- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
Yok gii hakaret yagdiran öbürüydü access öbürünü sorunca o yüzden anlattimAdamın hem kuşu yok, hem çocuklarının anasına hakaret ediyor, hem de elde ettiğinde ilgisiz kaba ve ayı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gii hakaret yagdiran öbürüydü access öbürünü sorunca o yüzden anlattimAdamın hem kuşu yok, hem çocuklarının anasına hakaret ediyor, hem de elde ettiğinde ilgisiz kaba ve ayı.
Sanki 20 Tane adamdan bahsettikBence biraz yavaşlayıp durup bakın ben ne yapıyorum diye
Bulduğunuz tiplerin hepsi 5 para etmez tipler. hayatımda biri olsun da ne olursa olsun diye her gördüğünüze yazıyorsunuz1 tane olsun ama düzgün olsun daha düzgün insanlara yönelin. Ayrıca siz çocuğu olan birisiniz, bu saçma sapan tipleri zaten çocuğunuzun yanına gelecekte koyamazsınız bile. Bunu da geçtim ona yaz buna yaz sürekli erkek peşindeyseniz çocuğunuza nasıl vakit ayırıyorsunuz
![]()
birini görmedim bile ama yinede siz bilirsiniz tabii
Elizabet Elonor olmusElizabetten haber var mi?
Abooo bunu yeni ogrendim bakkocayı da kuş yüzünden boşamamış mıydı?kuşa aşırı önem vermiyor muydu?e o zaman bu adamla işi ne?
Abooo bunu yeni ogrendim bak
Kocasini kussuzlukdanmi bosamis
Verele azicik cekirdeksuraya bi cekirdek citleyen emoji yapilsin bence
Abimin kadin versiyonuBence biraz yavaşlayıp durup bakın ben ne yapıyorum diye
Bulduğunuz tiplerin hepsi 5 para etmez tipler. hayatımda biri olsun da ne olursa olsun diye her gördüğünüze yazıyorsunuz1 tane olsun ama düzgün olsun daha düzgün insanlara yönelin. Ayrıca siz çocuğu olan birisiniz, bu saçma sapan tipleri zaten çocuğunuzun yanına gelecekte koyamazsınız bile. Bunu da geçtim ona yaz buna yaz sürekli erkek peşindeyseniz çocuğunuza nasıl vakit ayırıyorsunuz
![]()
Evet onu biz kisaca Elizabeth olarak taniyoruz.Yok gii hakaret yagdiran öbürüydü access öbürünü sorunca o yüzden anlattim
Yaw he he.Konu sahibini ve cinsel hayatını, anneligini canhıraş bir sekilde savunanlardan yorum bekliyorum. Rahibe mi olsun diyenlerden özellikle?
Konuya yorumum, sallayın, sıradaki gelsin!
valla siz avrupadakiler kuş ilgi peşinde olabilirler de biz Türkiyedekiler doların 11 i geçmesinin altının 670 lere çıkmasının şokundayız halaaYaw he he.
Nasıl uçurdun Katip? O senin ustalığın bence. Uçmayan bir kuş için Avrupa vatandaşlığını teptimÖtmeyen kuş 2 haftada düzelmiyor, şahsen epey uğraştım kesin bilgi.![]()
Benim kusla ilgilenecek kafam kalmadi vallavalla siz avrupadakiler kuş ilgi peşinde olabilirler de biz Türkiyedekiler doların 11 i geçmesinin altının 670 lere çıkmasının şokundayız halaa![]()
![]()
Haklisiniz vallahi. Belki inanmayacaksiniz ama o gidisata bende üzülüyorumvalla siz avrupadakiler kuş ilgi peşinde olabilirler de biz Türkiyedekiler doların 11 i geçmesinin altının 670 lere çıkmasının şokundayız halaa![]()
![]()
Cinsellik ve sadakat bir ilişkideki en önemli şeyler. Östrojenin tavan yaptığı en kadınsı yaşlarınızda şunlardan uzak durun.
1. Kuşu sertleşmeyenden
2. Kuşu kornişon turşu kadar olandan
3. Erken boşalandan.
4. Kadınını sevmeyi ve sevişmeyi bilmeyenden.
Aşırı zengin sevgililerim oldu, Avrupa vatandaşı olan sevgililerim oldu, aşırı yakışıklı uzun boylu manken gibi adam da buldum. Bana hala onu bunu neden bıraktın delisin sen diyenler bile oluyor. Ama işte kuş işi bozuyor. Göbekli, hafif kelleşmeye başlamış, kırpmasak gorilden hallice, kendi yağında kavrulan bir adamda seksi de sadakati de buldumKimde neyin olduğu hiç belli olmuyor gerçekten.
Velhasıl kelam kocanızdan da bundan sebep boşanmış biri olarak, siz bu bahsi geçen adamlardan topuklayarak kaçın.
Üslubunuz, tam da size yakışacak cinsten.Yaw he he.
Ki benim eski esim 1.90 boyunda genis omuzlu biriydi. Rus alman hertürlü kadin gecmis elinden. Wooow dersin ama aylarca yillarca cinsellik olmadan yapabiliyordu. Bencildi kendi isi yapilsim ama kendisi oksamaya bile zahmet etmesin istiyordu.Cinsellik ve sadakat bir ilişkideki en önemli şeyler. Östrojenin tavan yaptığı en kadınsı yaşlarınızda şunlardan uzak durun.
1. Kuşu sertleşmeyenden
2. Kuşu kornişon turşu kadar olandan
3. Erken boşalandan.
4. Kadınını sevmeyi ve sevişmeyi bilmeyenden.
Aşırı zengin sevgililerim oldu, Avrupa vatandaşı olan sevgililerim oldu, aşırı yakışıklı uzun boylu manken gibi adam da buldum. Bana hala onu bunu neden bıraktın delisin sen diyenler bile oluyor. Ama işte kuş işi bozuyor. Göbekli, hafif kelleşmeye başlamış, kırpmasak gorilden hallice, kendi yağında kavrulan bir adamda seksi de sadakati de buldumKimde neyin olduğu hiç belli olmuyor gerçekten.
Velhasıl kelam kocanızdan da bundan sebep boşanmış biri olarak, siz bu bahsi geçen adamlardan topuklayarak kaçın.
Ki benim eski esim 1.90 boyunda genis omuzlu biriydi. Rus alman hertürlü kadin gecmis elinden.