arkadaslar arasinda cinsellik konusulmasi dogrumu

Dogru bulmuyorum, artik herkesin elinin altinda internet var girip bakabilir isteyen, ben burda gizli kimligimle bile anlatmak istemezdim diye düşünüyorum ama herkes farkli biz de sirlar dört duvar arasından cikmaz kolayca ben de öyle yetistirildim. Sizi rahatsız ettiyse bundan sonra konusmayin bence gereksiz sonucta bir sorunu varsa bunu sizinle degil esinle konusup halletmeli konusamiyorsada bir psikolog önerip gecerdim.

ben tesadüen 2 öğretmen arkadaşımla bu konuda konuşmuştum ve üçümüzünde vajinusmus problemi yaşadığımız ortaya çıkmıştı. nasıl atlattığımızı ilişki sırasında canımızın yandığını konuştuk bir arkadaş hamile kalmıyor bende ona ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ben kakmadım demiştim şimdi kafama takıldı bunları konuşmak yanlış mıydı aceba?

Bence yanlis.
Cinselligi nasil yasadiginizin eyer buyuk bir sorununuza care aramadiginiz muddetce konusulmamasi lazim.
Hele de tanidiklarla.
Problemi olana da genel tavsiyeler verilmeli.
Bir ton cinsellik kitabi var mesela.

Valla canim bende tam olarak anlayamadim cinsellikle ilgiki burda bir suru konu var herkes kendince bir suru fikir vermis tavsiye etmis ne dersen de ozmn o konularda niye herkes biseyleri paylasmis gene ayni mahrem bence herkesin kendi fikri isteyen paylasir istemeyen paylasmaz bi sakincasi yok diye dusunuyorum kendi adima. Dunku olaydada kötu niuetim yoktu bir kac tuyo verdim vede pisman degilim ins faydam olur...

bence değil, sorun çözmeye yönelik bir şey var burada, konuda da sorun çözme var evet, ama eşi mutlu etmek bana göre başka birinin çözmek için herhangi bir çaba sarfetmesi gereken bir şey değil, yapılır yapılmaz diye sınırı yok bunun zaten, herkes kendine göre karar verir. Bir tanıdığım henüz ben evli değilken, kadınların hamile kalamamalarının sebeplerinden biri de cünup gezme endişesiyle hemen duş almaları, eğer artık hamile kalamama sorun yaratmaya başlamışsa duşu bir kaç saat ertelemek daha iyi dedi genel konuşarak, bu benim için bir bilgi mesela, nereden bildiğini merak etmedim, uuu cenabet mi gezdin sen? demedim ona ama aklımın bir köşesinde yer etti.

Ne bileyim kadinlar arasinda konusulmasinda bi sorun olmaz diye dusundum galiba hepimiz konustuk cunku
Kadin bence sizi yoklamis hemen siz yapiyosunuz diye atladigina gore cakalmis bayagi digerleride renk vermemis simdi bndan sonra yine senin ustune oynar daha akilli cevaplar ver

Kalabalık gruptan ziyade gerçekten güvendiğiniz yakın arkadaşınıza anlatmanızda bence sorun yok. Dediğim gibi benimki bilmek istediği her detayı bilir.
Ama çok samimi olmadığınız bir grubun sizin neler yaptığınızı bilmesine bence gerek yok. Ayıp olduğundan değil, sadece gerek yok. Genel konuşmalar, cinsel espriler, bilgi paylaşımı tabii ki olur, sonuçta cinsellik de -özellikle evli çiftlerin- hayatının çok önemli bir bölümü. Ama birebir yaptıklarınızı daha seçici olup birkaç kişiden fazlasıyla paylaşmamanız, ileride başınıza iş açılmasını önler.

Konu oral seksmiş sanırım. Birçok insan için bu gayet doğal bir şey, ancak bir o kadarı için de değil. Sizi bununla yargılayıp etiketleyecek insanların bu detayı bilmesine gerek yok bence. En yakın arkadaşınızla etraflıca bile konuşulup tartışılır, hiç sorun yok.

KK'ya yönlendirin bidaha..
burda herşeyi rahat konuşuyorum ben..
ama arkadaşlarımla burda olduğum şekilde rahat olmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…