- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Karısı seni bir güzel eline alırda meydan dayağını bir yersin akıllanırsın o zamanNe hevesi caniskom ben youtub hesabı açtım erkek kardeşim YouTuber onunlan video cekiyorum diye hemen ismini ver bakicam ne videosu çekiyorsun dedi bende hayır vermiyorum dedim o yüzden bana çok kızdı ben sana demedim mi benim sözümden dışarı cikmicaksin ben ne dersem yapicaksin bir tek hayatında ben olmalıyım kimse olmasını istemiyorum dedi adam çıldırıyor ben youtub açtım diye sonra geldi benimlen tartıştı cevrimicisini kapattı bende kızdım niye kapatiyorsun dedim cunki sorularima cevap vermiyorsun beni insan yerine koymuyorsun dedi ve çok kızdı bana ha şunuda açıkliga kavustirim cinsel ilişkiye 5 senedir girmiyoruz ayrılmıştık şimdi oda bende ilişki yaşamak istiyoruz yasicazda ben ayrılamam seviyorum çünki ve hep konuşuyorum uyarıyorum onu sakın karını boşama hep onunlan kal diyorum başka kadınlar gibi boşan demiyorumki kendisi sevmiyormus boşanmak istedi ben izin vermedim asla olmaz dedim
Yoo gerçek bu çocuğumda yok seviyorum ben bu adamı karısı elinde tutamamış demekki benim ne suçum var hey Allahım yasenin gibi kadinlardan utaniyorum biliyor musun! Hic karisi yerine kendini koyup kocanin seni aldattiginda ne kadar caninin yanacagini dusunuyo musun! Yazik dunyada erkek kalmadi karisinin koynundaki adamlara goz dikiyorsunuz! Azicik ar ve namus kavrami yeter ya valla yeter umarim konu sahtedir insallah sen gercek degilsindir! İnsallah cocugunda yoktur! Bu bir sakadir ama guldurmuyodur!!
Bu akşam imtihanım olacaksın anlaşılan Ayşe, bak inşallah trolsündür. Yoksa seni tanımlayacak bir sıfat bulamıyorum.Yoo gerçek bu çocuğumda yok seviyorum ben bu adamı karısı elinde tutamamış demekki benim ne suçum var hey Allahım ya
Allah belanızı versin ne diyeyim sizin gibi biri yüzünden yuvam yıkılmıştı zamanındaKarısına yakalanması imkansız cunku eve gidince siliyor iş yerinden konuşuyor benimlen
Ay utanmıyorsunuz da şu karısı elinde tutamamış muhabbetini yapmaya. Adam doğru durdu sen doğru durdun da suçlu kadın mı oldu?Yoo gerçek bu çocuğumda yok seviyorum ben bu adamı karısı elinde tutamamış demekki benim ne suçum var hey Allahım ya
Kesin tutamıyordur hatta ayrı yatıyorlardir hatta ve hatta adam aile zoruyla evlenmiştir hay Allah'm ya ne gerizekalılar var şey peşinde koşanYoo gerçek bu çocuğumda yok seviyorum ben bu adamı karısı elinde tutamamış demekki benim ne suçum var hey Allahım ya
Şey merakı kardeşim bunlar hep ondan evli adamınki daha tatlı geliyor demekkiAy utanmıyorsunuz da şu karısı elinde tutamamış muhabbetini yapmaya. Adam doğru durdu sen doğru durdun da suçlu kadın mı oldu?
Metres kahpe .....k meraklısı hepsi olabilir bence gocunmaz bu kal...kBu akşam imtihanım olacaksın anlaşılan Ayşe, bak inşallah trolsündür. Yoksa seni tanımlayacak bir sıfat bulamıyorum.
Tamam Ayşe ben inandım sana.
Duyarlı bir metressin maşallne
Anlamiyormusunuz zaten ben diyorum onada sakın karına yakalanma diye yuvasının yıkılmasını isteseydim çoktan ayirmistim karısından herşey benim iki dudagimdan cikicak kelimeye bakıyor ama istemem bosanmasini böyle iyi benim icinBir karısı olması sorun değil mi senin için yani? Bu kadar mı yokluktasin? Eve gidince sildiği oyalanma aracısin iste alit üstü Sıkılmıştir senden. Nasıl da rahat rahat eve gidince siliyor demişsin ya.
Tamam Ayşe ben inandım sana diyorum ya. Duyarlı bir metressin.Anlamiyormusunuz zaten ben diyorum onada sakın karına yakalanma diye yuvasının yıkılmasını isteseydim çoktan ayirmistim karısından herşey benim iki dudagimdan cikicak kelimeye bakıyor ama istemem bosanmasini böyle iyi benim icin
HayirSiz anne misiniz gerçekten?
Kesin boşanmak istemiştir kesinNe hevesi caniskom ben youtub hesabı açtım erkek kardeşim YouTuber onunlan video cekiyorum diye hemen ismini ver bakicam ne videosu çekiyorsun dedi bende hayır vermiyorum dedim o yüzden bana çok kızdı ben sana demedim mi benim sözümden dışarı cikmicaksin ben ne dersem yapicaksin bir tek hayatında ben olmalıyım kimse olmasını istemiyorum dedi adam çıldırıyor ben youtub açtım diye sonra geldi benimlen tartıştı cevrimicisini kapattı bende kızdım niye kapatiyorsun dedim cunki sorularima cevap vermiyorsun beni insan yerine koymuyorsun dedi ve çok kızdı bana ha şunuda açıkliga kavustirim cinsel ilişkiye 5 senedir girmiyoruz ayrılmıştık şimdi oda bende ilişki yaşamak istiyoruz yasicazda ben ayrılamam seviyorum çünki ve hep konuşuyorum uyarıyorum onu sakın karını boşama hep onunlan kal diyorum başka kadınlar gibi boşan demiyorumki kendisi sevmiyormus boşanmak istedi ben izin vermedim asla olmaz dedim
Ban yemeye değmez, boşverMetres kahpe .....k meraklısı hepsi olabilir bence gocunmaz bu kal...k
Rahatlık değil heyecanlı oluyor böyleKarısı seni bir güzel eline alırda meydan dayağını bir yersin akıllanırsın o zamanbu ne rahatlık
sıkı tutun asıl sakın bırakma 1240 tamam mı :dYoo gerçek bu çocuğumda yok seviyorum ben bu adamı karısı elinde tutamamış demekki benim ne suçum var hey Allahım ya
Tabi parasını yiyip adam karısı iletken her haltı yapıyorsun ne diye boşansın demiAnlamiyormusunuz zaten ben diyorum onada sakın karına yakalanma diye yuvasının yıkılmasını isteseydim çoktan ayirmistim karısından herşey benim iki dudagimdan cikicak kelimeye bakıyor ama istemem bosanmasini böyle iyi benim icin
Tamda bekledigim basitlikte bir cevap ama ban yemicem! Bak insan evladi o kadinin elinde tutamasi degil adamin abazaligi haa senin sucunuda soyleyeyim 1) beyninle dusunmuyosun 2)muhtemelen yuzune bakilmayacak bir kadinsin ki disiligini kullanmaya calisiyorsun 3) kadinligini kullanirken sevildigini zannediyosunYoo gerçek bu çocuğumda yok seviyorum ben bu adamı karısı elinde tutamamış demekki benim ne suçum var hey Allahım ya
Böylelerine sinir oluyorum evlerden ırakBan yemeye değmez, boşver
Olsun bu heycan verici tarafı zatensıkı tutun asıl sakın bırakma 1240 tamam mı :d
trollsun ama yine de hadi değilsin diyelim.
gündüz seninle seksting yaparken gece karısının yanındaydı biliyosun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?