Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha neelr. Fake miisn?arkadaşlar babamdan bıktım artık babam sürekli izinsiz Elbise dolabıma giriyor girme diyorum sürekli dolabıma giriyor Vallaha yeter artık sizce neden giriyodur sapık olabilirmi
Bugun de baskalari adina utandik..arkadaşlar babamdan bıktım artık babam sürekli izinsiz Elbise dolabıma giriyor girme diyorum sürekli dolabıma giriyor Vallaha yeter artık sizce neden giriyodur sapık olabilirmi
Napıyo orda giriparkadaşlar babamdan bıktım artık babam sürekli izinsiz Elbise dolabıma giriyor girme diyorum sürekli dolabıma giriyor Vallaha yeter artık sizce neden giriyodur sapık olabilirmi
Saklanbaç oynayacak hali yok herhaldearkadaşlar babamdan bıktım artık babam sürekli izinsiz Elbise dolabıma giriyor girme diyorum sürekli dolabıma giriyor Vallaha yeter artık sizce neden giriyodur sapık olabilirmi
Kalp kalbe karşıymış
Ohaaaaa yanii..arkadaşlar babamdan bıktım artık babam sürekli izinsiz Elbise dolabıma giriyor girme diyorum sürekli dolabıma giriyor Vallaha yeter artık sizce neden giriyodur sapık olabilirmi