Arkadaşlar azcık bilgi verseniz ?

sude_naz_12

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
14
0
6
35
İstanbul
tesettürlü olanlara sorum :) yanlış anlamayın lütfen :)) evlendiğinizde kocanıza ne tür sürprizler yapıyorsunuz akşam ? mesela çevremdeki çoğu kişi tesettürlü bir bayana dantel gecelik giyip şov yapmak yakışırmı gibi şeyler söylüyo ama ben bunun saçma olduğunu düşünüyorum :)) mesela siz yapıyormusunuz ? kocanız nasıl karşılıyor ? :)) yanlış anlamamışsınızdır umarım :)) :26:

Evli değilim kapalıda değilim. Ama sonuçta eşinizin helalisiniz ve onun karşısına nasıl çıkarsanız çıkın bunu kapalılığa bağlamayın sonuçta siz onun helalisiniz ve aranızda geçen şeylerden dolayı eşinizin sizi kınayacağını sanmıyorum. Çünkü bir erkek her zaman yenilik ve farklılık ister bakımlı olmalı ve onu şaşırtmalısınız. Şize şu olayı anlatayım teyzem bir gün tanıdığı birinin yanına gidiyor çat kapı kadın normalde kapalıymış ama kapıyı açık ve çok bakımlı bir şekilde açmış (yanlış anlasılmasın +18lik bir açıklık değil normal tesettürsüz yani) ama bakımlı bir şekilde açmış ve çokta güzelmiş. Sormuş teyzem sen kapalısın neden böyle giyindin kapıyı niye böyle açtın diye. Oda kapı deliğinden senin olduğunu gördüğüm içn böyle çıktım demiş. Evde neden bu derece bakımlı olduğunu sorduğunda kadın ben evde eşimin karşısına her zaman böyle bakımlı çıkarım vs demiş. Yani sonuçta kapalı olsanız dahi eviniz ve eşiniz sizin mahreminiz karşısına bakımlı eve açık saçık çıksanız bu onun hoşuna gidecektir muhtemelen çünkü erkekler bakımlılığı seviyor. Bu yatak odası konusuna gelirsede anlatılanlara ve duyduklarıma göre erkekler o anlamdada açıklığı ve farklılığı seviyormuş

hmm yardım için çok teşekkürler yakında evleneceğimde

Ben evliyim kapalıyım zamanla insan alışıyor eşin senin diger yarın oluyor ama ilk zamanlar insan bi bocalıyor doğru

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz fake geldin nedense

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz fake geldin nedense

açtığım konulardan farklı bilgiler verdiğimden heralde :) ben olsam bende öyle düşünürdüm :) bu üyeliği arkadaşlarımla beraber kullanıyorumda ben :) kendileri üyelik açmak istemediklerini söylediler nedenini bende bilmiyorum bi mahsuru yoktu izin verdim :) yanlış anlaşılmasında :)

Tesettürlü kadınlar kocalarının yanlarında da kapalı olmak zorunda değiller ki isterlerse çıplakda dururlar dinen bi sakıncası yok sonuçta. neden dantelli gecelik giyip eşlerine süprizler falan yapmasınlar ki

o ne bi saçmalık ya ! en fantezi kıyafetleri de giyerim yatağa kelepçelerim de kendimi. yeri gelir o...... gibi hareketler ederim. evimin içindeyim yabancı yok niye yapmıyım ? dışardakilerde yada internette habire önüne çıkan kızlarda gözümü kalsın ?. kocam ne istiyorsa onu yaparım. helalime yapmıycam kime yapcam!

Tesettür yabancı erkekler içindir esin için değil canım tesetturluye öyle şeyler yakışmaz diye kim değişse halt etmiş. Bi kadın kocası için ne kadar çok suslenirse o kadar çok sevap alır. Bende tesetturluyum disarda nasıl feracemi giyip geziyosam evde de açık bi insan gibi giyiniyorum saçım her zaman bakımlı ve fönlüdür ve bu şekilde olmam esimin çok hoşuna gider sadece ona özel olduğumu daha çok hissettiriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesettürle kocaya süslenmek zıt şeyler değilki..
sonuçta evin içindesin..
istersen çıplak gez..
tesettüre haram olan kişiler için girilir..
ev helal bir ortan istediğin geceliği ve kıyafeti giy dostum..
kim dediyse yakışmaz diye saçmalamış..

Evli değilim, tesettürlü de değilim ama kocanıza göstermeyeceksiniz de kime göstereceksiniz
Kapalı kadın bakımlı olmaz, gecelik giymez diye kim söylemişse saçmalamış. Gecelik de giyin bakımlı da olun o sizin helaliniz olacak.
Mutluluklar dilerim

Evliyim ve tesettürlüyüm bu durum evimin dışında geçerli birde evime misafir geldiginde kocama istegim gibi giyerim dantel gecelikte jartiyerde açık elbiseler de tayyta bi kadın bunun bi ilgi testtürle bi ilgisi yok

Fake hesap açıp saçma sapan şeylerle fantazi mi yapıyorsunuz.! Bukadar saçma bir soru olabilir mi. Söyle insanlara pirim yaptırmayın bayanlar, fantazilerini körüklemeyin!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…