Arkadaslar bana sövmeyin lütfen 🤭 Samimiyetine inanmali miyim?

Nasil yani? Yok ben onu uzun zamandir hatta ilk gördügümden beri begeniyordum hatta aylarca Platonik takilip sonra acilmistim.
Hiçbir şey paylaşmadığın adama aşık oldum diyorsun. Sen ergen kız değilsin , bu sağlıklı bir durum değil.

Pistachio cum biliyosun öbür konuda da demistim, kadinlik ayri annelik ayri, elbette ki biri olucak hayatinda, ama sen ille de biri olsun hayatimxa diye ugrastikca gelenin ne gereksiz bi adam oldugunu goremiyosun, sakinleşip bi adim geri at, acele ettikce sarpa sariyo. Koca hayat var önünde,bekle düzgün biri ciksan 1 2 ay kafa dinlersin en kötü

Yazdi hicbirsey olmamis gibi konustuk aslinda ama ondan sonra bana bir farkindalik geldi. Sürekli kendini anlatma derdinde Sürekli kendini acindirma modunda eski cocuklarinin annelerinden hakaret yagdirarak bahsediyor. Iyice tiksindim ondan sonra.
Bu kadar hakaret varsa orda suç bastırma var. Kadın Allah bilir neler çekti. Bi sorundan kurtulup öbür sorunu devralmak için can atıyorsun.

Bence biraz yavaşlayıp durup bakın ben ne yapıyorum diye

Bulduğunuz tiplerin hepsi 5 para etmez tipler. hayatımda biri olsun da ne olursa olsun diye her gördüğünüze yazıyorsunuz:110:1 tane olsun ama düzgün olsun daha düzgün insanlara yönelin. Ayrıca siz çocuğu olan birisiniz, bu saçma sapan tipleri zaten çocuğunuzun yanına gelecekte koyamazsınız bile. Bunu da geçtim ona yaz buna yaz sürekli erkek peşindeyseniz çocuğunuza nasıl vakit ayırıyorsunuz:110:

Back
X