- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Deniz kenarı bir şehirde mi oturuyorsunuz? Ben ada şehirde oturuyorum. Maalesef koku bitmiyor. Daha doğrusu bizim evin baktığı sahil tarafından rüzgar varsa çok feci kokuyorMerhabalar
Yeni bir binada oturuyorum eski temelli bı bina değil
Birkaç ay banyom kokmustu sonra kesilmişti aylarca
Bu akşam yeniden başladı belli ki
Ne yapacağım fikrim yok
Başına gelenler varsa nasil bas ediyor?
Merhabalar
Ne yapacağım fikrim yok
Evet evim sahile bakıyor.gercekten mi sebebi o muymusDeniz kenarı bir şehirde mi oturuyorsunuz? Ben ada şehirde oturuyorum. Maalesef koku bitmiyor. Daha doğrusu bizim evin baktığı sahil tarafından rüzgar varsa çok feci kokuyor
Tatile gittigimiz otel banyosu boyle kokuyordu. Nehir kenarinda bir oteldi. Orayla baglantili miydi bilmiyorum ama ruzgar ters estigi zaman kokuyordu. Banyo kokusu koymuslardi ama ise yaramamışti. Bir cozumu olsa otel yetkilileri yapardi diye düşünüyorum.Merhabalar
Ne yapacağım fikrim yok
Aslında giderlerimde kapak var. Duşakabin içindeki giderde de varBende eski binadayım. 4 sene oldu kokuyor. Hele bu mevsimde rüzgarlar başladığında felaket. Ben şöyle çözüm buldum. 2 tane gider var ya. Biri duşun içimde, diğeri banyo yıkamak için olan. Banyoyu yıkamıyorum zaten o gidere 1 tane bulaşık süngeri tıkayıp üzerine cam gider kapağı koyduk. Ordan hiç gelmiyor. Duş kısmımda da bitane kapak var. Duştan çıkınca hemen kapatıyoruz oda onu engelliyor.
Bu arada geçmiş olsun LotusTatile gittigimiz otel banyosu boyle kokuyordu. Nehir kenarinda bir oteldi. Orayla baglantili miydi bilmiyorum ama ruzgar ters estigi zaman kokuyordu. Banyo kokusu koymuslardi ama ise yaramamışti. Bir cozumu olsa otel yetkilileri yapardi diye düşünüyorum.
Benim komşum da öyle diyor alt yapı kötü ise kokarmis lavoboya es yapsanız işe yarar ama diğer giderler için ne yapılır bilmiyorumEvet evim sahile bakıyor.gercekten mi sebebi o muymus
Valla komşulukbagi kurmadım kimseyleKomşulara sordunuz mu? Onlarda da koku var mı? Çok fazla ihtimal var. Rüzgardan olabilir, tesisatta çatlak olabilir, borunun bir yerinde su birikmiş olabilir. Birisini çağırıp baktırın bence.
Sagol canikom gecti cok sukurBu arada geçmiş olsun Lotus
Hiç alamıyorum ki onu.Neresi kokuyor lavabo dan mi geliyor tabandaki giderden mi yoksa duş gideri mi
Evet deniz kenarlarında rüzgara bağlı hep kokar. Dayanılmayacak gibi koktuğu günler banyonun kapısını kapalı tutuyoruz. Lavabo pompası alıp deliklere koymayı düşünüyorum ben de yeni taşındımEvet evim sahile bakıyor.gercekten mi sebebi o muymus
Es yapmak nedir ? Hiç duymamistimBenim komşum da öyle diyor alt yapı kötü ise kokarmis lavoboya ***es yapsanız**** işe yarar ama diğer giderler için ne yapılır bilmiyorum
Lavabo nun gider hortumunu bollastirip en alçak yerinden U yapHiç alamıyorum ki onu.
Hepsi kokuyor sankiıslak çamaşır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?