cnm markasi ne bununHanımlar merhaba. Öncelikle bat 1 eylül fakat adet olmadm. 4 gün gecikti. Eczaneden gebelik testi aldm hem kaset test hemde erken gebelik testi. Sonuç olarak kaset test negatif erken gebelik testinde pozitif görünüyor. Hani böyle olması normalmi daha önce başına gelen var mı?
Miratech cnmcnm markasi ne bunun
O zmn vardir cnm o yalanci vermio bildiğim kadarıyla kan ver saglik ocagindanMiratech cnm
Erken gebelik testinin hassasiyeti daha yüksek olduğu için orda çıkıp normal gebelik testinde çıkmayabilir. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıp pozitif çıkarsa kan ver benceHanımlar merhaba. Öncelikle bat 1 eylül fakat adet olmadm. 4 gün gecikti. Eczaneden gebelik testi aldm hem kaset test hemde erken gebelik testi. Sonuç olarak kaset test negatif erken gebelik testinde pozitif görünüyor. Hani böyle olması normalmi daha önce başına gelen var mı?
Bende bilmiyorum cnm eczaneden aldm ama hani başka marka da satıolarmı bilmiyorum. Aynen kan vereym en iyisiO zmn vardir cnm o yalanci vermio bildiğim kadarıyla kan ver saglik ocagindan
Sabah da erken gebelik testi mi yapaym tekrar yoksa kaset testmi. Bence kasette gene çıkmaz gibi ama.Erken gebelik testinin hassasiyeti daha yüksek olduğu için orda çıkıp normal gebelik testinde çıkmayabilir. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıp pozitif çıkarsa kan ver bence
Düzenli regl oluyorsan 4 gün gecikmeyle normal testte de belirgin çıkması gerekiyordu ama geç yumurtlamış olabilirsin o yüzden erken gebelik testi yap bence. Bulabiliyorsan başka bir markayla dene awox ya da predictor olabilir.Sabah da erken gebelik testi mi yapaym tekrar yoksa kaset testmi. Bence kasette gene çıkmaz gibi ama.
Hmm doğru söylüyorsun. Bakaym diğer markalarla da bi deneym olmadı kanda herşey netleşir.Düzenli regl oluyorsan 4 gün gecikmeyle normal testte de belirgin çıkması gerekiyordu ama geç yumurtlamış olabilirsin o yüzden erken gebelik testi yap bence. Bulabiliyorsan başka bir markayla dene awox ya da predictor olabilir.
Ya eczanede satilanlar o kadar yalanci veriyo kii anlatamam sana ama az once gordum bir kac kiside yalanci vermis gene de kan verBende bilmiyorum cnm eczaneden aldm ama hani başka marka da satıolarmı bilmiyorum. Aynen kan vereym en iyisi
Ya eczanede satilanlar o kadar yalanci veriyo kii anlatamam sana ama az once gordum bir kac kiside yalanci vermis gene de kan ver
Aynen canım güvenemedm şimdi testlere deYa eczanede satilanlar o kadar yalanci veriyo kii anlatamam sana ama az once gordum bir kac kiside yalanci vermis gene de kan ver
Bende de aynisi oldu o yüzden diyorum cnm gene sen bilirsinAynen canım güvenemedm şimdi testlere de
Test yanlışmış adet oldum malesefBende de aynisi oldu o yüzden diyorum cnm gene sen bilirsin
Olsun cnm bidahaki ay daha guvenilir bi testle yaparsinTest yanlışmış adet oldum malesef
Aynen canım bakalmOlsun cnm bidahaki ay daha guvenilir bi testle yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?