Aşılama Arkadaşlar aşılamada morfoloji önemlidimidir

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elif8686

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
318
14
68
İstanbul
Arkadaşlar ben aşılama yaptırdım daha sonucumu almaya 7 gün falan kaldı fakat aşılamada morfoloji önemlimidir eşimin morfoloji 0 veya bunu yükseltmek için neler önerirsiniz ?

Arkadaşlar ben aşılama yaptırdım daha sonucumu almaya 7 gün falan kaldı fakat aşılamada morfoloji önemlimidir eşimin morfoloji 0 veya bunu yükseltmek için neler önerirsiniz ?
a
canım bnde tam anlamadım.bn 4 kz haöile kaldım 6 yşında oğlum vr.diğerleri düştü.düşüklerden sonra doktora gittik bnde herşey araştırıldı sebep yok.lk kez eşimin değrlerine bakıldı herşey iyi bi marfoloji %3 düşüklerin bundan dedi doktor.ve ben 6 ay bi sürü gibi hamile kalıyodum.burda okuduklarımda hamile kalınamıyor die okudum.doktorum hatta normal yola yasakladı.aşılama yada tüple dedi normalde hamile kalabiliyorum.aşıalmada kaliteli spermleri seciceklermiş.ama burda kimse korunmuyor normal yolla deniyor tüp yaptırdık tutmadı.şimdiide korunuyoruz.doktorumun dediğine göre.normal yolla kalırsam düşük olur dedi.burdada farklı olay şimdi eşimi ürüloğa gidicek onun fikrini alıcaz şuanda korunuyoruz ama cocuk istiyoruz yasakladı doktorumuz normal yoolla.bnde şaşaşırmış duurmdayım

a
canım bnde tam anlamadım.bn 4 kz haöile kaldım 6 yşında oğlum vr.diğerleri düştü.düşüklerden sonra doktora gittik bnde herşey araştırıldı sebep yok.lk kez eşimin değrlerine bakıldı herşey iyi bi marfoloji %3 düşüklerin bundan dedi doktor.ve ben 6 ay bi sürü gibi hamile kalıyodum.burda okuduklarımda hamile kalınamıyor die okudum.doktorum hatta normal yola yasakladı.aşılama yada tüple dedi normalde hamile kalabiliyorum.aşıalmada kaliteli spermleri seciceklermiş.ama burda kimse korunmuyor normal yolla deniyor tüp yaptırdık tutmadı.şimdiide korunuyoruz.doktorumun dediğine göre.normal yolla kalırsam düşük olur dedi.burdada farklı olay şimdi eşimi ürüloğa gidicek onun fikrini alıcaz şuanda korunuyoruz ama cocuk istiyoruz yasakladı doktorumuz normal yoolla.bnde şaşaşırmış duurmdayım

Cevap için teşekkür ederim %3 olup düşüge yol açıyorsa ozaman bizimki sıfır bence ozaman hiç tutmaz bile ? Yada yanlış fikirmi harbi sıyıracam ya :(

bn bu sitede öle olup hamile kalıp doğum yapanları okudum .gercekten bnde sıyırıcam kafayı))))bnde şunu anlamdım korunucakmıyız yoksa illaki aşılama yada tüpmü yapıcaz ))))

bn bu sitede öle olup hamile kalıp doğum yapanları okudum .gercekten bnde sıyırıcam kafayı))))bnde şunu anlamdım korunucakmıyız yoksa illaki aşılama yada tüpmü yapıcaz ))))

Benim kararımca bir doktora daha görünsende öyle karar versen yani ben morfoloji düşük riski oldugunu yeni duydum senden kaynaklanmıyorsa yani agır kaldıma galan düşükler ki doktor morfoloji demiş ama bence bir yere daha görünsen ?

Benim kararımca bir doktora daha görünsende öyle karar versen yani ben morfoloji düşük riski oldugunu yeni duydum senden kaynaklanmıyorsa yani agır kaldıma galan düşükler ki doktor morfoloji demiş ama bence bir yere daha görünsen ?

eşim bu hafta ürüloğa giidcek baklaım o yönlendirir heralde

morfolojisi sıfır olup aşılaması tutan hiç dymadım.bende dahilim bunaaa

Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir noyle birsey demisti.ve bunu soyliyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da hamile kalmis olabilirdim.

Back
X