• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bebek için!!!

eğer 3 yada 4 sene içinde ev alabilecek kadar birikim yapabilecekseniz bence bekleyin evinizi alın çocuğu sonra düşünün
ama emin değilsen hiç bekleme canım.hem çocuk rızkıyla gelir unutma
tabi karar sizin

o zaman baya birikimimiz olur 3-4 yıl düşünmezsek alabiliriz arkadaşım yani baya bi birikimimiz olur saolasın

arkadaşım öyle güzel konuşuyosunuzki vallahi hemen yapasım geldi bu kadar güzelmi oluyo ennelik sevgisi bebek varlığı

bu kadar mı güzel demiişsin ya canım, şüphesiz evet..

ilk başlarda bebekli bi hayata alışmak zor oluyo kabul, çünkü yemek saatlerinden duş almana herşeye o küçük sıpa karar veriyo:emir_bebek:

ama kısa sürede alışıyo insan bu hayat tarzına, canından bi parça o, kıyamadığın tek şey belki de, öylesine sana, annesine muhtaç ki.. ve de o kadar sevimliler ki..

benim oğlum 6 aylık şimdi, emerken durup yüzüme öyle bi bakıyo ki içim gidiyo.. odada ben yoksam eşim gözleri seni arıyo diyo, eve her gelen "annesine aşık" diyo, biliyorum zaten aşık banaŞeniz

annemlerde kaldığımda sabahları annem baktı ve ilk defa şöyşe9a 10 a kadar uyudum, annem dediki sen yokken hep böyle durgun duruyo, ne şebeklikler yapıyoruz hiç gülmüyo diyo, ben de ordaysam gözleri hep bende, sürekli gülümsüyo, anakucağına koyuyorum bazen, bende koltukta oturuyorum hep gizli gizli beni seyrederken buluyorum, canım benim ya..

çok uzattım canım, böyle işte, ben en çok hamilelik dönemini sevmiştim ama doğunca daha süper oldu

Annelik süper işte, fırsatını kaçırma canım, herşey gönlünce olsun, inşallah görürüz hamileyim haberini Gebelik bölümünde:CüvCüv:

Kesinlikle öyle bebek bir yana işte bi ev alalım istiyorum arkadaşlar o yüzden bebek güzel bişey demi herşeyi gözden çıkarabilirmiyiz bebek için

bebek dünyanin en güzel seyi canim
evet insan onun icin herseyi gözden cikarabiliyor
heleki o ilk kalp atisini duydugunda dünyalar senin oluyor
allahim isteyen herkese versin ve bekletmesin
zaten agir basiyor demissin
bence yasinda evliliginde buna müsayit bence bekleme derim

onu alalım öyle şunu yapalım öyle dersen kaldıkça kalır be gülüm düşünme bu kadar çatır çatır yap bitane...valla bende öyle düşünüp erteledim noldu şimdi çalışmalar fos çıkıyo...ama benimki sırf para ev değildi geçimsizlikte vardı...evliliğini oturttuysan hiç düşünme derim ben...

evlilik sağlam temele oturduysa bence de çok düşünme.. öyle ya da böyle büyüyo yavrucaklar.. geç kalma derim..

saolun arkadaşlar çalışmalara başlıyoruz hepinize çoooooooooooook teşekkür ederim gözlerim doldu ellerim titrdi içim bi tuhaf oldu okurken kararım bell bebeeeeeeeeeeeek

Ben 2002 senesinde ankaranın büyük bir alışveriş merkezinin kredi tahsilat bölümde şeflik yapıyordum...
İşim çok rahattı belli bir de mevkim vardı.. Üstelik maaşım asgari ücretin 3 katı kadardı...
Ama ben bunların hepsini bir kenara bırakıp anne olmayı tercih ettim şuan 6 yaşında bir kızım var...
Bu kararı aldığım iiçinde hiç pişman olmadı...
Eğerki mutlu bir evliliğin varsa maddi açıdanda uygunsanıZ, Hiç düşünmeden hamile kal bence.. Dünyadaki en büyük mutluluk anne olmak..

Son düzenleme:
inşallah arkadaşlar bi problem çıkmaz hamile kalırım bebeğime kucağıma alıp o sevgiyi tatmak nasip eder mevlam inşaALLAH

insallah bekletmez yaradanim seni
en yakin zamanda hamile oldugun haberini alir ve hep beraber seviniriz
bence bu karari verdigin icin asla pisman olmayacaksin
insanin basina gelebilecek en güzel sey
hamilelik ve onu dünyaya getirmektir
bunlarin tadina doyum olmuyor zor olsada
insan kendince herseyi kolaylastirmayi bilmeli
ve ben sende yapabilecegin isigini aldim canim
kariyerde önemli olmasina ragmen
cocuk icin ikinci plana atilacak birsey ama cocuk kariyer icin asla ikinci plana atilamaz
saglicakla kal

Şimdi patronunu falan bir tarafa bırakacaksın....

Burda önemli olan sizin kararlarınız....

Eğer şartlarınız sen çalışmadanda geçiminize yetiyorsa bebeğini yap biraz büyüdükten sonra yine çalışabilirsin....

Ama önce eşinin ve senin ortak karara varmanız gerekiyor canım....

Hakkınızda hayırlısı olsun....

Arkadaşlar ben 13 aylık evliyim ve çalışıyorum eşim bebek istemeye başladı zamanının geldiğini düşünüyoruz ama işte problem olur diye düşünmeye başladım tek kalfa benim eczanede eczacıyla aramız iyi memnunumda işimi bırakmak istemiyorum ama bebekte istiyorum patronum işime son verirse diyede düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ???FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

Bende senin gibi düşünmüştüm şimdi 3 aylık hamileyim bende işim için istemedim calısıcam dedim eşim cok istiyodu fakat ben korundum sonrada ben istedim allah 1 yıl vermedi bence yaşında gelmiş eger eşinde düşünüyorsa bu işi geçe bırakma zaten öyle he dedinildgnde kalamayabilrsn bence calısmalara baslamalısın

Back
X