slm canım ,
durumunu en iyi sen tahlil edebilirsin ve tabii patronunun da hamilelik gibi bir durumda nasıl tepki vereceğini sen daha iyi bilirsin..
ama yinede çok fazla geciktirme bebeği benimde şuan 13 aylık bir kızım var ve 28 yaşında 4 yıllık evliyken aldım kucağıma meleğimi ve keşke bu kadar çok beklemeseydim bu mutluluğu tatmak için dedik eşimle..
ama tabi birşeyler rayına oturduktan sonra bebek sahibi olmak en güzeli..bizde bunun için beklemiştik zaten...
herhangi bir aksiliğe karşı tedbirli olmak için oturup konuşun eşinle senin iş durumunda bir olumsuzluk olursa eşinin maaşıyla idare edebilir misiniz? bunları düşünün..
hamilelik boyunca da sanki sen çalışmıyormuşsun gibi senin maaşını kenara koyup biriktirin bakalım Allah korusun işsiz kalırsan idare edebiliyor musunuz?hem kendinizi denemiş olursunuz hemde bebek için birikim olur.
hiç düşünme hemen yap bi tane derim ben, benimki içerde şimdi, bundan daha güzel bi duygu olamaz hayatta, alırsınız evinizi sonra, hem nasibiyle geliyo bu yaramazlar, bizim hiç alacağımız yokken hamile kaldım ve ev aldık hala şaşkınım
doğum izni var, kullanırsın bakarsın bebeğine raporlar filan
yaşında 27 olacak ne güzel işte, hiç erteleme bence, zira ölmeden yapılacaklar arasında ilk 10 da bu bebek
canim bana kalsa patronunla bu mevzuyu konusursun en guzel yolu
Arkadaşlar ben 13 aylık evliyim ve çalışıyorum eşim bebek istemeye başladı zamanının geldiğini düşünüyoruz ama işte problem olur diye düşünmeye başladım tek kalfa benim eczanede eczacıyla aramız iyi memnunumda işimi bırakmak istemiyorum ama bebekte istiyorum patronum işime son verirse diyede düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ???FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?