Arkadaslar bana sövmeyin lütfen 🤭 Samimiyetine inanmali miyim?

Bence biraz yavaşlayıp durup bakın ben ne yapıyorum diye

Bulduğunuz tiplerin hepsi 5 para etmez tipler. hayatımda biri olsun da ne olursa olsun diye her gördüğünüze yazıyorsunuz:110:1 tane olsun ama düzgün olsun daha düzgün insanlara yönelin. Ayrıca siz çocuğu olan birisiniz, bu saçma sapan tipleri zaten çocuğunuzun yanına gelecekte koyamazsınız bile. Bunu da geçtim ona yaz buna yaz sürekli erkek peşindeyseniz çocuğunuza nasıl vakit ayırıyorsunuz:110:
Sanki 20 Tane adamdan bahsettik

2 Tanesinden bahsettik ve birini görmedim bile ama yinede siz bilirsiniz tabii

birini görmedim bile ama yinede siz bilirsiniz tabii

O kısım zaten Allahlık, hiç görmediğiniz birine bu kadar mental enerji aktarmak normal/mantıklı mi sizce:ruh: Yanlış anlamayın gördüğünüz adam da ayrıca bir cins ama görmediğiniz biri için dert edip konu açmanız acaip

kocayı da kuş yüzünden boşamamış mıydı?kuşa aşırı önem vermiyor muydu?e o zaman bu adamla işi ne?
Abooo bunu yeni ogrendim bak
Kocasini kussuzlukdanmi bosamis
Verele azicik cekirdek 😂 suraya bi cekirdek citleyen emoji yapilsin bence

Bence biraz yavaşlayıp durup bakın ben ne yapıyorum diye

Bulduğunuz tiplerin hepsi 5 para etmez tipler. hayatımda biri olsun da ne olursa olsun diye her gördüğünüze yazıyorsunuz:110:1 tane olsun ama düzgün olsun daha düzgün insanlara yönelin. Ayrıca siz çocuğu olan birisiniz, bu saçma sapan tipleri zaten çocuğunuzun yanına gelecekte koyamazsınız bile. Bunu da geçtim ona yaz buna yaz sürekli erkek peşindeyseniz çocuğunuza nasıl vakit ayırıyorsunuz:110:
Abimin kadin versiyonu

Konu sahibini ve cinsel hayatını, anneligini canhıraş bir sekilde savunanlardan yorum bekliyorum. Rahibe mi olsun diyenlerden özellikle?

Konuya yorumum, sallayın, sıradaki gelsin!

Cinsellik ve sadakat bir ilişkideki en önemli şeyler. Östrojenin tavan yaptığı en kadınsı yaşlarınızda şunlardan uzak durun.
1. Kuşu sertleşmeyenden
2. Kuşu kornişon turşu kadar olandan
3. Erken boşalandan.
4. Kadınını sevmeyi ve sevişmeyi bilmeyenden.

Aşırı zengin sevgililerim oldu, Avrupa vatandaşı olan sevgililerim oldu, aşırı yakışıklı uzun boylu manken gibi adam da buldum. Bana hala onu bunu neden bıraktın delisin sen diyenler bile oluyor. Ama işte kuş işi bozuyor. Göbekli, hafif kelleşmeye başlamış, kırpmasak gorilden hallice, kendi yağında kavrulan bir adamda seksi de sadakati de buldum 🤣🤣🤣🤣 Kimde neyin olduğu hiç belli olmuyor gerçekten.

Velhasıl kelam kocanızdan da bundan sebep boşanmış biri olarak, siz bu bahsi geçen adamlardan topuklayarak kaçın.

Cinsellik ve sadakat bir ilişkideki en önemli şeyler. Östrojenin tavan yaptığı en kadınsı yaşlarınızda şunlardan uzak durun.
1. Kuşu sertleşmeyenden
3. Erken boşalandan.

Aşırı zengin sevgililerim oldu, Avrupa vatandaşı olan sevgililerim oldu, aşırı yakışıklı uzun boylu manken gibi adam da buldum. Bana hala onu bunu neden bıraktın delisin sen diyenler bile oluyor. Ama işte kuş işi bozuyor. Göbekli, hafif kelleşmeye başlamış, kırpmasak gorilden hallice, kendi yağında kavrulan bir adamda seksi de sadakati de buldum 🤣🤣🤣🤣 Kimde neyin olduğu hiç belli olmuyor gerçekten.

Velhasıl kelam kocanızdan da bundan sebep boşanmış biri olarak, siz bu bahsi geçen adamlardan topuklayarak kaçın.

Vallahi haklisiniz. Ki 1 3 ve 4 numara bu adamda mevcut. Bundan sebeb bayagi sogudum zaten kendisinden. Oda bunu farkedince böyle hirs yapti galiba. Ya kus tam ötecek gibi oluyor, geri vazgeciyor. Yada birkac saniyeligine ötüp kis uykusuna yatiyor.

Üslubunuz, tam da size yakışacak cinsten.

Elizabet ne, kuş ne? Boyle olduğunuz için, böyle adamları çekiyorsunuz kendinize. Ayrıca, yasadiginiz hiç bir iliskimsinin kıymeti harbiyesi yok sizde. Büyük ihtimalle karsi taraf içinde böyle. Onu bitirdim, bir öncekine bakayım. Bu olmadı, iki sonrakine. İş, çocuklar, bu adamlar, kafa kalıyor mu?

1. Kuşu sertleşmeyenden
3. Erken boşalandan.

Ki benim eski esim 1.90 boyunda genis omuzlu biriydi. Rus alman hertürlü kadin gecmis elinden. Wooow dersin ama aylarca yillarca cinsellik olmadan yapabiliyordu. Bencildi kendi isi yapilsim ama kendisi oksamaya bile zahmet etmesin istiyordu.

Ki benim eski esim 1.90 boyunda genis omuzlu biriydi. Rus alman hertürlü kadin gecmis elinden.

bu kafayla devam ederseniz bulacağınız tek erkek tipi böyle saçma sapan tipler olur bana sorarsanız:ruh: Elinden geçmek nedir, mide bulandırıcı bir tabir.

Back
X