- 25 Aralık 2015
- 231
- 417
- 23
- 44
- Konu Sahibi angels1991
Valla canım moralni bozmak istemem ama bu tipler değişmiyor. Eşim memur aynı zaman da abisiyle ortakti. Sonra işler bozuldu bir iş yerini kapatarak tüm borcu kocama yıktı. 80 bin borç ödedik. Bir kısmını ben kredi çektim ödedim. Tek amacım huzurlu olmakti.eşim akıllarda dedim bu sefer abisi borcum çok intihar etcem dedi.abisin in 5 evi ve arabasi ve 2 is yeri vardı. Neyse bi kredi daha cektik.25 bin 7.500 tl sini ödedi gerisini param yok dedi odemedi onu da biz ödedik. Şimdi 2 yıldır abi kardes konusmuyorlar ancak yine de toz kondurmaz ne Abisine ne ailesine.biz onun borçlarını ödedik o 3 ev daha aldı.
Velhasıl kelam arkadaşım. Kendileri ailesine kırk laf sayar da senin bi sözüne kıyamet kopar.huzurun bozulur kötü olursun.ya hiç birşeye karismayacan ya da huzursuz mutsuz bir evliliğin olcak.benim ki şu an öyle. Aileni evine yuvasına tercih ediyor.onlar yüzünden kavga kıyamet kopuyor.ben ailesiyle tüm bağlarımı kopardım. Ne halleri varsa görsünler.
Bu tipler değişmez 40 kazık yeselerde. Sen canını sıktuğınla kalırsın
Allah yardımcın olsun
Velhasıl kelam arkadaşım. Kendileri ailesine kırk laf sayar da senin bi sözüne kıyamet kopar.huzurun bozulur kötü olursun.ya hiç birşeye karismayacan ya da huzursuz mutsuz bir evliliğin olcak.benim ki şu an öyle. Aileni evine yuvasına tercih ediyor.onlar yüzünden kavga kıyamet kopuyor.ben ailesiyle tüm bağlarımı kopardım. Ne halleri varsa görsünler.
Bu tipler değişmez 40 kazık yeselerde. Sen canını sıktuğınla kalırsın
Allah yardımcın olsun