arkadaşlar baba neden dolaba girer

• Konu Sahibi Konu Sahibi lwv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinizden rica ediyorum bu konuyu Cimer üzerinden çocuk istismarı olarak şikayet etmeniz. Gerçek ise zaten gereken yapılır yok bizimle dalga geçiyorsa mastürbasyon yaptığı diş fırçasının yan etkilerini yaşıyor demektir.

lütfen rica ediyorum şikayet edin asla sizinle iletişime geçmez polis, sizi sorgulamaz. Tek muhatabı ilk planda biz sonra bu ruh halinde ki kişi ve veya babası olacaktır.
Hemmen ☺️

İzinsiz girmesi hiç hoş deyil. Aylede böyle şeyleri doğru bulmuyorum ben. İzin alması konusunda sert bir şekilde uyarın lütfen.

belki de babanız harry potter'dır?

Gerçek olma ihtimali var mı gerçekten

Bu kadarına kafam çalışmıyor ya ona üzüldüm.
Nerden bulursunuz bu konu içeriklerini

arkadaşlar babamdan bıktım artık babam sürekli izinsiz Elbise dolabıma giriyor girme diyorum sürekli dolabıma giriyor Vallaha yeter artık sizce neden giriyodur sapık olabilirmi
yasin kucuk herhalde, baban cross dresser olabilir, annene anlattin mi hic?

arkadaşlar babamdan bıktım artık babam sürekli izinsiz Elbise dolabıma giriyor girme diyorum sürekli dolabıma giriyor Vallaha yeter artık sizce neden giriyodur sapık olabilirmi
😏😏😏

Vallahi millet kafayı kırdı.

Onların çocuğu yoktu hatırladığım kadarıyla :)
Kilerde yaşıyordu sanki bir de o adam 😅. Bizim eski evimizde kiler bir oda şeklindeydi. Tek kişilik yatak sığar, iki üç adım atacak boşluk da kalırdı. Yüklük dolabı şeklinde bir şeyden çok öyle oda gibi bir kiler gelmişti hep benim gözümün önüne o konuları okurken 😄.

Kilerde yaşıyordu sanki bir de o adam 😅. Bizim eski evimizde kiler bir oda şeklindeydi. Tek kişilik yatak sığar, iki üç adım atacak boşluk da kalırdı. Yüklük dolabı şeklinde bir şeyden çok öyle oda gibi bir kiler gelmişti hep benim gözümün önüne o konuları okurken 😄.
İşin kötüsü benim gözümün önünde düp düz elbise dolabı canlanmıştı da hayretler içinde kalmıştım. O arkadaş ayrıldı mı acaba, enteresan konuydu.

Yani dolaba girdi derken.Sizin dolabinizi karıştırıp kendince açık saçık kıyafet var mi diye bakıyor mu?yoksa girip içine oturuyor mu?karustiriyorsa kibarca uyarın.yok içine giriyorsa nasıl sığar koca adam.bilemedim.sorsanız kendisine

Back
X