arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz

karabiberim

Kızlarının annesi
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
594
16
643
41
İstanbul
havaların ısınması ile birlikte bebişimi nasıl giydireceğime karar veremez oldum uzun kolu giydirince terliyo kısa kollu giydrince üşüyormuş gibime geliyo evimizin sıcaklığı 25-28 derece arası ben ayrıntılı bir sekilde yazayım
kısa kollu veye sıfır kollu çıtçıtlı body
üzerine uzun kollu bir üst
ayagına ince bir çorap
altına patikli pntolon

daha kısa kolluya gecemedik sizlerden ricam ayrıntılı bir sekilde yazmanız:enbuyukkk:

havalar rüzgarlı benim oğlum nezle oldu bende kısa kollu veya kolsuz çıtçıtlı body tulum altına çorap patikli veya patiksiz alt tulum üzerine penye yelek tedbiri elden bırakmamak lazım.

az önce çok terlemişti babası ile yıkadık.
kısa kollı çıtçıtlı badi, üstüne uzunkollu üst, altına kısa çorap ile patikli alt giydirdik.

valla ben her doktora goturdugumde bu kızı artık uzun kollu ayaklı patıklı gıydırme bak sen nasıl gıyınıyosun yazık cocuga pişer boyle dıyo bende ewde kolsuz cıt cıtlı body kısa kollu thıst altna patıklı alt gıydırıyorum corap gıydırmıyorum altına corapla rahat edemıyorum dıye patıklı alt gıydırıyorum zaten dısarı cıkarken yanıma nolur nolmaz dıye uzun kollu bısey alıyorum altınada sort gıydırdıysem yıne patıklı bı alt alıyorum..

ben hala kıştaymışız gibi giydiryorum evim biraz serin ama dışarıyada aynı şekilde çıkartıyorum çok korkuyorum hasta falan ederim diye doktorumuz çok kalın giydirme dedi ama napim...
kısa kollu çıtçıtlı
uzun kollu çıtçıtlı
uzun kollu penye
yelek...
altınada patikli alt - çorap - tekrar patikli alt
bizim eve ve buralara bi yaz gelmedi....ben bile üşüyorum bazen napim....

bizim evin sıcaklığıda 25-28 derece arası oluyo.kısa kollu çıtçıtlı bady üzerine uzun kollu tişört altına çorap,patikli yada patiksiz pantalon giydiriyorum.erkek çoçuklar zaten fazla sıcağı sevmezler bunaltmamak gerek fazla bebişleri...

Back
X