- Konu Sahibi benSelinova
-
kızı kopya çekiyor değil!!
hoca son sınıfım diye bana cevapları verdi ve cevapların bana verilmesini isteyen 2 ay önce görevden ayrılan müdür yardımcısıydı ve cevaplar tüm öğrencilere verildi tek haksızlık bana yapılmadı hepsi kaldı.Anne umursamıyor değil izin alamıyor eğer yazılarımı okusaydınız görürdünüz iki kuruşluk asgari ücretle çalışıyor izin alsa sorun oluyor işten çıkmaya gidiyor anladınız mı ? sizin için bu yorumu yapmak kolay tabi nerden bileceksiniz!!
babaya gelince bunu da belirttim annemle babam boşandı babamla 2 yaşımdan beri görüşmüyorum
evet şimdi yazdığım yazıyı bir daha okuyunca size çok hak verdim TEK SUÇLU BENMİŞİM NE OKUL NE BİR BAŞKASI!!!!
öncelikle üniversiteyi kazandıysan ve gerçekten okumak istiyorsan dilerim bir an önce halledersin..yalnız bunun tek yolu resmi dilekçe ile sınav kağıdına itiraz etmek...
ben biraz başka açıdan bakacağım olaya belki de hani o hep şikayet ettiğiniz öğretmenlerinizden birisi olarak....
sen bir dersten bir yıl boyunca geçememişsin...belki üniversite sınavına gireceğim diye önemsemedin, çalışmadın ki 12. sınıfların büyük bir bölümü bu şekilde...bilmem sizin mi eğitim sisteminin mi öğretmenlerin mi hatası ama tüm son sınıfların " bu yıl nasıl olsa geçeriz" gibi bir tavrı var...1 yıl boyunca geçemediğin bir dersten 1 tek sınavla geçmeyi umuyorsun, o sınavda usulsüzlük yapıldığı halde ( ki bu kanıksandı artık çoğu kişi tarafından olağan sayılıyor) geçemiyorsun...(belki de hocanız hile-hurda sevmeyen birisidir)...ve sen sana yapılan bu haksızlığa karşı yine araya birilerini sokup iş halletmeye çalışıyorsun...
sizin ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarınız lys sınavınızdan sonra yapılıyor...yani bu kaldığın dersin sınavına çalışıp, kimseden soru almayıp (kopya çekmeyip) kendi bilginle geçemezmiydin???
neyse artık olan olmuş...umarım bir an önce halledersin..mağdur olmazsın...
okulunu, öğretmenlerini bilmiyorum belki gerçekten çok gaddar (!) lar...o kadar gaddarlar ki kendi yetiştirdikleri bir öğrencinin üniversite okuması gururunu yaşamayı bile istemiyorlar...
bu durumda senin yapabileceğin birşey yok...sınav tarihlerini bakanlık belirler öne alma gibi bişey söz konusu değil...bunun için bakanlıktan torpil bulmalısın...daha önce de söylediğim gibi yapabileceğin tek şey maddi hata dilekçesi verip kağıdının tekrar incelenmesini istemek....ya da söylediğin gibi işler nasıl yürüyorsa, artık bir müfettiş mi hatırı sayılır birini mi bulursun okul idaresine rica ettirirsin...
keşke kendi hatalarımız yüzünden başımıza gelen şeylerde hemen suçlu aramak yerine dönüpte bir aynaya baksak...
böyle uzun uzun yazıp canını sıktım kusura bakma...belki ben de gaddar bir öğretmenimdir...
dilerim herşey gönlünce olur...
..$€L!n..;14717085 .!.:kızı kopya çekiyor değil!!
hoca son sınıfım diye bana cevapları verdi ve cevapların bana verilmesini isteyen 2 ay önce görevden ayrılan müdür yardımcısıydı ve cevaplar tüm öğrencilere verildi tek haksızlık bana yapılmadı hepsi kaldı.Anne umursamıyor değil izin alamıyor eğer yazılarımı okusaydınız görürdünüz iki kuruşluk asgari ücretle çalışıyor izin alsa sorun oluyor işten çıkmaya gidiyor anladınız mı ? sizin için bu yorumu yapmak kolay tabi nerden bileceksiniz!!
babaya gelince bunu da belirttim annemle babam boşandı babamla 2 yaşımdan beri görüşmüyorum
evet şimdi yazdığım yazıyı bir daha okuyunca size çok hak verdim TEK SUÇLU BENMİŞİM NE OKUL NE BİR BAŞKASI!!!!
ooo ben yukaridaki yorumumu yazarken bunu atlamisim... simdi gördüm.... toplu kopya sözkonusu .. hic sansin olmadıgını düsünüyorum.. ayrica bana kalirsa bir haksizlik varsa ögremene yapilmis bir haksizlik var.. calisip gecebileceginiz bir sinavin soru cevaplarini vermsi md. yard. tarafinan istnen bir ögretmen ! bunun bir ögretmen nezdinde ne ifade ettigini anlamak icin ögretmen olmak gerek
gercekten suclu sen olamaz misin ? belki de zaten sorularin cevaplarini aldin diye hic calismamissindir....
Çok saçma yaa.
Okul nasıl bu konuda yardımcı olmaz?
Her okul daha fazla öğrencimiz üni.ye gitsin diye uğraşır.
Seninkiler de çomak sokuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?