• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Arkadaşlar aşılamada iğne mi hapmı daha iyi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benmine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
78
2
86
Antalya
ARKADAŞLAR BAZI YERLERDE AŞILAMA İÇİN İĞNENİN DAHA ETKİLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYIR.BEN İLK AŞILAMAMDA HAP KULLANDIM VETUTMADI. BİRDAHA AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUZ VE ACABA İĞNE Mİ KULLANSAM.BİLDİĞİNİZ BİR İLAÇ İSMİ VARMI?:uhm:

ARKADAŞLAR BAZI YERLERDE AŞILAMA İÇİN İĞNENİN DAHA ETKİLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYIR.BEN İLK AŞILAMAMDA HAP KULLANDIM VETUTMADI. BİRDAHA AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUZ VE ACABA İĞNE Mİ KULLANSAM.BİLDİĞİNİZ BİR İLAÇ İSMİ VARMI?:uhm:

merhaba, ben aşılamaya karar vermeden önce klomen kullanmıştım. ama klomenle ço tatmin olmadım. Aylar sonra tekrar dr. gittim. Ve Merional iğneye başladık aşılama için. ve 6 gün sonunda 9 tane olgun yumurtam vardı:)) çok fazla olduğu için o ay aşılama yapılmadı geçen ay yarım doz yine aynı iğneye başladım. ve dozu artırrak devam ettik. ve istenilen şekilde oldu. Aşılamam da yapıldı. Cumartsiyi bekliyorum dört gözle:))

Arkadaşım umarım aşılaman tutar.bende ganophane kullanmıştım ama tutmadı.dün hsg çektirdim.tüpler açık.hormon tahlillerimde tamama sorun yok.eşimdede yok gözüküyodu ama kadın doğumcum bidaha spermiyogram istedi.daha önce yaptırdığım yerde eski teknik kullanıyolarmış yanlış olabilirmiş.bugün yapılacak eşimin testleride.eğer olumluysa bizde aşılama yaptırcaz gene.sefer bende iğne kullanmayı düşünüyorum.tabi doktorda önerirse

Birde hsg çekilenlerin sonraki ayda hamile kalma olayı fazla oluyomuş.bakalım deniycem tutarsa sizede tavsiye ederim :)

Birde hsg çekilenlerin sonraki ayda hamile kalma olayı fazla oluyomuş.bakalım deniycem tutarsa sizede tavsiye ederim :)

bunu bende duydum arkadaşım çektirdi. dr. 5 gün antibiyotik vermiş ve ilaçlar bittikten sonra ilişkiye girmesini tavsiye etmiş. kendiliğinden olabilir demiş. bakalım onunda daha sonucu belli değil. İnşallah olur:)

selam canım yumurtalıkları çabuk gelişen hap kullanıyo canım yumurtlama problemi olanlar iğne veriyo doktor inşallah en yakın zamanda hamiş haberini alırız:1hug:

Back
X