• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bana da bi bakar mısınız?

Bizde de aynı durumun içe atılan versiyonu var,yani biriktiriyorlar ve nadir sitem ederler. Biz şöyle çözüm bulduk,eşim her cumartesi öğleden sonra götürüyor annesine. Ben işten çıkana kadar orda kalıyorlar. Çalışma saatlerinizi bilmiyorum ama siz de öyle yapabilirsiniz,her seferinde katılmak zorunda değilsiniz,çalışıyorsunuz sonuçta

Bizde de aynı durumun içe atılan versiyonu var,yani biriktiriyorlar ve nadir sitem ederler. Biz şöyle çözüm bulduk,eşim her cumartesi öğleden sonra götürüyor annesine. Ben işten çıkana kadar orda kalıyorlar. Çalışma saatlerinizi bilmiyorum ama siz de öyle yapabilirsiniz,her seferinde katılmak zorunda değilsiniz,çalışıyorsunuz sonuçta

Canım ctesi pazar izinliyiz. mesfemiz uzak oldukça. yani eşim alıp tek gidemez..
ki ben zaten kendimde kızımla vakit gecirmek istiyorum.

Canim butun mesajlari okudum sen istedigin gibi davran yine sen bilirsin ama ben olsam iki haftada bir giderdim cumartesi temizlik yapar pazar sabahtan geceye kadar dururdum orda kaynanama gittigim gune baska birsey koymazdim sonucta hafta sonu iki gun bi gun temizlik diger gun arkadas veya kayinvalideye ayirilabilir

Haklısınız ama babaanne de çocuğu özlüyor, bazı haftasonları bir geceliğine gidip kalsanız?
kalsam bile bunu yaptıgımda kendim mutsuz olucam.
yani bi insanı mutlu etmek kendi mutsuzluğuma malolucak. ve diğer hafta işte zaman gecmicek.
çünkü zaten çok sıkıcı bi işim var.

Canim butun mesajlari okudum sen istedigin gibi davran yine sen bilirsin ama ben olsam iki haftada bir giderdim cumartesi temizlik yapar pazar sabahtan geceye kadar dururdum orda kaynanama gittigim gune baska birsey koymazdim sonucta hafta sonu iki gun bi gun temizlik diger gun arkadas veya kayinvalideye ayirilabilir
kv evime uzak. o tarafa gitmişken oradaki arkadaşımıda göreyim diyorum.ki kızım çok seviyor onları. arkadasımında bi kızı var. onunla vakit gecirince mutlu oluyor. yani her hafta o tarafa gecmek istemiyorum

Back
X