- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.712
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
Kuşsuz adamın ilgisini aratmaz sanıyorumbiz gösteririz kendisine ilgi yeter ki abuk sabuk adamlarla vakit geçirmesinn![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuşsuz adamın ilgisini aratmaz sanıyorumbiz gösteririz kendisine ilgi yeter ki abuk sabuk adamlarla vakit geçirmesinn![]()
![]()
Kusu tanimadan önce asik olduydum maalesef. Insan ayni seyin tekrar tekrar basina gelmeyecegini umuyor.kocayı da kuş yüzünden boşamamış mıydı?kuşa aşırı önem vermiyor muydu?e o zaman bu adamla işi ne?
Vallami kizbiz gösteririz kendisine ilgi yeter ki abuk sabuk adamlarla vakit geçirmesinn![]()
![]()
Kuşu tanımadan önce de aşık olman için gerekli vakit yoktu.Kusu tanimadan önce asik olduydum maalesef. Insan ayni seyin tekrar tekrar basina gelmeyecegini umuyor.
E tamam artik tanişmisin gormusun kuş emekli amca gibi oturuyo köşesinde, sana kuş mu yok? Sal gitsin bu kuşsuzuKusu tanimadan önce asik olduydum maalesef. Insan ayni seyin tekrar tekrar basina gelmeyecegini umuyor.
O yazdi canim öbür konuda yazdiydim ama yok oda gol degilElizabetten haber var mi?
elbette.vallahi 2 adam da 5 para etmezzVallami kiz![]()
Aa o ne yazdi ne olduO yazdi canim öbür konuda yazdiydim ama yok oda gol degil
elbette.vallahi 2 adam da 5 para etmezz
Nasil yani? Yok ben onu uzun zamandir hatta ilk gördügümden beri begeniyordum hatta aylarca Platonik takilip sonra acilmistim.Kuşu tanımadan önce de aşık olman için gerekli vakit yoktu.
Aa o ne yazdi ne oldu
Hiçbir şey paylaşmadığın adama aşık oldum diyorsun. Sen ergen kız değilsin , bu sağlıklı bir durum değil.Nasil yani? Yok ben onu uzun zamandir hatta ilk gördügümden beri begeniyordum hatta aylarca Platonik takilip sonra acilmistim.
Bu kadar hakaret varsa orda suç bastırma var. Kadın Allah bilir neler çekti. Bi sorundan kurtulup öbür sorunu devralmak için can atıyorsun.Yazdi hicbirsey olmamis gibi konustuk aslinda ama ondan sonra bana bir farkindalik geldi. Sürekli kendini anlatma derdinde Sürekli kendini acindirma modunda eski cocuklarinin annelerinden hakaret yagdirarak bahsediyor. Iyice tiksindim ondan sonra.
Belkide kisa süre önce ki bosanmanin etkisi belki duygusal bosluk ama öyle iste.Hiçbir şey paylaşmadığın adama aşık oldum diyorsun. Sen ergen kız değilsin , bu sağlıklı bir durum değil.
Kiz sen her bastirma dediginde canim pastirma cekiyoBu kadar hakaret varsa orda suç bastırma var. Kadın Allah bilir neler çekti. Bi sorundan kurtulup öbür sorunu devralmak için can atıyorsun.
Bu kadar hakaret varsa orda suç bastırma var. Kadın Allah bilir neler çekti. Bi sorundan kurtulup öbür sorunu devralmak için can atıyorsun.
Adamın hem kuşu yok, hem çocuklarının anasına hakaret ediyor, hem de elde ettiğinde ilgisiz kaba ve ayı.Kiz sen her bastirma dediginde canim pastirma cekiyo