Arkadaşlar bana da bir fikir verin kafam çok karıştı..

üniversite kaydımı yapmadıktan sonra ne işime yarayacak lise diplomam ? geçte olsa alacağım zaten ama amacım üniversite kaydım için erkenden alabilmek..

Off ne kadar kötü bi durum. Bazıları kopya çektiğini suçu kendinde aramanı söylemişler ama sonuçta sen bişey çalmadın senin önüne cevap anahtarı konmuş.. Hangi öğrenci bunu reddedebilir ki.. üstelik lise son sınıftaki bi öğrenci. Lütfen arkadaşlar.. Kendiniz selinin yerinde olsaydınız yok hocam ben kendim yapmak istiyorum mu diycektiniz? Biraz gerçekçi olalım lütfen.. Selincim ne yapabilirsin hiç bi fikrim yok ama inşallah üniversitene hayırlısıyla gidebilirsin canım

Çok teşekkür ederim Adigesemacığım...şimdi böyle söylüyorum ya iyi yorum duymak istiyorum diye tepki alırım neyse..
inşallah bir şekilde halledeceğim
sonucu 1 haftaya belli olur sizi haberdar edeceğim inş iyi haberlerle a.s.

durumunuz belli değilmiydi keşke tercih yapmasaydınız. ben aynı nedenle 1 yıl tercih yapmadım asla kimseyide suçlamadım.dersten kalmam benim hatamdı ve bir eğitimci olarak söylüyorum sonuç almanız zor bu işten. hayırlısı olsun umarım olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…