Arkadaslar bakarmisiniz sizce ne yapabilirim bu konuda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ben yokken kendilerini yük gibi orda kalmis gibi hissetmelerine daha çok üzüldüm ve bir annesiz çocuk gibi ne çok zoruna gitmiştir içine atan bir çocuk normalde ben zorladım onu birazda o demez
kendi rızasıyla birkaç günlüğüne çağırdığı torunlarını kıran kayınvalideye hiç acımam yapıştırırım lafı, bir daha da görüştürmem, kimse kusura bakmasın yıllarca tek başına baktığım kimseden maddi manevi medet ummadığım evladım babaannesinden de cümle alemden de kıymetli, torun torun diye ağlarsa gelir benim evimde 2 dakika görür gider.

kendi rızasıyla birkaç günlüğüne çağırdığı torunlarını kıran kayınvalideye hiç acımam yapıştırırım lafı, bir daha da görüştürmem, kimse kusura bakmasın yıllarca tek başına baktığım kimseden maddi manevi medet ummadığım evladım babaannesinden de cümle alemden de kıymetli, torun torun diye ağlarsa gelir benim evimde 2 dakika görür gider.
Babasına söyledi esim soylicekti ama bu seferde çocuklara cephe alırlar kızarlar diye ikilemdeyim dedi bu seferde kinle bakacaklar belkide öyle olursa

Babasına söyledi esim soylicekti ama bu seferde çocuklara cephe alırlar kızarlar diye ikilemdeyim dedi bu seferde kinle bakacaklar belkide öyle olursa
Siz bilirsiniz elbette ama zaten çocuklara kini var ki böyle düşüncesizce laf sokabiliyor, bu çocuklar benim de yavrum evladımın evladı demiyor da laf söylüyor, diğer torunu da ambulansla hastaneye kaldırılmışken hem de.

Çocuklarınız kaç yaşında ?
Kendilerini orada yük gibi hissetmelerine gerek yok.
Yaşları uygunsa geçsinler evlerine babaanne de arada yemek falan getirsin.

Çocuklarınız kaç yaşında ?
Kendilerini orada yük gibi hissetmelerine gerek yok.
Yaşları uygunsa geçsinler evlerine babaanne de arada yemek falan getirsin.
Biri 9 yaşında biri 11 yaşında

Siz bilirsiniz elbette ama zaten çocuklara kini var ki böyle düşüncesizce laf sokabiliyor, bu çocuklar benim de yavrum evladımın evladı demiyor da laf söylüyor, diğer torunu da ambulansla hastaneye kaldırılmışken hem de.
Evet kesinlikle doğru soyluyorsunuz ben evladimin durumuyls ugrasirken bu üzdü beni ben çocuğumu tikanmis mosmor bi sekilde goturdum çocuklarımı evde tek başına bıraktım zaten arasaydim bisekilde bırakırdım zaten gerek duymadım kapıyı kimseye acmayin yatın uyuyun dedim gece saatinde

Kucuk bebegimin hastanede yatması sebebi ile diğer iki cocuguma esim cogunluk lu kayinvalidemde kaldılar 1 hafta diger cocuklarim büyükler bu arada kayinvalidem ortanca cocuguma babanız sana mı baksın diğer cocugumu gostererek sana mı baksın ananiza mı.baksin bide diğeri var gibisinden laf söylemiş ve çocuğumun çok l zoruna gitmiş açıkçası benimde zoruma gitti ben hastanede hevesimden kalmıyorum bende isterim evimde kalmak neden böyle birsey deme geregi duyuyor bilmiyorum her lafından biride bu oluyor bazen bunu ona dile getirmelimiyim sizce keyfimden bırakan biri değilim hiç bırakmadan birakmadim
Cocugu babamın evinden getirmedim
Sizde torun bakmak istemiyorsanız yarın birgun hastalanıp da bakıma muhtac olmayın sakın, bende kaynana kayınbaba bakmak istemiyorum deyın

Valla bu devirde bir çocuk yapmak cesaret ister. İki çocuk epey büyük cesarettir. 3 çocuk artık ultra cesaret. Sebepleri şunlar: Maddi olarak yetebilme ve her birine ayrı ayrı zaman ayırıp her şeylerine yetişebilme ve tüm bunları yaparken kendi hayatını da devam ettirebilme, kendinden vazgeçmeme.

Belli ki ilgilenemiyorsunuz yani siz hastanede yatarken bir kişiye ihtiyacınız var diğer çocuklar için. 3 çocuk yaptığınıza göre maddi durumunuz çok iyi olmalı yani üç çocuğun ömür boyu tüm ihtiyaçlarına yetebilecek durumdasınızdır; bu durumda ya kendinize hasta bakıcı tutacaksınız 7/24 ya da çocuklarınız için bakıcı bir kadın bulacaksınız ve kayınvalidenize yardımcı olacak.
Ya hu ne alaka ! İnsanlık hali hastalanmis yatış verilmis. Tatile gidip bırakmış gibi ne bu yorum. Herkes bakabildigi kadarını doğuruyor kadının maddi manevi durumunu biliyormusunuz ki ? Tamamen babaannenin bosbogazligi.

Anneanne ve babaannelerin düzenli olarak torun bakmak istememesini saygı ve anlayışla karşılıyorum. Ama zor bir anda torunlarına bakmaktan erinmelerini anlayamıyorum. Evlenip çocuk sahibi olunca evlatlıktan emekli mi oluyoruz. Zor bir anda aklımıza ilk annemiz gelmeyecek de kim gelecek. Biz böyle bir toplum değiliz ya parayla bakıcı komşu vsden medet umacak kadar zayıf bağlarımız yok, olmamalı.
Konu sahibi geçmiş olsun öncelikle, kvne çok kızdım ama

Anneanne ve babaannelerin düzenli olarak torun bakmak istememesini saygı ve anlayışla karşılıyorum. Ama zor bir anda torunlarına bakmaktan erinmelerini anlayamıyorum. Evlenip çocuk sahibi olunca evlatlıktan emekli mi oluyoruz. Zor bir anda aklımıza ilk annemiz gelmeyecek de kim gelecek. Biz böyle bir toplum değiliz ya parayla bakıcı komşu vsden medet umacak kadar zayıf bağlarımız yok, olmamalı.
Konu sahibi geçmiş olsun öncelikle, kvne çok kızdım ama
Teşekkür ederim saolun ve hastaneden döndüğüm de sürekli bi laf vurma çabasında idi ne maddi ne manevi kimseden birsey beklemiyorum dediğim gibi keyfi bırakma da değildi zaten be gece yarısı cocuklarimi eve bırakıp gittim onlar sonradan oraya geçmiş

Ya hu ne alaka ! İnsanlık hali hastalanmis yatış verilmis. Tatile gidip bırakmış gibi ne bu yorum. Herkes bakabildigi kadarını doğuruyor kadının maddi manevi durumunu biliyormusunuz ki ? Tamamen babaannenin bosbogazligi.
Sonraki mesajıma onu yazdım zaten. Merak etmeyin. Neden böyle yazdığımı da açıkladım. Okursanız?

Çok ayıp gerçekten insna evine gelen torununa böyle mi yapar hem de ortada acil bir durum varken ... sizin yerinizde olsam bir daha çocukları götürmem ille de isterlerse sizin eve gelirler.

Çok ayıp gerçekten insna evine gelen torununa böyle mi yapar hem de ortada acil bir durum varken ... sizin yerinizde olsam bir daha çocukları götürmem ille de isterlerse sizin eve gelirler.
Daha diğer dediklerini yazmadım bile bu gerçekten acıttı cocugum bakimindan beni

Back
X