arkadaşlar bebğimi doğurdum çok şükür ama sütüm yok çk zor bi durum

surayn

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
300
1
316
Yozgat
slm arkadaşlar geçen yazmıştım szilere sezeryan olcam diye oldum çok şükür biraz zor geçsede bitti hamd olsun bebeğim sağlıklı evime döndüm bugün fakat sütüm henüz gelmedi bebeğim hiç durmuyor sürekli aç emmek istiyor ama süt çok az sıcak duş aldım yine yok napacağımı bilemiyorum mamada vermek istemiyorum alışırda memeyi tutmaz diye bi fikri olan varsa lütfen yazssın ben kurtuldum darısı sizlere amin

arkadaşım bence sütün olmasa da göğsünü ağzına ver çeksin. dua et gelir inşallah. mama vermemeye çalış istersen çünkü o zman hiç almak istemez. allah yardımcın olsun çok zor bir durum. bir de bol bol su iç istersen.

Canım Humana tee anne sütünü getirtior, rezene çayı bol ceviz ve tahin, kayısı üzüm ve şeftali yemeye çalış bunlar bire bir hadi kolay gelsin Allah yardım etsin 5 lt su iç günde...

Sütü artıran mucizevi şeylerden biri de dereotu yemekmiş mutlaka dene cnm benim.
Tebrik ederim

sürekli göğsünü ağzında tut benim sütüm gelmişti ama içmiyodu 2 yada 3 gün bütün gece uğraştım alışmıştı biraz yorucu oluyo ama değer emdikçe gelir bide ben eve geldimde annem lohusa çorbası yapmıştı ondanmı bilmiyorum sütüm çok olmuştu

tatlım süt doğumun 3. günü inmeye başlar. ondan önce gelen süt kolostrumdur ve azar azar salınır. ilk 48 saat bebek hiç açlık hissetmez ve kolostrumu emerek dış dünyaya hazırlanır, emme refleksi kazanır bir şekilde oyalanır. ve süt emdikçe artar. kimsenin sütü başlarda foşur foşur gelmiyo emin ol.

cnm benimmm hadi gözün aydınnn ve geçmiş olsunnn kızınaaa uzun ömürler versin rabbimmm darısı bana ve benm gibi hamişlere inşş bende süt 3üncü günden sonra gelir diye biliyorummm bol bol su içç kendine ve bebişe iiyi bak

canım benım sutumun gelmesı 1 hf bulmustu. kımsenın dogumdan sonra şakır şakır sutu gelmez.
sana tavsıyem humana yada hipp caylarından al gunde 2-3 bardak iç.
bol su tuket.
su donemde stresten uzak durmaya bak...
bol bol emzır. zira süt bebek emdıkce salgılanır.
korkma senınde sutun gelır az sabır... gule gule buyut bebegını.

teşekkürler arkadaşlar akşam biraz geldi ve onu üstüne kızım uyudu ama her saat başı kalktı göğüslerimin ucu yara oldu o emdikçe canım çıkıyo sanki ama bebek sussunda her şeye katlanıcam artık birde arkadaşlar ben genel sezeryan istiyordum doktorum spinal epidural olmasının daha iyi olduğunu söyledi bizde kabul etttik tabi etmez olaydım kendi adıma konuşuyorum spinal sezeryan berbat bişeydi resmen öldüm öldüm dirildim şuurumu kaybettim sandım bir an için çok zor geçti oksijen falan verdiler bir saat şimdede başım çok feci ağrıyor belkide benim bünyem kaldırmadı ama bi daha doğurursam normal olsun diye çok dua edicem inşallh sizin doğumlarınız rahat geçer allah kolaylık versin

İlk 3 günden sonra süt fazlalaşır sen sürekli emzirmeye çalış emzirdikçe çoğalacaktıtr sütün bencede mamaya alıştırma sonra seni tutmaz..İncir ve üzüm çok süt yaparmış tam mevsimi bence dene derim..

canım geçmiş olsun; bol sıvı tuket ve sık emzir bence.
ben sezeryan olduğum için ilk az geldi süt; acısa da emzirdim.
yara olmasın diye amedanın gögüs ucu kremi var lanolinli onu sürdüm her emzirmeden sonra ve gögüs kalkanı kullandım; kıyafetlere sürtmedi hiç gögüs ucum.
şükür şimdi hiç öyle sorun yok; yara falan da olmadı.
sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu zor aşamayı.

teşekkürler arkadaşlar akşam biraz geldi ve onu üstüne kızım uyudu ama her saat başı kalktı göğüslerimin ucu yara oldu o emdikçe canım çıkıyo sanki ama bebek sussunda her şeye katlanıcam artık birde arkadaşlar ben genel sezeryan istiyordum doktorum spinal epidural olmasının daha iyi olduğunu söyledi bizde kabul etttik tabi etmez olaydım kendi adıma konuşuyorum spinal sezeryan berbat bişeydi resmen öldüm öldüm dirildim şuurumu kaybettim sandım bir an için çok zor geçti oksijen falan verdiler bir saat şimdede başım çok feci ağrıyor belkide benim bünyem kaldırmadı ama bi daha doğurursam normal olsun diye çok dua edicem inşallh sizin doğumlarınız rahat geçer allah kolaylık versin

gozun aydin canim kucagina almissin ya bebisini en onemlisi bu gelmis gecmis olsun butun sikintilarin insallah ..
sezeryanda sutun biraz gec geldigini duymustum bir cok arkadastan
sakin pes etme surekli emzirmeye calis ki cogalsin sutun bebisin emdikce
bol bol sivi tuket spinalinde yan etkilerini azaltir sivi tuketimin ozellikle bas agrisina iyi gelir
humana cay ic hem bebegin gazi icinde cok faydaliymis bu cay
ve bol sebze meyve ye ozellikle maydanos ve dere otu
darisi bizim basimiza ..

Back
X