Arkadaşlar bakın

Melisagulmez

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
3
0
1
32
Hayatım zor ve ekonomik durumumuz zor artık saygı sevgide kalmadı birbirimizi çekemiyoruz 1 yaşında çocuğumuz var ve onunda psikoloji bozuluyor artık bıktım sevgi istiyorum yok saygı yok aşk yok ne yapabilirim bıktımmm

Maddiyat mutlaka zorluk oluşturuyordur ama saygı ve sevgisizlikle hiç çekilmez.
Sebebi nedir bu duruma gelmenizin ?

Ekonomik şartlar zor bu dönemde eşiniz işsizmi kaldı yoksa yalismayan birimiydi ?sorunlarınızın kaynağı sevgisizlik mi Mardiyatmi ? biraz bilgi verseniz fena olmaz sanki doğru cevaplar almak için.

Bugün detaycı günümdeyim.
Başlık çok emrivaki hoşuma gitmedi valla.

Konuya gelince de bu evliliğin hiç oluru yok diyorsanız boşanın.
Başka ne yapılabilir ki?

Saygı sevginin bitmesi benim için şiddet, aldatma kadar geçerli bir sebep ayrılmak için. Düzeltebileceğine dair umudunuz yoksa ayrılmalısınız, çocuğunuza yazık.

Ekonomik şartlar zor bu dönemde eşiniz işsizmi kaldı yoksa yalismayan birimiydi ?sorunlarınızın kaynağı sevgisizlik mi Mardiyatmi ? biraz bilgi verseniz fena olmaz sanki doğru cevaplar almak için.
Eşim çalışıyor ama harvurup harman savurır kendine alır sadece sevgi göstermez en son bana yaklaştığında şocuk oldu düşünün

Çalışıyor musunuz?

Eşim çalışıyor ama harvurup harman savurır kendine alır sadece sevgi göstermez en son bana yaklaştığında şocuk oldu düşünün
14 yaşındaki çocuk bile o iş olduğunda çocuk olduğunu biliyor. Sizde korunsaydınız. O çocuk maddi sıkıntı çekmezdi ve sizinde sorumluluğunuz sadece evli bi kadın olmak olurdu çekip giderdiniz. Bile bile bu adamlara çocuk verip ağlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…