Arkadaslar bana bi akıl kan pıhtılaşması bilgisi olan

Benim kalp atisindan 2 hafta snra oldu genelde dusukler insallah saglikla tamamlariz

Bende homozigotum bizim riskmiz hetorizigotlara göre daha yüksekmiş şuanda folbıol ve coraspirin kullanıyorum adetim geçtikten sonra beta verip değer 40 larda görmeye başladığım an enox 4000 kullanmaya başlayacakmışım bnmde düşüklerim olduğu için korkuyorum gebeliğin erken dönemlerinde kan sulandırıcı iğneye başlamam lazımmış bide herkesin değeri değişebiliyor 6 panelli pıhtılaşmada faktör ve değer durumuna bağlı tedavi farklı ilerler inş sağlıkla kolaylıklarla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Evet riskimiz daha yüksek malesef folbiolu ben doktoruma sordum hayır şimdi değil dedi oksapar dedim şimdi değil dedi ben de 8. Haftayı bekliyorum o zaman belli olacak ama senin tedirgin olmanı şöyle çok iyi anlıyorum ben hangi doktora gittiysem gebeliğini çok erken öğrenmen lazım ve hemen acilen iğneye başlaman lazım dedi hep öyle yaptım her seferinde düştü sonra şimdiki doktoruma gittim şu anlık gerek yok dedi ben de kendimce risk aldım hepsi farklı birşey söylüyor bu seferde bunu deneyim zaten iğneyle de düşüyor tutunmuyor dedim şu anlık bir sıkıntı olmadı bakalım doktora güvendim gerisi Allah'a ve doktora kalmış ha bir de ailedeki geçmiş önemliymiş canım senin anne ya da baba tarafinda pıhtılaşma ya da pıhtı atarak vefaat eden biri varsa o da pıhtılaşma öyküsünü degistiriyormus doktor söylemişti. Bizim durumumuz daha sıkıntı düşünmekten acaba demekten kafayı yiyoruz Allah gönlümüze ferahlık versin ve bebişlerimiz saglikla kucağımıza alalım inşallah

Bende çok doktor gezdim hepsi farklı söylüyor dediğin gibi folbıolü verme sebebi yüksek folik asitle hamile kalabiliyormuşuz gebelik olunca folic-1 olarak devam edecekmişim coraspirinde korunmadığın her gün içeceksin dedi iğne olarakda enox4000 verdi beta artışı olduğunda coraspirini bırakıp iğneye başlayacakmışım hayırlısı allahtan ya mesela benim eltiminde iki faktöründe hemozigot varmış onun devamlı düşük oluyordu o hem coraspirin hem iğne kullanması gerekiyormuş ve şuan da iki tane kızı var birazda nasip benim pıhtılaşma faktörü mhrf a1298 c homozigot diye geçiyor senin nedir

İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerlersin o zaman benim de seninkiyle aynı gen homozigot ben de oksapar 4000lik kullanicam eğer igne verirse. Bir de ben Akdeniz ateşi hastasıyım zaten direkt pıhtılaşma demek oluyor bu ama işte gebelikte de kullanılabilen bitkisel ilaçla bastiriyoruz ömrüm boyunca kullanmam gerekiyor

Aaa onu bilmiyorum bak oda bu gen testinde mi çıktı allahım şifanı versin güzel güzel haberlerin olsun inşallah

Ben de hipo hipo gebeyim (5+2) doktor coraspin verdi günde 1 tane, oksapar iğne kullanmalı mıyım diye sordum direkt gerek yok dedi.
Apt testi verdim kanda normal çıktı ama gen testleri vermedim. Kendi kafama göre de kullanmak istemiyorum online bir doktor var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…