- Konu Sahibi benSelinova
-
Ben şimdi liseyi yeni bitirdim,üni yi kazandım ve 2 eylülde kayıt yaptıracağım ama elimde lise diplomam yok çünkü alttan bir dersim vardı haziranda girdim o dersin sınavına bana cevaplar verilmesine rağmen hoca gıcıklığına herkesi bıraktı son sınıf bir tek ben vardım.tekrar eylülde bir sınav daha varmış ve benim kayıt tarihim bittikten sonra sınavlar başlıyor tekrar sınava giremiyorum çok geç oluyor girsemde..geçici diplomada alamıyorum alttan dersim olduğu için.Bugün okula gittim görüşmeye birşey yapabilirmisiniz diye sormaya kazandığın üniversite ile görüş öğrenci belgesi felan getiriyim de diplomamı daha sonra götür üniversite bir esneklik yapar dedi ama öyle birşey yapmıyor üniversite eve geldim aradım üni.yi yapamayız dediler.Liseyi tekrar aradım hocam böyle böyle dedim birşey yapamıyorlar dedim bu yıl üniye gidemezsem okul puanımda gitmiş olacak yani 2 yılım boşa gidecek ve ben haksızlıkla bırakıldım sınavdan bu adil değil dedim ve hiçbirşey yapmıyorlar buna rağmen ne yapacağım bilmiyorum bir akıl verin bana lütfen senağlama
Şimdiden teşekkür ederim :a015:
lisem o kadar berbat ki yani beni bir dövmedikleri kalıyor
sırf bu yüzden üniversiteye kayıt yaptıramazsam kahrolurum heralde..okuluma o kadar sinirliyim ki hem haksızlıklıkla hoca yüzünden bırakılıyorum diploma alamıyorum hem de o kadar ters konuşuyorlar ki bana nerdeyse dövecekler...
malesef rapor felanda olmuyor :1no2:
babamla görüşmüyorum şehir dışında zaten annem çalışıyor özel sektörde ve çalıştığı yerden 5 dk bile ayrılamıyor..telefon açıp görüştü ama birşey değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?