arkadaşlar bakar mısınız lütfen?

Muallim_e3416

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
170
78
13
Öncelikle merhabalar. :)
Hamile olduğumu öğrendim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaah.
Sorum şu daha çok yeni olduğu için ne yapmam gerektiğini bilemedim.
Tecrübeli hanım arkadaşlarımdan ricam ilk öğrendiklerinde neler yaptılar. Beslenmede nelere dikkat ettiler bir de ne kadar sürede kan tahlili olmalıyız? Bu tarz şeyleri merak ediyorum.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim.
kendin evde yaptıgın test ile mi öğrendin?
folik asit almaya başlamadıysan hemen başlamalısın.onun dışında adet gecikmesinden hemen sonra kan tahlili ile emin olabilirsin ve 1 hafta sonra da kadın doğum doktoruna gitmeye başlayabilirsin..
yeme içme olarak da, ilk aylarda kesinlikle normal öğünlerini çok fazla abartma..bununla ilgili internette çok güzel hamile diyeti makaleleri var..onları incelemeni tavsiye ederim.

Öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah..folik asite başla eğer kullanmıyorsan..ceviz,yumurta,balık gibi Şeyler tüketmeye bak kan Değeri için de 2 günde bir kan verip en az %60 artmasına bakıyorlar

Öncelikle merhabalar. :)
Hamile olduğumu öğrendim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaah.
Sorum şu daha çok yeni olduğu için ne yapmam gerektiğini bilemedim.
Tecrübeli hanım arkadaşlarımdan ricam ilk öğrendiklerinde neler yaptılar. Beslenmede nelere dikkat ettiler bir de ne kadar sürede kan tahlili olmalıyız? Bu tarz şeyleri merak ediyorum.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
ben ilk test yapıp ondan sonra kan tahlili verdim ve ultrasona girdim ultrasonda göremedik başta 6.hafta da ise hem keseyi hemde kalp atışlarını dinledik

merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim.
kendin evde yaptıgın test ile mi öğrendin?
folik asit almaya başlamadıysan hemen başlamalısın.onun dışında adet gecikmesinden hemen sonra kan tahlili ile emin olabilirsin ve 1 hafta sonra da kadın doğum doktoruna gitmeye başlayabilirsin..
yeme içme olarak da, ilk aylarda kesinlikle normal öğünlerini çok fazla abartma..bununla ilgili internette çok güzel hamile diyeti makaleleri var..onları incelemeni tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim. ilk önce evde kendim test yaptım sonra kan testi yaptırdım hastanede pozitif çıktı.
söylediklerini dikkate alıcam inşallah. sağolasın :)

Öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah..folik asite başla eğer kullanmıyorsan..ceviz,yumurta,balık gibi Şeyler tüketmeye bak kan Değeri için de 2 günde bir kan verip en az %60 artmasına bakıyorlar

folik asit kullanmadım. Doktor kontrolünde mi almalıyım. Birazdan sağlık ocağına gidicem. Sorarım onu da. cok teşekkür ederim cevabınız için

Back
X