- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Lavabo pompası şart değil dimi.Evet deniz kenarlarında rüzgara bağlı hep kokar. Dayanılmayacak gibi koktuğu günler banyonun kapısını kapalı tutuyoruz. Lavabo pompası alıp deliklere koymayı düşünüyorum ben de yeni taşındım
Sorma bende karbonat tuz karıştırıp üstüne de kaynar su döktüm ama nafileAlt yapılardan kokuyor bence bizdede var rüzgar olunca oluyor giderlerde kapak var çamaşır suyu döküyorum çözüm yok gibi
En üst katta oturuyorsanız alt katın gider kokusu size geliyor olabilir, bizde öyle olmuştu
Allah yardımcınız olsuntam olarak aynı dertteyim ..yeni ev aldık ve banyo zaman zsn hatta artık hergun felaket kokuyor ..gider kapaklarını değiştirip koku onleyici kapaklar taktırmak gerekiyormuş maddi durumar el verince ilk isim.banyoya tadilat yaptırmak , bu şekilde kurtulan çok varmış
Evet denize bakıyor ondan olacağını hiç duusunmezdmEğer eviniz deniz kenrndaysa özellikle hava bozacağı zamanlar veya denizde gelgit olduğu zamanlar ne yazık ki kötü koku geliyor olabilir. Denz kenarında değilse bilemeyeceğim. Benim evim denize sıfır oradan biliyorum. Hava bozacağı zaman veya rüzgar olduğu zaman denizde gelgit olduğu zaman koku gelir. Çare.de bulamadm
Tsekkur ederimLavabo nun gider hortumunu bollastirip en alçak yerinden U yap
Rica ederim ..geçen gün lavabo açıcı yaptığım için duzeltmistim boruyu acayip koku geliyor hemen u yaptım su kapattığı için deliği koku geri gelmiyor böyleTsekkur ederim
Acaba banyo giderine şu dekoratif taşlardan koysanız faydası olur mu kiMerhabalar
Yeni bir binada oturuyorum eski temelli bı bina değil
Birkaç ay banyom kokmustu sonra kesilmişti aylarca
Bu akşam yeniden başladı belli ki
Ne yapacağım fikrim yok
Başına gelenler varsa nasil bas ediyor?
Hiç görmedim banyo taşı mi yazıp arayacağım?Acaba banyo giderine şu dekoratif taşlardan koysanız faydası olur mu ki
Klozet hep kapalı ordan bişey çıkar korkusu yaşıyorum daBenimde surekli kokuyordu sık sık lavabo acici kullandim giderlere lavobolara hala kullaniyorum. Cok ters esmezse kokmuyor artik. Birde cam gider kapagi koydum. Koku gelince klozetide kapatıyorum
Ya gider dedim ama orasının tam ismini bilmiyorum yanlış da söylemiş olabilirimHiç görmedim banyo taşı mi yazıp arayacağım?
Çok tsekkur ederim evet giderYa gider dedim ama orasının tam ismini bilmiyorum yanlış da söylemiş olabilirimhani şu su giden yerler var delikli olan yerler.. Oralara taşlar var dekoratif kare şeklinde basit birşey.. Bazen yağmurlu günlerde koku geliyor oralardan o yüzden koyuyorlar oralara.. İnternetten bakarsanız görürsünüz mutlaka ama adını bende bilmiyorum ikea tekzen gibi yerlerde de var her yerde var aslında..
Bende evlendiğim zaman bilmiyordum kıku geliyor diye saat başı çamaşır suyu sıkıp yıkardım yine koku gelirdi .. eşim söyledi denizden kaynaklı olduğunuEvet denize bakıyor ondan olacağını hiç duusunmezdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?