi noktaya dokundun dostum.. aynen.. adamin romantikligini ballandirirlar mesela, esegin aklina karpuz kabugunu dusururler.. Allah sasirtmasin hic kimseyi..Aklını karıştırmak gibi olmasında, bi yakınım arkadaşına eşinin her halini anlatırmıs, bir gün odasında girdiğinde kocasıyla arkadaşını aynı yatakta görüyor.
Senin mutluluğuna özenip, yerine geçmeye çalışanlar var, o yüzden yapmamak lazım
Siz konustunuz onlar dinledimi dediniz sanki bi ben kinusmusumda suclanmissim gibi ama hepimiz konustuk diye basinda söyledimNe dedimki ben simdi konuyu nereye getrcmki sadece sordum neyse iyi geceler ben yatar...
Aminn..iyi noktaya dokundun dostum.. aynen.. adamin romantikligini ballandirirlar mesela, esegin aklina karpuz kabugunu dusururler.. Allah sasirtmasin hic kimseyi..
aynen oyle.. bsy yapmasa da imrenip uzulebilir veya nazar degebilir Allah korusun.. o yuzden hep mahremde kalmali :)Aminn..
Biri sorununu anlatıp sizde nasıl dediğinde boşbulunup anlatıyorum, sonra bu konu aklıma geliyor, mutluluğu çok dile getirmemek lazım, herkes iyi niyetli değil malesef.
Yaptığın şey seni yeterince huzursuz etmiş zaten, birdaha daha dikkatli olursun :)Evet canim dedigin gibi onu okumak hic aklima gelmedi. Ama benimde baska okudugum konular
Yok artik ayyyy kizlarrrrr bu bana ve benim gibi anlatanlara ders olsun
Zaten yapamiyo ama ben söyledim suclandim bende onun yapmadigini duyunca sasirdim mesela kendim yaptigim icin her evli ciftinde yaptigini dusunurum yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ama.. bu tepki belkide beni dusundurdu
Yuhhasla yapmayacağım şeydir .. Bazı kadınlar kendini bilmez olabiliyor çünkü sen anlatınca onlarda fantezi kurabiliyor.. Bir komşum vardı ben asla eşimle ilgili bişeyler anlatmadığım halde bana bi keresinde dediki
sizin kapıyı çaldığımda kapıyı x abi açtığında şaşırıyorum şimdi bu adamdamı o işleri yapıyo nasıl ne pozisyonda oluyordur ki ??
bu cümlesinden sonra irtibatı kesmiştim o kadından neyseki sonrada boşandı gitti oturduğum yerden
bu kadar detaylı konuşmanız hiç yakışık almamış.Yaa arkadaslar söylemesem iyi olur ama söyleyimki fikirlerinizi faydasi olur heralde. Yani bahsettigim pozisyon oral sexti bunuda esi ondan istemis ama bu kabul etmiyormus icim almiyor diyor bende ne var gibisine konusunca aha bu yapiyor dedi bende evet kocam isterse herseyi yaparim ne var bunda dedim benim yaptigim ortaya cikti yani bana göre normal ama o yapmiyomis digerleride tepki almaktanmi korktular bilmiyorum ama tepkide vermediler yapiyoruzda demediler kafama takildi demesemiydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?