- 21 Aralık 2014
- 9.025
- 27.663
- 798
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Püff partnerlerim sevgililerim neden böyle iyi diyodum kelliklerindenmis ya.Her kel iyi seviscek diye bisey yok tabiki. Iyi sevişenler kellerden cikio :) iyi sevişmeyenlerse genelde yakisiklilardan. Sizin es iyi sevişmeyen yakisikli mi ona cevap verin? =D hem kel olduğundan çok yakışıklıdır belki ondan kaybediodur?
Vala benim annemin kafasi surekli babama hayati dar etmekle mesguldu. Çevremde örneklerini gördüğüm kadariyla da diger annelerin kafalari hep kocalarıyla bozuk. Ha kocasina takmis ha başkasına. Evde kavga gürültü olmamasi huzur olmasi yeterli gibi geliyo bana çocuk icin. Yeterdi bana yani şahsen. Keske annem baska adamlarla olsaydi da evde devamli kavga gürültü olmasaydi.Anneligini şöyle karistiriyorum çünkü annenin haleti ruhiyesi çocuklara da yansır. Düşünsenize, kafası sürekli başka yerlerde olan bir anneniz olduğunu. Yoksa tabii ki bilemeyiz ama bazi şeyleri tahmin etmek içinde müneccim olmaya gerek yok bence.
Ahhaah çözdün mü şimdi boşuna düşünmüşsun bak bunca zamandir. Turkiyede kel olmayan mi var gerci ya benimki de lafPüff partnerlerim sevgililerim neden böyle iyi diyodum kelliklerindenmis ya.
Ayyy samanthaAhhaah çözdün mü şimdi boşuna düşünmüşsun bak bunca zamandir. Turkiyede kel olmayan mi var gerci ya benimki de lafama fazla testosteron beni bi cekio ne bilim.
Eski konularını biliyorum, bu adam senin beklentini karşılamaktan çok uzak sevgisi sana yetmeyecek neden inanmalı mıyım diye düşünüyorsun. Aynı sebebple iki defa boşanmak ya da ayrılmak aptallık değil mi sence de. Beklentine uygun biri çıkar mutlaka karşına, başka şansın yokmuş gibi davranmaktan vazgeç, gönder adamı gitsinArkadaslar ayni yerde calistigim ve aramizda birseyler gecen Beyefendi ile alakali kafami kurcalayan birsey var yine...
Biz onunla tanisiyorken bazen 1-2 Hafta arayip sormadigi oluyordu. Konusmaya calistigim zaman hep herseyin yolunda olduguna ikna ederdi. Artik vazgecmistim hatta ondan.
Son birkac Haftadir pesimde kosmuyor, sürünüyor resmen. Hep oyaladim, hatta dalga gectim bana yaptiklarinin intikami olarak, ektim, beni unut diye mesaj attim. Resmen köpek cektim. Bugün sonunda bir 15 Dakika konusma imkani verdim.
Beni kaybetmek istemedigini söyledi. Korkuyorum. Samimiyetine inanabilirmiyim acaba sadece hirsmi yapti? Siz olsaydiniz napardiniz?
Sizin durumunuz da ayrı bir talihsizlikmis ve olan yine çocuklara olmuş. Yazik oluyor çocuklara. Keşke olmasa.Vala benim annemin kafasi surekli babama hayati dar etmekle mesguldu. Çevremde örneklerini gördüğüm kadariyla da diger annelerin kafalari hep kocalarıyla bozuk. Ha kocasina takmis ha başkasına. Evde kavga gürültü olmamasi huzur olmasi yeterli gibi geliyo bana çocuk icin. Yeterdi bana yani şahsen. Keske annem baska adamlarla olsaydi da evde devamli kavga gürültü olmasaydi.
Afagahsgajja saçlı flört bile fark etmis sacsizlari sevdigini ve buna bozulmus ötesi var miAyyy samanthaanneme sürekli dalga konusu oluyorum bunların hepsi niye kel sacı yok düzgün bisey bulamıyo musun diyor, diyemiyorum ki yatakta iyiler gerisini salla diye hatta bi flörtüme gecmisimden yüzeysel biseyler anlatırken sen git kel sev diyordu diyemedim ki birde seni deneyelim (sacları cok gürdü) yazık oldu deneyemedim
Yeni birini bulana kadar samimidir bence.Arkadaslar ayni yerde calistigim ve aramizda birseyler gecen Beyefendi ile alakali kafami kurcalayan birsey var yine...
Biz onunla tanisiyorken bazen 1-2 Hafta arayip sormadigi oluyordu. Konusmaya calistigim zaman hep herseyin yolunda olduguna ikna ederdi. Artik vazgecmistim hatta ondan.
Son birkac Haftadir pesimde kosmuyor, sürünüyor resmen. Hep oyaladim, hatta dalga gectim bana yaptiklarinin intikami olarak, ektim, beni unut diye mesaj attim. Resmen köpek cektim. Bugün sonunda bir 15 Dakika konusma imkani verdim.
Beni kaybetmek istemedigini söyledi. Korkuyorum. Samimiyetine inanabilirmiyim acaba sadece hirsmi yapti? Siz olsaydiniz napardiniz?
Yaşadıklarından ders çıkarmayanlarda bugün.
Hayat zaten her hatayı kendimizin yapıp ders alacağı kadar uzun değilken ve başkalarının hatalarından bile kendimize bazı durumlarda ders çıkarmamız gerekirken siz deneyiminizden ders almıyorsunuz.
Adam aynı adam büyük ihtimalle kendisine yüz verilmeyince egosu zedelenen "Nasıl ya" olan tiplerden. Sizi kıvama getirene kadar yani ona tekrar acaba olur mu diye bakana kadar rol kesiyor. Sonrası gecenki muhabbetin aynısı olacak.
Yüz vermemeye devam edin derim. Hatta iyice tersleyin kudursun
Yani güzel taktik aslinda ama bu adama çok da enerji harcamaya gerek yok aslında. Boş zamanınız olursa işte ve canınız sıkkınsa yapın işte.Öyle yapacagim zaten. Nezaman umudunu kesecek gibi olsa cikacagim karsisina, verecegim umudu sonra yine toz olacagim. Tipki kendisinin yaptigi gibi. Elime düsmeyecekti. Yaptiklarinin acisini cikaracagim.
Sen bakma hafif kelliklerine, pancar motoru gibi oluyorlar ve sevişmeyi biliyorlar. Bulutların üstünde sevilirken keli, göbeği gözüne gelmiyorAyyy düsüncesi bile benim libidomu düsürdü yalniz onu napacagiz
pancar motoru mu?Sen bakma hafif kelliklerine, pancar motoru gibi oluyorlar ve sevişmeyi biliyorlar. Bulutların üstünde sevilirken keli, göbeği gözüne gelmiyorBenimki de bahsedilen kellerden.
Yok hic öyle fazla enerji harcamadim son haftalarda valla aksine haftada bir filan karsima ciktikca gülümsedim yüzüne sonra hic görmemezlikten geldim. Kudurdu. Aynen böyle devamkeeYani güzel taktik aslinda ama bu adama çok da enerji harcamaya gerek yok aslında. Boş zamanınız olursa işte ve canınız sıkkınsa yapın işte.
Kel ve Göbekli diyorsunuz yani öylemi. Ama hic begenmedigim tipler yaa offf. Prensip bozup denesekmiSen bakma hafif kelliklerine, pancar motoru gibi oluyorlar ve sevişmeyi biliyorlar. Bulutların üstünde sevilirken keli, göbeği gözüne gelmiyorBenimki de bahsedilen kellerden.
Peki libidolulari bulmanin sirri nedir. Bütün karpuzlari tek tek acip kelekmi bakamiyacagiz ya.Bendeki kel de göbekli de değil, istisna mı acabalibidoyla paranın kimde olduğu hiç belli olmuyor
Ben de hiç sevmem ya özellikle göbekli. Şimdi acaba oldum ama bu kadar genellemeyi görünce:)Yok hic öyle fazla enerji harcamadim son haftalarda valla aksine haftada bir filan karsima ciktikca gülümsedim yüzüne sonra hic görmemezlikten geldim. Kudurdu. Aynen böyle devamkee
Kel ve Göbekli diyorsunuz yani öylemi. Ama hic begenmedigim tipler yaa offf. Prensip bozup denesekmi
Yok ya o şans işi işte, hepsini tek tek deneyemiyorsun bu toplumdaPeki libidolulari bulmanin sirri nedir. Bütün karpuzlari tek tek acip kelekmi bakamiyacagiz ya.
para mı önemli libido mu diye bir oylama mı yapsak ne?ben oyumu paradan yana kullanıyorummBendeki kel de göbekli de değil, istisna mı acabalibidoyla paranın kimde olduğu hiç belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?