E Elf46 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2025 230 43 13 24 11 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elf46 #21 djdjdjdjdjjdjdjdj .!.: ya ben kaynanam ile beraber yaşıyorum ve kesin belli olmadan kimsenin haberi olmasın istiyorum daha regl olmadım ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladm cnm ama üzülmemen için demiştim. Tabiki düşüncelerinde haklısın. Korkuyosun da. Allah yardımcın olsun
djdjdjdjdjjdjdjdj .!.: ya ben kaynanam ile beraber yaşıyorum ve kesin belli olmadan kimsenin haberi olmasın istiyorum daha regl olmadım ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladm cnm ama üzülmemen için demiştim. Tabiki düşüncelerinde haklısın. Korkuyosun da. Allah yardımcın olsun
D djdjdjdjdjjdjdjdj Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 27 3 1 25 11 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elf46 #22 Elf46 .!.: Anladm cnm ama üzülmemen için demiştim. Tabiki düşüncelerinde haklısın. Korkuyosun da. Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... sizce hamilelik midir
Elf46 .!.: Anladm cnm ama üzülmemen için demiştim. Tabiki düşüncelerinde haklısın. Korkuyosun da. Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... sizce hamilelik midir
E Elf46 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2025 230 43 13 24 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elf46 #23 djdjdjdjdjjdjdjdj .!.: sizce hamilelik midir Genişletmek için tıkla... Valla ben bu testlere artık güvenmiyorum o yüzden bişey söyleyemem.
djdjdjdjdjjdjdjdj .!.: sizce hamilelik midir Genişletmek için tıkla... Valla ben bu testlere artık güvenmiyorum o yüzden bişey söyleyemem.
D djdjdjdjdjjdjdjdj Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 27 3 1 25 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elf46 #24 Elf46 .!.: Valla ben bu testlere artık güvenmiyorum o yüzden bişey söyleyemem. Genişletmek için tıkla... haklısın inşallah vardır Allaha bıraktım
Elf46 .!.: Valla ben bu testlere artık güvenmiyorum o yüzden bişey söyleyemem. Genişletmek için tıkla... haklısın inşallah vardır Allaha bıraktım