Arkadaslar bana bi akıl kan pıhtılaşması bilgisi olan

mamamialuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
219
71
28
26
Merhaba arkadaşlar benim kan pıhtılaşmasına eğilimim var gebelik testim pozitif çıkınca Kan verdim Beta 9 özel bir klinikte Kadın Doğum doktoruna gittim ve bana 2 gün sonra tekrar yap 2 katı artmışsa iğneye başlarız dedi size de mi böyle dediler daha önce gittiğim Doktor gebe kalır kalmaz iğneye başlaman gerekiyor dedi Ben ne yapacağımı şaşırdım

Kese goruldukten snra basliyorum ben

Ben öğrendiğim gün başladım hem iğneye hem ilaca ,şu an bıraktırdılar kanama alanı oldugu için

Gebe kaldığın kesin olunca iğneye başlanacak işte. Neyini anlamadın bunun. Sağlıklı artışın varsa iki gün sonra yani gebe kaldığın gibi iğneye başlamış olacaksın

Canım hayırlı olsun bende de homozigot gen kan pıhtılaşmasi var 3 düşüğüm var 3ünde de regl gününden önce öğrendiğim için hemen iğneye başladım ama yine tutmadı sonra bir perinatologa gittim ve kendini boşuna delmissin o pıhtılaşma öyle bir anda oluşmuyor bebek büyüdükçe kalbi attıktan sonra oluşuyor dedi ve baya uzun uzun rahmin ve bebeğin resmini çizerek anlattı 8. haftadan sonra gerekirse başlarız dedi ben çok ikna oldum şimdi yine hamileyim ve iğne vurmuyorum hatta o kadar rahatım ki kontrole bile gitmedim 4 hafta sonra gideceğim çünkü şu an yapılabilecek hiç bir şey yok sadece folik asit kullanıp bekliyorum. İnan dünyada yiyecegi ekmeği varsa o bebek ne olursa olsun doğar ama diğer türlü ise istersen 9 ay yat yine düşer yine düşer yani sen bebeğin için sakin kal ve eğer gidebikecegin bir perinatolog varsa mutlaka onunla görüş sevgiler

Ben tedavıyle hamıle kaldım. İğnelere basladıgım gun sulandırıcı ıgnelerede basladım. 7 gun ıcınde ılaç etkı edıyor. Ben bır bebegı gec basladıgım için kaybettım. Cogu dr kese ve kalp atısı der ama o surecte kılcal damardan kan akısı saglanmazsa bebegı kaybedersın

Daha önce adet günü hep kananmam oldu artık beklemeden ilaç kullanim dedim

Ne kadar güzel bir yorum teşekkür ederim Allah hayirla ve sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Şaşırdım yazdiklariniza dün gittim doktora iğneye basladik ve coraspin kullaniuorum ama pazartesi perinatolaga randevum var bakalim umarim iğneye gerek kalmaz cunki canım yandı yinede ve hergun icin zorlu bir süreç ayrica benim ana testi pozitif çok karisik durumlar bilmiyorum ne yapicam
Poztiif yorumunuz icin tekrar teşekkürler morel olarak daha iyi hissettim

Öğrenir öğrenmez başladım bakalım hayırlısı Allah kolaylık versin hepimize

Amiinnn Anladım senin durumun biraz daha farklıymış ama çok iyi yapmışsın perinatologa randevu almakla. Herşey bebişlerimiz için Allah'ım kucagimiza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin inşallah

Kendim gbi birisini daha bulmanin sevincini yasiyorum bendede pihtilasmaya yatkinlik var 3 dusugum var 1i haric hepsinde igne ve asprin kullanmistim. Suan 6haftalik hamileyim doktora 10.haftada gitmeyi dusunuyorum. Folikasit aliyorum. Her hafta kontrole gitmekten degerleri birbiriyle yaristirmaktan yoruldum 8-10.hafta kontrolunde genelde kalp atisi durmus oluyodu umarim bu defa saglikla ilerler. Benim doktorumda kalp atisindan snra bi ilaca kese gorundukten snrada digerine basliyodu

Beni anliyorsunuzdur benim gebeliklerim hiç ilerlemedi hep kimyasal dün ilk defa öğrenince coraspin iğne kullaniyorum ama sevinmek de istemiyorum cok progestan verdimi doktorunuz rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Aynıymışız hayırlı olsun benim daha 4 haftalık ben 4 hafta sonra şehir dışındaki doktoruma gidicem ama 2 hafta sonra yaşadığım yerde bir doktora gider keseyi görürüm diye düşünüyorum insalah bu sefer sağlıcakla alırız kucağımıza benim 3 dusukte de tam kese oluşurken düşük oldu hiç keseyi ya da kalp atışını tam göremedim inşallah bu sefer görürüm

Bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum ikinciye gebeyim dört haftalık ilkinde keseyi felan gördüm ilkte pıhtılaşma testi yapmıyorlar korkuyorum pıhtılaşmamı vardida kese bozuldu diye napmam lazım

Beni anliyorsunuzdur benim gebeliklerim hiç ilerlemedi hep kimyasal dün ilk defa öğrenince coraspin iğne kullaniyorum ama sevinmek de istemiyorum cok progestan verdimi doktorunuz rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Suan doktora gitmedim ama onceki gebeliklerimde kullandim

Bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum ikinciye gebeyim dört haftalık ilkinde keseyi felan gördüm ilkte pıhtılaşma testi yapmıyorlar korkuyorum pıhtılaşmamı vardida kese bozuldu diye napmam lazım
Ankara Etlik Zübeyde hanım Hastanesi'nde bize ilk seferde yaptılar ama belki sistem değişmiş olabilir 3 yıl önceydi. Evet maalesef doktorlar o konuda acımasız hep 3 düşük sonrası dikkate alıyorlar ama bana doktorum çok mantıklı birşey söyledi. 8 haftaya kadar olan düdüklerin hepsinin sebebi kromozomsal bozukluktur yani vücut ters giden biseyler olduğunu anlayip vücuttan atıyor. İllaki uygun kromozomlar denk gelecektir beklemekten başka çare yok demişti bana çok mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…