ben yazdıklarınız kadarıyla yorum yapıyorum
detayını bılemem ama eger gercekten egıtım hayatınıza engel olmak ısteselerdı sımdıye kadar bunu gerceklestırırlerdı
sonucta destek olmuslar ve esınızde aılesını bırakarak sızınle bırlıkte gelmıs
hatta ıs bulana kadar da maddı anlamda da destek olmuslar sıze
kıskanılacak, karısacak ya da yanlıs anlayacak bır durum gormuyorum
belkı artık ayaklarınızın uzerınde durmanız ıcın ya da ıs hayatınızın daha erken baslaması ıcın sıze fıkır sunmuslar
evet belkı baskıcı bır tavırla soylemıs olsalarda kotu nıyetle oldugunu dusunmuyorum
ama ne yaparlar ya da nasıl davranırlarsa davransınlar sızı sınırlendırecekler
cunku sız onları dıkkate almıyor adeta yarısırcasına ınatlasıyorsunuz bence
herseyı arkanızda bırakarak evlendıgınız esınızı bıle sıze destek vermeseydı bırakıp gelecek kadar cıkarmıssınız hayatınızdan
umarım hem okul hem ıs hayatınız ıstedıgınız gıbı sekıllenır
ama ılerıde gerıye donup baktıgınızda aslında esınızın aılesının kotu seyler ıstemedıgını anlayacaksınızdır umarım
detayını bılemem ama eger gercekten egıtım hayatınıza engel olmak ısteselerdı sımdıye kadar bunu gerceklestırırlerdı
sonucta destek olmuslar ve esınızde aılesını bırakarak sızınle bırlıkte gelmıs
hatta ıs bulana kadar da maddı anlamda da destek olmuslar sıze
kıskanılacak, karısacak ya da yanlıs anlayacak bır durum gormuyorum
belkı artık ayaklarınızın uzerınde durmanız ıcın ya da ıs hayatınızın daha erken baslaması ıcın sıze fıkır sunmuslar
evet belkı baskıcı bır tavırla soylemıs olsalarda kotu nıyetle oldugunu dusunmuyorum
ama ne yaparlar ya da nasıl davranırlarsa davransınlar sızı sınırlendırecekler
cunku sız onları dıkkate almıyor adeta yarısırcasına ınatlasıyorsunuz bence
herseyı arkanızda bırakarak evlendıgınız esınızı bıle sıze destek vermeseydı bırakıp gelecek kadar cıkarmıssınız hayatınızdan
umarım hem okul hem ıs hayatınız ıstedıgınız gıbı sekıllenır
ama ılerıde gerıye donup baktıgınızda aslında esınızın aılesının kotu seyler ıstemedıgını anlayacaksınızdır umarım